poterienko 16.02.14 20:49
« Nové téma - Auto v extrému
Tak co pánové a (?) dámy, jak jste se s tématem popasovali? Osobně jsem dlouho nemohl na nic přijít a teprve budu tvořit (doslova). Jsem opravdu zvědavý na výsledky a věřím, že toto kolo bude hodně zajímavé. Snad se přihlásí dost lidí. -
woody-alien 16.02.14 16:37
« Re: Jarni sraz na Morave?
iudex: No a já naopak, když zrovna žádný HH nevlastním, tak se mi naskýtá jedna příležitost za druhou. ;-) Zrovna dneska jsem jel navštívit jednoho známého do Jiřetína pod Jedlovou a trasa z České Kamenice přes Chřibskou mě úplně nadchla. Stoupáky se střídají s dlouhými sjezdy, ostrý ale přehledný zatáčky a co víc, v tomhle úseku i výbornej povrch, žádný díry, hladkej asfalt. A to všechno umocněno krásnými pohledy na krajinu Lužických hor. Bylo sice vlhko, ale užil jsem si to. :yes: -
iudex 16.02.14 16:16
« Re: Jarni sraz na Morave?
Ja som v poslednej dobe čoraz skeptickejší k možnosti využitia HH na našich cestách. Včera som opäť prispel do rakúskeho štátneho rozpočtu (pred horizontom bola tabuľa 50, tak som dal nohu z plynu a plachtil... rovno do náručia pomáhača s radarom; našťastie rakúski súdruhovia cítia sociálnejšie ako tí naši). -
woody-alien 16.02.14 14:29
« Re: Jarni sraz na Morave?
Bully: Tak tohle by měl nejspíš navrhnout white label. Pro mě je to tak či tak přibližně 5 hodin jízdy. Ráno vstanu, přes čáru zahulákám na mladýho Konráda "Wie geht es dir ?" a jedu. >:-[] Takže na čase se spíš dohodněte vy místní.
A propos, co má UFO společnýho s okreskama ? Prostě vzlítneš a seš tam, ne ? ;-) -
Bully_ 16.02.14 13:21
« Re: Jarni sraz na Morave?
Je fakt, ze nejakych 120 km neni az tak moc. Jestli behem tech 4-5 dni najedu 3000, nebo 3300 km uz je celkem jedno. Na okreskach to jde nekdy i Mach 2, mel bych tam byt hned :-)
Takze Roznov p.R., kde presne a zhruba v kolik? Je to dlouho dopredu, ale et si nejak muzu naplanovat program.
BTW veta "...kdo si nechce nechat ujít nejnudnější lidovůz a zároveň popatřit nejudržovanější autopark v širém světě a přitom se nebojí vlků..." zni jako upoutavka na nektery z dilu britskeho TopGearu >:D -
woody-alien 16.02.14 12:03
« Re: Jarni sraz na Morave?
Ron: Neplést Bullyho s Budem... ;-) Je vidět, že jsi Moravák a pivu nerozumíš. >:D Ale souhlas, u wl by bylo takříkajíc domácké prostředí a nejlepší vanilková v republice. Bully psal něco o Vyškovu, to je do Rožnova něco přes 100 km ?
Každopádně pro mě je to prašť jako uhoď...udělám si volno a čím víc najezdím, tím lépe. Tak uděláme dvoufázovej sraz. Kdo chce vidět diamant a jedno UFO, musí směrem na Zlatou loď, kdo si nechce nechat ujít nejnudnější lidovůz a zároveň popatřit nejudržovanější autopark v širém světě >:D , a přitom se nebojí vlků...musí na RožnoVW. >:-[] -
Ronault. 16.02.14 11:52
« Re: Jarni sraz na Morave?
Thomasino: Vždyť ty jakožto petrlohead spotřebu neřešíš. Kdyžtak tě můžu vzít zpátky na lano, pořád budu mít menší spotřebu než ty bys jel sám úsporně >:-[]
Já s Lagunou taky přes 160 nejezdil, dokonce ani přes 150 a dal jsem to velmi rychle... a ještě jednou, měla jen něco málo přes sto koníků krmených plynem.
Bud: Zase bych to nepřeháněl s těma vzdálenostma. Do Rožnova je to co by člověk šutrákem dohodil a taky přijedou lidi z SK. Navíc nikde jinde v ČR není tak výborná vanilková zmrzlina jako u White labela >:-[] -
Thomasino 16.02.14 10:29
« Re: Jarni sraz na Morave?
Jasně. Rosice - Náměšť - Třebíč - Telč. Pak Znojmo a následně přes Brno. Takový trojúhelník >:-[]
WL - Ta RB8 v Německu vycházela podobně, akorát měla 19" a většina jich neměla NAVI. Takto mám NAVI, 18" (na naše silnice vhodnější, i tak je to tvrdý jako motokára >:-[] ), R-Link a nový čumák :-)
Barva kol na výběr v 18-ti palcích není. Buď máš černé 18-tky v základu, nebo dvě barevné provedení v 19"
Bully - sraz přesunut blíže k Brnu ;-) Co třeba někdo kolem Olomouce, že bych to tam po KSA taky stihl "otočit"? ;-)