Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 08.12.22 20:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
WL - dneska jsem měl možnost si sednout do základních sedaček PLUS (základní pro verzi GTS, u čtyřválcových Caymanů jsou ještě "základnější" s menším bočním vedením) a pak přesednout do těch PLUS s 18-ti směry elektr.stavitelné v Caymanu GT4. Tím že jdu do manuálu, tak levá noha nepotřebuje nutně být opřená (odložená) a když jsem řídil to GTS s manuálem, tak mi zase tak nechyběla za tu půlhodinu lepší opora stehen, tak asi nechám ty základní, ušetřím 75 litrů a spíše se připlatím 130 za ten GTS alcantara/karbon interiér paket s červeným prošíváním. Ten jsem dneska okukoval u té GT4, co měla najeto 30 Tkm a vypadalo to fantasticky !! Ten červený otáčkoměr se mi taky líbí, červené pásy a logo GTS nahoře na sedačkách v červeném prošití taky bezva. Tady je hezky vidět u Boxsteru GTS, jen má kožený volant, kdežto v základu je alcantara volant :-) [odkaz] -
pradeda777 07.12.22 13:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
iu.....ETA (short for Expected Time Arrival).....poslední týden v lednu (23) ;-) (Auto je již vyrobené).
"Horší případ" příští rok ještě nehrozí. Ale ten další rok (2024) who knows???? Spíš bych to viděl na 2025. Ale ať se stane cokoliv, když se mě bude nová líbit moc, tak starou dám na protiúčet a vezmu novou, tak jak jsem to udělal v roce 2010 s MPS.... ;-) -
white label 06.12.22 19:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Th
Tyhle dvě Porsche centra jsou od sebe vzdálené 75 km, při dodržování rychlostních limitů cca 3/4 hodiny cesty.
A ve Varšavě jsou dvě Porsche centra, vzdálené od sebe jen 8-9 km (jihozápadně od centra). -
Thomasino 06.12.22 19:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Jedou to tam poláci ve velkém !! :yes: >:-[] Ale Krakow je už z Ostravy přece jen o kousek dále.. Tak až se tam konečně dostaneme na prodloužený víkend, co plánujeme už tak 3 roky, tak se zajedu podívat :-) -
white label 06.12.22 19:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
TH
Jj, velké centrum, výhoda většího trhu..., to jen my si hloupě menší trh ještě zmenšíme zbytečným rozdělením na dva státy.
A taky v nedalekém Krakowě je krásné moderní Porsche centrum:
[odkaz] -
Thomasino 06.12.22 18:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Ta nová CH-R vypadá dost zajímavě, velikost auta taky celkem OK :yes:
Dneska jsem si udělal z Ostravy malý výlet do PORSCHE Centrum Katowice, necelou hodinku z Ostravy. Opravdu hoooodně velký autosalon :yes: :yes: Mají tam originál 356 :-) Tady pár fotek: [odkaz] -
Dany 05.12.22 12:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Chlapi, pekná akcia.
Fred, mal si sa len lepšie obliecť. >:D
iudex: trojka je prímárne zadokolka a predok sa pripája, nie? Z toho čo popisuješ mi príde, že ESP sa nespráva konzistentne. Niekedy to chytí a inokedy na to kašle. -
-
Thomasino 04.12.22 15:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Sníh dorazil v pátek i do Brna, tak jsem konečně přezul eRko na zimní kola. Byla to tentokrát trochu jebačka, protože jsem použil 19" disky BBS CH-R co jsem měl před tím na GTI Clubsport a musel jsem dát podložky 10mm. Pneu Bridgestone Blizzak LM005.
Vypadají sice trochu malé ty 19-tky proti 20" letním kolům, ale co se dá dělat. [odkaz] -
iudex 03.12.22 19:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Jakub Rejlek si kúpil novú GR86: [odkaz]
Inak ma to celkom prekvapilo, ani nie tak voľbu typu auta (kto iný by si mal kúpiť RWD atmosféru s manuálom), ale že taký známy automobilový žurnalista, dlhé roky v biznise bude vyberať niekde aspoň vo vodách Caymanu GT4.

Jo, souhlas, taky máme na 911 GTS ten GTS interiér paket s červ. prošíváním, pásy atd.
Ale záleží i na barvě laku, aby to ladilo, a za mě rozhodně volant v kůži, alcantara patří na sedačky. ;-)