Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 13.02.14 14:57
« Re: Jarni sraz na Morave?
Tak to je mi líto, ale v tom případě nemohu dorazit :-(
Na autosalonech toho člověk zdaleka tolik nevidí, ke všemu mám zase slíbené svezení v Caterhamu R500 a možná budu mít s Honzou Červenkou individuální koučink řízení na okruhu. Takže jistě pochopíte, proč v mém případě dávám přednost KSA.
Do Rožnova si mohu zajet na projížďku i jindy, stejně tak se rád potkám s iudexem třeba na Janově vršku, jak jsme se předběžně domlouvali. Nevím odkud je Woody, toho jsem ještě osobně neviděl, ale budu jezdit po výletech hodně, takže se mohu stavit i jindy.
S Bullym jsme si psali, že se potkáme tady někde na Jižní Moravě i tak. -
woody-alien 13.02.14 14:31
iudex: ;-)
Thomasino: Možná je to jen známka toho, že staré MACZ je opravdu pryč. Jestli je to dobře nebo špatně nehodlám posuzovat. Ale vzhledem k tomu, že i přes lásku k autům dávám přednost lidem, tak je mi prostě bližší pokecat s lidma, se kterými se znám nebo bych je chtěl poznat, a to bez ohledu na to, jestli přijedou 911-kou nebo i-30kou. ;-) A hezky mi s tím mým náhledem koresponduje, když wl napíše "Klidně přijeď třeba trakařem." Jestli se tímhle postojem zpronevěřuju nějakému "petrolheadství" je mi celkem jedno. A co tak to vzít obráceně ? Zajímavých aut už jsi určitě viděl hodně, proč tedy v rámci zájmu o auta nepřijet na Valašsko a nepoznat pro změnu pár zajímavých lidí ? Nota bene když pokud vše vyjde, i tam se najde dost dobrá auto sestava. ;-) A třeba bys coby novodobý Věrozvěst dokázal přesvědčit Pohany o vyjímečnosti Diamantu mezi všemi... >:D ;-) -
Thomasino 13.02.14 14:01
Hmmm... Tak pokud to bude v sobotu 3.5. v Rožnově, když je v Brně na okruhu KSA, tak to nemohu přijet :-(
Leda by se udělal sraz v Brně odpoledne jak jsem navrhoval, klidně již v 15 hodin, pokud by někomu přišlo 16 hodin pozdě. Záleží na ostatních. Mě jen překvapuje, když vidím kolik je tam vždy lidí a kolik je tam zajímavých aut, že zrovna petrolheady z MACZ sraz sportovních aut nezajímá :-O 8-s
[odkaz]
-
woody-alien 13.02.14 12:54
wl: No tak to domlouvejme na nějakou sobotu. Můžem zkusit tu 3.5., kdy by mohl přijet i Bully, anebo podle času ostatních i nějakou jinou. V jakoukoliv sobotu v květnu prostě můžu. Tedy přijet, ne aby to zase někdo překrucoval. >:D -
Ronault. 13.02.14 09:39
Já bych se tedy klidně taky zúčastnil, problém bych snad neměl mít, jen pravda, že zatím nemám rozepsané služby na květen, tak těžko soudit. Rožnov mi vyhovuje.
A WL opatrně s těmi démanty, chtě nechtě jsme tady dva, i když pravda, Thomasino a jeho blonďatá skleroza mi spíše nepomáhá >:D

A nešlo o cenu, ale o to že se mi nechtělo to stále umývat :-O Také na těchto speciálních barvách se při opravách špatně chytá stejný odstín :'-( Ta barva je moc pěkná, když je čistá, ikdyž je už taky dost profláklá. Mít k tomu černocha na umývání, tak bych do ní možná šel