Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 15.02.14 10:16
« Re: HotMegane
Mě právě přišlo, že na to že byl pátek po obědě a pak odpoledne kolem 17-té, tak na té "19-ce" od Kunštátu, přes Bystřici n.P., Nové Město a do Žďáru ten provoz byl dost malý. Vůbec mám vyzkoušený, že tam zase moc aut nejezdí (proto jsem si tu trasu na pátek vybral). Ke všemu se s MRS předjíždí opravdu snadno, takže menší provoz ani nevadí :-)
Dnes je v plánu "23-tka" Rosice, Třebíč, Telč ;-) Potřebuji nějak brzo najezdit 4000 km >:-[]
P.S.: Ten R-Link propojený s navigací a velkým displejem je hodně povedený :yes: -
Ronault. 15.02.14 09:30
« Re: HotMegane
Thomasino: Gratulace a ať dobře bez nehod slouží! A vítej v klubu Meganistů >:-[] Konečně si pořídil pořádné auto :yes: >:-[]
Jinak slušný výlet, až na Zelené hoře, to jsi v podstatě profičel celou Vysočinou :yes: Byl jsem tam nedávno na kongresu, příjemná cesta pak na Bystřici p.P. a Kunštát, sice trochu provoz, ale i s dízlem v kombíku jsem se pěkně projel... jen kolegové pak v práci šířili, že jezdím jako prase, že jsem všechny předjel včetně policjeního auta >:D No když jsi byl už tam, tak cestou zpátky ses mohl včera zastavit. ;-) -
white label 14.02.14 20:30
« Re: Jarni sraz na Morave?
w-a
Skoro všichni jsou z Moravy, Slezska a Slovenska. Možná je to způsobeno i nepragocentrickým (zlínským) původem acz/macz. Pokud by sis připadal "zeměpisně" diskriminovaný, můžeme se ti složit na částečnou kompenzaci cestovného, rozuměj na zpáteční jízdenku Pendolinem. >:D ;-) -
Leg 14.02.14 07:19
« Re: Jarni sraz na Morave?
Sakra, prečo tu zverejňujete moju podobizeň? Už ani internet nie je čo býval, žiadna anonymita.
A 3.5. nemôžem, ako ste správne podotkli, vtedy fičí diskotéka. Tak prídte k nám, dobre sa zabavíme na decibeloch lásky. Bude tu aj iudex, môj najlepší zákazník. :-! >:-[] 8-s
Ale vážne, máj je ešte dosť ďaleko na to, aby som sa mohol vyjadrovať či môžem alebo nie. Uvidíme.

R-link jsem zkoušel v Cliu a ano, taky se mi líbil. V podstatě teď je období, kdy máš nejmenší spotřebu, protože opatrně zajíždíš, pakl už to půjde jen nahoru >:-[]