Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 06.02.14  23:36

« Re: Nový král HotHatchů snad již v Ženevě

Stejně furt nechápu, jak v tom někdo může vidět diamant..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.14  23:34

« Nový král HotHatchů snad již v Ženevě

Další zprávy o ostřejší verzi Megana R.S.R - výkon asi 275 koní, snížená váha, titanový výfuk Akrapovič, tlumiče Ohlins apod :-) :yes:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 06.02.14  22:10

« Re: Hotheč a zábava

Slovakiaring bych asi zkusil taky, ale spis z prozaictejsiho duvodu- kdyz jsem zrovna v CR (a to nejcasteji prave na Morave a brnensku), brnensky okruh nema nikdy v dany termin jizdy. S-ring je oproti tomu otevreny prakticky porad.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.14  15:25

« Re: Hotheč a zábava

Slovakiaring chci taky časem zkusit, ale začnu určitě v Brně a nejdříve si domluvím tu hodinu koučingu s Honzou Červ. :-) Možná začátkem května na KSA, uvidíme. Aktuálně řeším jaké koupím lehčí disky na ty semislicky, příští týden je snad objednám, pak se budou měsíc až měsíc a půl vyrábět a začátkem dubna tu mohou být. Napoprvé stejně zkusím asi okruh 6.4. na otevírání sezony jen tak piánko a na běžných letních Michelin PilotSport 2 co tam mám, asi nebudou teploty vhodné na semislcky >:-[] A třeba bude zase sníh a žádné ježdění nebude >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.02.14  14:44

« Re: Hotheč a spotreba

Tiež by som sa rád povozil na Nurburgringu; žiaľ mám to vyše 1000 km a to je úplne nereálne. Budem sa musieť uspokojiť so Slovakiaringom, ktorý mám 66 km od domu. ;-)
    Čo takto moravsko-západoslovenský zraz hothečov na Slovakiaringu? Na rozdiel od niekoľkodňového výletu na Nurburgring je to jednodňová záležitosť, časovo i finančne neveľmi náročná.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 05.02.14  23:59

Tak Devilstorma neznam. Myslel jsem proste par znamych, ale zatim se jeste nic konkretneji neprobiralo.
    BTW ted behem unora by se melo znovu rozhodovat o prodeji celeho komplexu, snad to dopadne dobre. Zachovat Touristfahrten je nakonec podminkou prodeje.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.02.14  21:14

No to se někdo má, že může bydlet u Ringu !! :yes: :-)

Myslíš grupu kolem Devilstorma (Jirky) ?? Nebo jinou? Určitě to mám v plánu, letos už to musím někdy dát :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 05.02.14  20:48

Thomasino:
    na Ring se bude pravdepodobne vydavat nekolik lidi z CR (a nekdo i z MACZ) letos, snad nekdy na jare. Bydlim 150 km od nej, budu to "spoluorganizovat", pokud teda bude vubec zajem. Da se ledacos zaridit.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.02.14  12:49

Co máš s xenony? Psal jsem to už dříve, že po faceliftu čumáku už nejsou v základu jako byly, a bohužel nejdou ani objednat za příplatek. Frantíci se zase vybodli na vývoj nových xenonů, na ty dva roky už se jim nechtělo investovat. Stejně tak to bylo s předchozím Cliem, po faceliftu taky nemá xenony ;-\ A ještě mělo hnusnější čumák u R.S.
    Naštvali mě tím sice, myslel jsem si že v novém autě budu mít konečně nejen navigaci se zpětnou kamerou, ale také xenony, ale co už. Na xenony to nejezdí ;-) >:D
    A v noci toho moc nenajezdím, naštěstí. Ale je to škoda.

Ke zbytku se už nebudu dokola vyjadřovat, od spousty jiných zde si nemyslím že bych pro zábavu jezdil jen 5-15% jak někteří uvádíte, u mě je to výrazně více. Proto jsem také ochoten tomu něco obětovat. Raději jedu delší trasou po okreskách, pokud to jen trochu jde a auto kupuji primárně se zaměřením na zábavu, vše ostatní šlo nyní hodně stranou (taky s ním budu jezdit několikrát do roka na okruh, chci zkusit taky Nurburgring a především musí skvěle fungovat v mých oblíbených passech v Alpách). Až to budu chtít hodně upravit na okruh a stane se auto neúnosně tvrdé, pořídím v nejhorším druhé, ale musí to taky trochu jet. Klidně Clio RS (či GT) nebo Captur, pokud do něj začnou dávat výkonnější modely. Ale na denní ježdění klidně i Oktávku CC s 1,8 TSI >:-[] Ale min. dva roky to snad vydržím s MRS, pak uvidíme. Časem si chci pořídit konečně toho Caymana S, to je takový můj cíl s výhledem do 5-ti let :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.02.14  00:08

