Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 01.02.14 00:07
« Re: leden
Thomasino: Nejen slaboduchý. Není to tak dávno, co se jakýsi jezdec rozplýval nad Cliem RS Cup předchozí generace, jaký je to skvělý auto - závoďák téměř bez nutnosti upravovat. To že na jeho Impreze WRX STI musel rovnou měnit kola za lehčí, silentbloky na nápravách za tužší atd. protože prý z STI udělali spíš gétéčko. No zkrátka pěl chválu a že nechápe, jak takový auto může postavit výrobce Thálií - a závěrem dodal, že by ho hned bral ale jediný co mu vadí je ten znak na kapotě.
No tak tohle zase nechápu já. Jestli je to auto tak dobrý, tak mi je jedno, jestli to vyrábí BMW, Peugeot nebo Ferda Pišišvor. >:D Navíc tedy Renault Sport nějakou váhu má...a vůbec, takovejm je třeba říct : Mam tě na haubně, pi..o ! >:-[] -
white label 31.01.14 23:58
« Re: Nové téma...
w-a
Bohužel, nechtěli (by se inspirovat SSS). Já bych nechtěl bílou na 5dv. a pak mi vadí ten dlouhodobý a stále aktuální trend bílé u nás tzv."na všechno" co má 4 kola. Ale i tak si myslím, že šestkové i sedmičkové GTI vypadá nejlíp v CSG a ani v těch nesmyslně předražených příplatkových barvách bych si moc líp nevybral. -
woody-alien 31.01.14 23:36
wl: Jj, tahle barva je super, no a ten zadní spojler těžká úchylárna. Taky bych to nechal přelakovat. A pokud se týká GTI - tak CSG to zachraňuje (ty speciální laky za cenu nové i30 >:D neberu v potaz), ale jinak bych se lehce smířil i s bílou. Jenom je blbý, že za perleť chtěj taky ranec a ta základní není zdaleka taková. Nechtěli by se inspirovat u SSS (metalíza/perleť v ceně) ? ;-) -
woody-alien 31.01.14 23:28
« Re: leden
Midlosek: Prosím tě, až na čestné vyjímky to tady "mastíme" stylem cvakni/přihlaš/tvař se hrdě. >:D Pokud to opravdu sleduješ tak dlouho, tak už sis vytrpěl svoje >:-[] a NEZBÝVÁ ti než se přihlásit a vyhrát. ;-) Jak říká moje kamarádka "nedělej krávu", Forďáků není nikdy dost. [odkaz] :yes: -
Thomasino 31.01.14 23:22
Tady to je ale edice Red Bull RB8, která se tady oficiálně neprodávala a pokud je mi známo, v ČR není jediný kus (třeba je v ČR černé Trophy s brněnskou SPZ, nebo slovenské šedé R26.R a taky se tu neprodávaly). Ale přemýšlel jsem o něm, když jsem zjistil že nový nemá a neumí Xenony. Na mě je to moc tmavý a nepraktický, ale je to pěkná barva, souhlas.
P.S.: zadní stříbrný spoiler je nesmyslný, ale ta přední F1 lišta ve stříbrné se mi třeba (možná překvapivě) líbí >:-[]