Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 13.02.14 12:54
« Re: Jarni sraz na Morave?
wl: No tak to domlouvejme na nějakou sobotu. Můžem zkusit tu 3.5., kdy by mohl přijet i Bully, anebo podle času ostatních i nějakou jinou. V jakoukoliv sobotu v květnu prostě můžu. Tedy přijet, ne aby to zase někdo překrucoval. >:D -
Ronault. 13.02.14 09:39
Já bych se tedy klidně taky zúčastnil, problém bych snad neměl mít, jen pravda, že zatím nemám rozepsané služby na květen, tak těžko soudit. Rožnov mi vyhovuje.
A WL opatrně s těmi démanty, chtě nechtě jsme tady dva, i když pravda, Thomasino a jeho blonďatá skleroza mi spíše nepomáhá >:D -
Thomasino 13.02.14 09:25
No tak zrovna ta sobota není úplně ideální, vzhledem k tomu že KSA jsou v sobotu vždy mnohem zajímavější a neděle je jen takový slabší odvar :-(
Co udělat ten sraz někde v Brně nebo u Brna? Třeba bude více lidí, co chtějí zajet na KSA a zároveň se pak sejít, např. v 16 hodin. Děláme takové srazy po KSA již několik let, takže je to vlastně již tradice :-) Např. zase v Bohunicích na Campusu na velkém parkovišti, kde je to kousek od dálnice a kousek od okruhu:
[odkaz]
Jinak s pátkem 2.5. nemám problém, stejně si budu brát dovču :-)
-
Bully_ 13.02.14 01:12
wl:
vyrazim uz ve stredu odpoledne z Lucemburska, tak snad v nejakou lidskou hodinu zakotvim v Praze. Tam mam nejaky program, takze na Moravu pofrcim az ve ctvrtek vecer, v noci. A v nedeli rano potom zpatky do Luxu. Delam si takovy solo vylet, prijedu v CTR :-)