šmoula
    Já si naopak tyto hodiny s "podpeřinou" nespojuji, chodím chrápat o něco později, obvykle někdy mezi 1. a 2. hod.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.02.14  00:03

Th
    Už ti za mně trefně odpověděl w-a.
    Těch průměrných cca 10 tis. km ročně co najedu s GTIčkem mi bohatě stačí, mám to štěstí, že s ním jezdím z relativně velké části pro zábavu po místních okreskách, tedy ne jako např. "obchodní cestující" na pravidelné trase Brno-Ostrava a zpět. Už druhou zimu ho ani nepřezouvám na zimní a jezdím výhradně na zimu vhodnějším allroadem. Teď je i tady taková "zima", že když s ním občas (za "jarního" počasí) vyjedu, jsem rád, že je na letních. Každopádně nemám problém přiznat, že dám klidně přednost očistě hh, např. před sportovní jízdou ve tvé (bývalé?) i30.
    P.S. Neodpověděl jsi mi, jak je to s těmi xenony u MRS po faceliftu.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 05.02.14  00:00

WL: Nikoli, konkurence mu/jí šlape na paty. ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]

AdPeřina: Jaj, příště si v těchto hodinách musím před tebou dát na podobné výrazy větší pozor. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.02.14  23:48

w-a
    Přesně tak... >:-[]
    V podobnémn duchu už jsem mu odepsal, ale je to marný, je to marný, je to marný... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.02.14  23:45

šmoula
    S tou "podpeřinou" opatrně, bacha na nebezpečné asociace se sexuálním podtextem, ten vtip se dvěma policajty pod jednou peřinou (v jednom spacáku) určitě znáš. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.02.14  23:41

Paroubková tím dokázala, že ani Golf se v případném těžším terénu neztratí (naopak) a jeho terénní schopnosti jsou minimálně na úrovni Touaregu. Navíc fotka symbolizuje evropské postavení Golfu, potažmo VW, nad produkcí konkurence. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.02.14  23:40

Leg: Tak to bylo upřímně, od srdce řečeno. Dýchá to až ke mně pod peřinu. :yes: :-|
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.02.14  23:35

Leg: Lépe bych to nenapsal. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.02.14  23:32

:yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.02.14  23:29

woody: Focus nesmí chybět (jo, tohle umí vždycky pozvednout náladu >:D ). [odkaz]%2C752
  • « 40 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.02.14  23:24

Bully: dík práve si ma zbavil koruny miestneho farboprudiča >:D :yes:

Myslím že si to tu zmýlil s nejakým hothatchklubom, faktom je, že okrem white labela, čerstvo Thomasina, čoskoro iudexa, v blizkej budúcnosti snáď woodyho a hádam i mňa tu nikto hothatch nevlastní. A okrem thoma tu má každý jasne usporiadané priority - auto je primárne prostriedkom na presun z a do b a sekundárne, pri dobrej konštelácii hviezd a podľa možností mu má pri tom presune z a do b priniesť pridanú hodnotu vo forme radosti prezentovanej vo forme zmesi adrenalínu a endorfínu vyplavenej do tela vplyvom neurčito definovateľného pocitu splynutia človeka a stroja. (Ospravedlňujem sa Ronaultovi za medicínsky isto nepresnú definíciu) Skrátka, auto, v tomto prípade hothatch nie je hračkou, na ktorej človek experimentuje so semislickmi, nastavením geometrie, podvozka a neviem čím, prípadne s ním obráža okruhy za cieľom naháňania desatín sekundy. Ja osobne jazdím autom do práce, z práce, na nákupy a výlety, nie tam kde sú pekné cesty či zaujímavé okruhy. Pneu si kupujem, keď staré zoderiem a mojim hobby nie je obrážanie predajcov ak sa náhodou objaví nový model hothatchu. Musím konštatovať, že bohužiaľ jediným hothatchom, na ktorom som prešiel viac ako 100 km je ten môj a tudiž sa necítim byť dostatočne kvalifikovaný sa tu verejne vyjadrovať na témy iné ako farba vozidla či dizajn interiéru a exteriéru. Mohol by som sa vyhecovať a napísať niečo aj k jazdným vlastnostiam áut,ktoré som riadil chvíľu, najlepšie ako spolujazdec, prípadne sa dá písať do nemoty o tom, ako jazdia autá, ktoré som videl len zvonka, len neviem či by to niekoho zaujímalo. ;-\

Ber to tak, že čas strávený písaním tychto riadkov nie je (aspoň u mňa) časom stráviteľným nejakou bohumilejšou činnosťou. To že finálny produkt môjho snaženia nespĺňa tvoje kritéria o úrovni diskusie o autách je fakt, s ktorým ale nedokážem a ani nechcem nič spraviť.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…