Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  12:54

« Re: Jarni sraz na Morave?

wl: No tak to domlouvejme na nějakou sobotu. Můžem zkusit tu 3.5., kdy by mohl přijet i Bully, anebo podle času ostatních i nějakou jinou. V jakoukoliv sobotu v květnu prostě můžu. Tedy přijet, ne aby to zase někdo překrucoval. >:D
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  12:49

Pátky stejně nemůžu obecně, u mě by to šlo zase jen v některou sobotu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  12:49

Za mě bych bral tu sobotu 3.května. V pátek je to pro mě trochu masakr, musím ještě pracovat a do RožnoVWa ;-) to mám 430 km. To taky nějakou dobu trvá. Ale tak taky by to šlo. Přizpůsobím se většinovému názoru.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  12:45

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  12:37

No tak já myslím, že Švihák nebude mít na nějakej sraz čas. Očekává obsílku. >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  10:16

Rone, jestli budeš mít volno v neděli odpoledne po 15-té hodině, plánujeme malý sraz v Králově Poli za benzinkou OMV u Tepláren (kousek od Boby), kousek od OC Tesco KP. V případě deště budeme uvnitř v Tesco vzadu nalevo, pod Cihelnou :-)

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.02.14  10:14

Tak takéto MACZ stretnutie neznie zle, možno presvedčím Legacyho, aby sme si dali malý duel na trase Trnava-Rožnov (a prípadne ma mal kto vytiahnuť z jarku >:-[] ).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.02.14  09:39

Já bych se tedy klidně taky zúčastnil, problém bych snad neměl mít, jen pravda, že zatím nemám rozepsané služby na květen, tak těžko soudit. Rožnov mi vyhovuje.
    A WL opatrně s těmi démanty, chtě nechtě jsme tady dva, i když pravda, Thomasino a jeho blonďatá skleroza mi spíše nepomáhá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  09:25

No tak zrovna ta sobota není úplně ideální, vzhledem k tomu že KSA jsou v sobotu vždy mnohem zajímavější a neděle je jen takový slabší odvar :-(
    Co udělat ten sraz někde v Brně nebo u Brna? Třeba bude více lidí, co chtějí zajet na KSA a zároveň se pak sejít, např. v 16 hodin. Děláme takové srazy po KSA již několik let, takže je to vlastně již tradice :-) Např. zase v Bohunicích na Campusu na velkém parkovišti, kde je to kousek od dálnice a kousek od okruhu:

[odkaz]

Jinak s pátkem 2.5. nemám problém, stejně si budu brát dovču :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 13.02.14  01:12

wl:
    vyrazim uz ve stredu odpoledne z Lucemburska, tak snad v nejakou lidskou hodinu zakotvim v Praze. Tam mam nejaky program, takze na Moravu pofrcim az ve ctvrtek vecer, v noci. A v nedeli rano potom zpatky do Luxu. Delam si takovy solo vylet, prijedu v CTR :-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  00:26

Bully
    Tak v tu sobotu 3.5. by to možná šlo, uvidíme co na to napíší ostatní.
    1000 km to máš zpátky z Prahy?
    To bys přijel Accordem?
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 12.02.14  23:33

wl:
    bohuzel budu v Cesku jenom na prodlouzeny vikend. Ve ctvrtek 1.5. (svatek) budu v Praze, tak bud patek 2., nebo sobota 3.5. . V nedeli uz zase frcim zpatky, 1000 km ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  22:40

No tolik pěkných sporťáků pohromadě tady jen tak neuvidíš ;-)

Předloni jsem se svezl v KTM X-Bow (jako spolujezdec), což byl bomba zážitek. Letos se možná půjdu na chvilku sklouznout na dráhu taky ;-)

[odkaz]
  • « 22 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  22:31

Nějaké akce KSA nás vůbec nezajímají, ty jsou dobré leda tak pro "metropetrolheady. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  22:24

Třeba potká cestou nějaké snaživé příslušníky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  21:56

Pak bych potřeboval ale dva :-! Jeden na Allroada a druhý na bílé GTI >:-[]

Tak hlavně nedělejte ten sraz 3. a 4.května, kdy je na okruhu v Brně velký sraz sportovních aut KSA.
  • « 03 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  21:52

Th¨
    Kup klidně krompáč, kdyby ti náhodou ten křest sektem o pi.., chtěl jsem samozřejmě napsat démant, nestačil. >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  21:46

Bully
    Viděl bych to předběžně na první polovinu května/mája, takže to by ti snad pasovat mohlo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  21:45

No dovol !! 8-s Asi jdu koupit krompáč...
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  21:42

Leg
    Tebe bych chtěl rozhodně osobně poznat (samozřejmě ve vší počestnosti, nejsem žádný "Thomasino" >:-[] ), takže doufám, že by to byl termín, který by ti vyhovoval.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…