iudex 01.02.14 10:18
« Re: leden
Thom: blahoželám, viem si predstaviť Tvoju radosť, keď si ho po dlhom čakaní konečne uvidel. :-) Vyzerá fakt dobre, naozaj si vybral zrejme najvhodnejšiu farbu. Čo sa týka úprav/polepov, rovnako ako woody som skôr konzervatívny/skeptický a nič by som tam nepridával, ale je to samozrejme Tvoja voľba. Maximálne by som akceptoval tú decentnú tenkú červenú linku.
Inak opäť legacyho obľúbená téma Hotheč a farby. ;-)
WL: tá limestone grey na 99% fotiek vyzerá tak fádne, Ty si našiel asi jedinú, kde vyzerá zaujímavo, je tam vidieť taká jemná stopa zlatohnedej a to mám rád. Ale na iných fotkách to vyzerá proste ako nudná šedá: [odkaz]
woody: až ma nadvihlo, keď som čítal o tom pakete, tak som to hneď čekol u nás a našťastie (pre moje duševné zdravie) u nás nie je, rovnako sa nič nezmenilo na cenách či výbavách (dodnes si pamätám, ako týždeň po objednaní môjho Focusu zlacneli). >:D Každopádne u Vás je to teraz jasné: tento paket, metla a si vybavený. -
šmoula nešika 01.02.14 09:21
« Re: leden
Na GTI dělá právě moc to žebrování a šířka/výška masky. U GTI6 bylo na přídi mnoho kontrastních prvků, proto se hodily světlejší odstíny jako bílá nebo červená. A to jsou laky oblíbené, leč se s nimi musí opatrně. Když vidím GTI7 v bílé nebo červené, jak stojí vedle předchůdce, zdá se mi novější provedení takové nějaké nedobarvené, prostě mnoho světle barevné plochy. Což byl i problém G4 (tady by se na milost dala vzít stříbrná, ovšem bylo by to prd GTI), ale tehdy bílá tolik nefrčela. Přitom na G1, G5 a G6 GTI spolu s červenou jasná volba. Potřebovalo by to tmavý lak, kde o kontrast nejde. To musím souhlasit.
Týjo, jak je tu Thomasino, zase se vedou o HH nekonečné detailní diskuse. -
woody-alien 01.02.14 07:55
« Re: leden
Tak teď koukám, že se v českým konfigurátoru objevil akční paket Sport GTI - Austiny, bixenony s dyn.přisvěcováním, sklopná zrcátka, zatmavený zadní a boční skla a LED mlhovky - za 46.000. :yes: To je pokud dobře počítám o skoro 19.000 míň než při objednání jednotlivě. A není tam žádná blbost, kterou bych nechtěl. -
woody-alien 01.02.14 07:43
« Re: leden
wl: Ale jo, nevypadá špatně...dokonce i s tou GTI-ovskou linkou to jde, rozhodně to bude praktičtější barva než CSG co se týká špinění. Sedmičkové GTI jsem na silnici zatím ani nepotkal, ale pokud mohu něco usuzovat z naložených náklaďáků plných GTI (už jsem jich viděl docela dost, obrovské parkoviště u Makra v Ústí totiž kamioňáci využívaj pro odpočinek), tak hodně frčí bílá, červená a černá. Dost je taky stříbrných a modrých, tu Limestone jsem myslím neviděl vůbec a CSG možná dvě, víc ne. Zřejmě je dost tmavá a zákazník se rozhodne rovnou pro černou, nevím. -
white label 01.02.14 01:41
« Re: leden
Běželo a na tomto videu vypadá nic moc, mě taky ty světlejší šedé neberou, ale tomu eRku to nějak nepochopitelně sedí, navíc na eRko taky CSG není v nabídce, takže pak zůstává už jen modRá klasika, nebo bílá perleť.
Naživo může být ta limestone slušně trefená, na mnoha fotkách vypadá mnohem lépe, než na tom videu, je taková kovově "technicistní" jako "stíhačka", třeba tady je GTD v limestone:
Tady GTI:
A eRko v té barvě teď nemůžu najít (všude je v modré), ale tomu bude sedět nejlíp, hlavně zepředu a zezadu. Musel bych to vidět naživo, ale tu barvu na něj zatím považuji za takového mého "černého koně".
white label 01.02.14 00:31
« Re: Nové téma...
w-a
Jo, ta bílá perleť není vůbec špatná (u mě aktuálně dvojka hned po CSG), kromě těch fousů mi k ní vadí těch pět dveří, které bych k CSG strávil opticky podstatně lépe.
A viděl jsem teď více fotek G7R v Limestone a nevypadalo to vůbec špatně, naopak! K tomu odstínu ta absence červené linky prostě sedí. Je to celkově ještě víc nenápadný "vlk v rouše beránčím", než GTI.
Ve 4x4 auto je povedená srovnávačka G7R (v limestone) s A45AMG (bílá s cirkusem Humberto) a Subaru WRX STI (modrá). -
woody-alien 01.02.14 00:07
« Re: leden
Thomasino: Nejen slaboduchý. Není to tak dávno, co se jakýsi jezdec rozplýval nad Cliem RS Cup předchozí generace, jaký je to skvělý auto - závoďák téměř bez nutnosti upravovat. To že na jeho Impreze WRX STI musel rovnou měnit kola za lehčí, silentbloky na nápravách za tužší atd. protože prý z STI udělali spíš gétéčko. No zkrátka pěl chválu a že nechápe, jak takový auto může postavit výrobce Thálií - a závěrem dodal, že by ho hned bral ale jediný co mu vadí je ten znak na kapotě.
No tak tohle zase nechápu já. Jestli je to auto tak dobrý, tak mi je jedno, jestli to vyrábí BMW, Peugeot nebo Ferda Pišišvor. >:D Navíc tedy Renault Sport nějakou váhu má...a vůbec, takovejm je třeba říct : Mam tě na haubně, pi..o ! >:-[] -
white label 31.01.14 23:58
« Re: Nové téma...
w-a
Bohužel, nechtěli (by se inspirovat SSS). Já bych nechtěl bílou na 5dv. a pak mi vadí ten dlouhodobý a stále aktuální trend bílé u nás tzv."na všechno" co má 4 kola. Ale i tak si myslím, že šestkové i sedmičkové GTI vypadá nejlíp v CSG a ani v těch nesmyslně předražených příplatkových barvách bych si moc líp nevybral.

PS: Zajímavé je, že jestě před pár dny (27.1. v pondělí) mi sestavovali cenu z konfigurátoru a o žádným paketu nebyla řeč. Je to velmi rozumně složenej paket....někdo jednou pro změnu přemýšlel nebo se inspiroval volbami zákazníků. :yes: