šmoula nešika 07.02.14 14:03
« Re: Nový král HotHatchů snad již v Ženevě
Bully: Já byl v Ženevě loni, bylo to skvělé, jen mi malinko chyběla ta možnost jít na vzduch jako ve Frankfurtu. A z města jsem viděl jen letiště, jinak vše ráno v mlze a večer ve tmě. >:D Prostě výlet na veletrh. Letos (jaj, pátek, co jsem to napsal, lotus?- néé lotos, ještě že ně třeba losos, i když, oběd budu mít za chvíli, už melu z hladu a únavy...) uvidím, no. -
white label 07.02.14 13:07
OK
Neuvedl jsi nick na který reaguješ, tak jsem předpokládal, že platí odkaz na původní/předchozí příspěvek.
Ale přišlo mi podezřelé, kdes vzal tak přesný odhad ceny nové CTR. >:-[]
P.S. Jinak v Dieppe by měli s těmi novými verzemi MRSC šetřit, aby nám potom Honda nemusela slibovat čas CTR deset let dopředu. -
white label 07.02.14 13:04
Th
Já bych tě ve svém autě nikdy řídit nenechal, takže bych tě ani nemohl vyhodit! >:D
P.S. Já zase nepotřebuju copilota, aby mě hlídal, ať neskončím v kačírku, takže ve finále (proti mně) moc hmotnosti neušetříš. :*) >:-[] -
white label 07.02.14 12:54
« Re: Nový král HotHatchů snad již v Ženevě
Tím: "tohle nebude o moc tvrdší než běžný MRS Cup" jsi jistě woodyho přesvědčil o nebývale komfortním nastavení podvozku této verze. >:D
P.S. Mimochodem woody reagoval na příspěvek o nové CTR, ale ta taky určitě nebude (navíc také s torzkou) zářit v oblasti komfortu podvozku (v rámci hh). -
Bully_ 07.02.14 06:47
« Re: Nový král HotHatchů snad již v Ženevě
Uz jsem se lekl, ze nekdo potvrdil, ze bude v Zeneve vystaveny novy Civic TypeR 9G :-) Ten by mel kralem byt i v normalni edici (320k a Ring pod 8 minut, snad pry i rychleji nez stara NSX se 7:56). Ale zatim se o nem jenom povida..
BTW do Zenevy se chystam zajet, snad to vyjde. -
Thomasino 06.02.14 15:25
« Re: Hotheč a zábava
Slovakiaring chci taky časem zkusit, ale začnu určitě v Brně a nejdříve si domluvím tu hodinu koučingu s Honzou Červ. :-) Možná začátkem května na KSA, uvidíme. Aktuálně řeším jaké koupím lehčí disky na ty semislicky, příští týden je snad objednám, pak se budou měsíc až měsíc a půl vyrábět a začátkem dubna tu mohou být. Napoprvé stejně zkusím asi okruh 6.4. na otevírání sezony jen tak piánko a na běžných letních Michelin PilotSport 2 co tam mám, asi nebudou teploty vhodné na semislcky >:-[] A třeba bude zase sníh a žádné ježdění nebude >:D -
iudex 06.02.14 14:44
« Re: Hotheč a spotreba
Tiež by som sa rád povozil na Nurburgringu; žiaľ mám to vyše 1000 km a to je úplne nereálne. Budem sa musieť uspokojiť so Slovakiaringom, ktorý mám 66 km od domu. ;-)
Čo takto moravsko-západoslovenský zraz hothečov na Slovakiaringu? Na rozdiel od niekoľkodňového výletu na Nurburgring je to jednodňová záležitosť, časovo i finančne neveľmi náročná. -
Bully_ 05.02.14 23:59
« Re: Hotheč a spotreba
Tak Devilstorma neznam. Myslel jsem proste par znamych, ale zatim se jeste nic konkretneji neprobiralo.
BTW ted behem unora by se melo znovu rozhodovat o prodeji celeho komplexu, snad to dopadne dobre. Zachovat Touristfahrten je nakonec podminkou prodeje.