Thomasino 17.02.14 16:36
« Re: Zimná úroda hothečov
Tak gratulace !! Budeš ho teda brát nyní, nebo chceš čekat na konec března až bude teplo a nedávat tam ani zimní?
Já po pěkném víkendu, kdy jsem stihl něco pojezdit (550km), jsem dneska přezul na zimní na mírně vyšší profil, auto je nyní malinko poddajnější, ale proti GTI je to stále "tvrďák" >:-[] Uvidíme dále :-! -
šmoula nešika 16.02.14 23:45
« Re: Jarni sraz na Morave?
Bud: Aha, letsplaye. :-) Taky se občas mrknu. Ale půl hodiny kuse kecajícího Kovy_ho nedávám. A ani tomu moc nerozumím. Jsem střevo. Střílečky - to bylo u mě vždy akorát o ostudu. Ale třeba strategie mám rád. Age of Empire 2 a 3 - postavíš město, upgraduješ, hospodaříš, vojáky a už se to řeže. ;-) I závodní jsou fajn. NFS bývá jakž takž zajímavé jen na playstationu, který nechci, ovšem na tabletovém Real Racing 3 jsem se něco najezdil, mrkni k centurionovi na blog. Nedávno jsem u příbuzného zkoušel Gran Turismo 6. Žádná drahá výbava, ale i tak... vezmu Mazdu MX-5, lehce natuním, Nordschleife, jemné měkké nastavení, slza mi málem ukápla. Kvaliní gameska. -
šmoula nešika 16.02.14 22:41
« Re: Jarni sraz na Morave?
Bud: Já zas furt říkám, jak jsem vysílený, jak nic nestíhám, jak nevím co... a pak o půlnoci sedím a civím potmě do toho telefónu, koukám, co za blázny je ještě mezi přihlášenými - white, woody, no jo, noční dávení smíchem. Ale abych dopsal jeden blog, odpověděl Vranisovi na SZ... :-O