Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.12.22  16:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR

iu
    Ono se ty odstíny těžko hodnotí podle fotky, protože stejný odstín vypadá na dvou různých fotkách často úplně jinak (nebe a dudy).
    Ta základní červená na mě naživo působí tak lacině, že bych jí nedal přednost dokonce ani před bílou, nebo černou (a to už je co říct), přitom naopak karmínově červená by byla pro mě (na řadu 718!) favoritem.
    A ta modrá metla Gentian, za mě naživo nejméně zajímavý odstín ze všech metalíz z nabídky, to i ta Aventurin mi proti ní přijde jako super charismatický odstín...
    Ale proti gustu...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.12.22  16:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR

tms.....ta Aventurin má blízko k Plukovnické zelené od Lexusu...... :-! [odkaz] I když na Lexusu tam mají toho zeleného tintu trochu víc.... ;-) [odkaz]
    Jak dlouho se v dnešní době čeká na dodání GTS?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.12.22  16:05

iu....tak ta Python zelená má blízko zelené na RS3....[odkaz]
    Ale jinak ta základní červená, jak je prezentovaná na tvé fotce,[odkaz] je u mě super. Tu bych hned bral. Chce to jen aplikaci diamantového vosku a hezky ji držet čistou. Možná čirá fólie alespoň na předek by taky byla užitečná. Podobný odstín červené jsem měl na mé první MPS. Ta barva mě hned na první pohled okouzlila. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.12.22  13:20

Ta klasická modrá Gential je hodně "profláknutá", taková obyčejná mi přijde, viděl jsem ji na živo na GT4. Ta Aventurin je aspoň zajímavá tím zeleným odstínem, ale je spíše šedá než zelená, když nesvítí slunko: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.12.22  13:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR

Tom: OK, ak si tú základnú červenú videl naživo a nič moc, rozumiem, ja hovorím len podľa obrázkov, že sa mi zdala prijateľná: [odkaz] Ale je jasné, že v metalíze tie detaily a tvary vyniknú lepšie. A z klasických metalíz je Aventurine asi najzaujímavejšia, blízka achátovej šedej, ale na rozdiel od nej to trochu ozvláštňuje ten jemný odtieň do zelena. Ja osobne by som ale ešte skôr zvažoval modrú Gentian, tá mi príde z tých klasických metalíz najkrajšia: [odkaz]
    A ak by nešlo o peniaze, tak volím zelenú Python (ale reálne by som za farbu 2500 eur nedal): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.12.22  13:14

Nesmíš koukat na fotky z konfigurátoru, ale na reálné fotky !! Z konfigurátorů to je vždy o ničem a zkreslující. Ale tady ty pastelový šedý, co začaly kdysi na Koktě 3 RS, ty se mi nelíbí na žádném autě, natož na Caymanu. Takové mi domů nesmí, pokud si barvu mohu vybrat :-) Chápu, že WL si vybrat barvu nemohl ;-) >:-[] Ale na té 911 GTS to ještě celkem ujde :-!
    Tady jsem ti nahrál pár fotek Aventurin Green, na slunku je pěkná. Bez světla to bude spíše nudná šedá, ale nechci moc provokovat, takže za mě by byla taky OK, stejně jako stříbrná. [odkaz] A další fotky..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.12.22  12:38

GT4 Arktická šedá....to je ono...... :yes: [odkaz]
    GT4 vypadá zepředu daleko líp než tato GTS....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.12.22  11:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR

Ty jsi ale "zkoumavý". Ano, podle ceny tam vychází nějaká metalíza, buď GT Silver, nebo Aventurin zeleno-šedá. Tu červenou jsem viděl na živo v Polsku i včera na GT4, je to takový obyčejný odstín, tady dávám WL zapravdu. Na dvoře nám stojí několik služebních Oktávek v této základní červené, to by nešlo! >:-[] >:D Buď to bude stříbrná nebo ta zeleno-šedá, ještě uvidíme :-) Nebo mi rupne v kebuli a bude to IBALGIN Ruby Star!! Ale hlavně na Caymanovi zbožňuji ty zadní blatníky a přechod k zadnímu oknu a na nemetalických a pastelkových barvách tak nevynikou, kdežto na metalíze díky její hloubce to je krásně vidět! :-)
    [odkaz]
    [odkaz] / [odkaz] / [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.12.22  11:39

« Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR

Tom: tak prd je z tej konfigurácie vidieť, musel som si otvoriť konfigurátor, aby som zistil, že si dal zelenú Aventurine. Fajn farba, ja by som ale ušetril a nechal červenú Guards. No a ten interiérový paket GTS by som určite nedal, ako fajn, je to pekné, ale za 4882 eur? Za to to určite nestojí. Takže len tieto dve položky by ušetrili 5900 eur (cca. 145t Kč) a to je sakra dosť (aj pri Caymane).
    So zvyškom konfigurácie sa stotožňujem.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.12.22  11:15

tms....hahahah....kámoš s DB9 žije v Melbourne.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.12.22  11:03

« Re: Re: Re: Body kit pro C-HR

IUDEX a WL - finální konfig ;-) >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.12.22  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR

Tak zjisti jestli tam stojí dodnes nevyužitá, třeba ji odkoupíme >:-[] Ale to bys sebou musel hodit, je to nyní už otázka pár dní :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.12.22  09:57

« Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR

tms....já měl kámoše co se dostal k DB9 dá se říct "nechťa". Půjčil jednou nějakému známému sumu peněz a ten mu dal do zástavy tu DB9. No a pak peníze nevrátil.....a DB9 zůstala kámošovi. Ale ten ji vůbec nepoužíval. Preferoval Boxera. Myslím, že mu stojí v garáži dodnes..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.12.22  09:44

iu....mě se ten C-HR kit líbí až na ten "sněhohrab" vpředu.. >:-[] Jinak dobrý...I think... ;-) No, a ty "utopená" kola a snížený podvozek jsou očividně jen pro show.
    Nicméně v USA je C-HR tuning populární. Samozřejmě modifikace co se týče atm. motoru jsou omezené a často odkazují na limitace dané CVT převodovkou. ....[odkaz] Ale Amíci jsou borci a určitě se brzy někdo najde, kdo si poradí i s tou CVT...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.12.22  09:20

Já o tom krásným Alcantara interiéru přemýšlel celou dobu (to nejsou jen červené nitky) , ale tak nějak jsem nebyl ochoten jít přes 2,6 mega >:-[] Nakonec jsem ušetřil 92 tisíc za automat, pak 75 za sedačky, takže když jsem viděl znovu ten interiér, tak jsem si řekl, že bych toho pak litoval a dám ho tam >:-[] >:-[] Kámoš teď objednal Astona za 5 mega a mimochodem jen za Alcantara strop připlácí 50 tisíc. Je to ale včetně A sloupku, na který koukáš před sebou, takže hlavně kvůli tomu do toho taky šel. Kůží obšitá palubka a dveře jsou u Astona samozřejmostí >:-[] >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.12.22  08:31

« Re: Re: Body kit pro C-HR

Tom: tak potvrdzuješ moje podozrenia, že tie príplatkové sedadlá pre C GTS sú rovnaké ako základné, iba s elektrickým nastavovaním. A kvôli elektrike nemá zmysel si priplácať. Akurát sa divím, že namiesto toho, aby si sa tešil, že trochu ušetríš (keď sám hovoríš, aký je Cayman drahý a nechcú spustiť), tak obratom chceš ušetrené peniaze (a ešte viac) vraziť do ďalšej (pomerne zbytočnej) výbavy. 8-s
    Pradeda: GR Corollu v zámorí ju absolútne vychvaľujú, skoro rovnako ako CtR. Hoci na rozdiel od CtR tu mám už určité výhrady k dizajnu, tiež by som si ju vedel predstaviť v garáži. Ale je zbytočné o tom špekulovať, do EU nepríde, pre nás je len Yaris (a keby aj prišla, po vzore CtR by možno nastrelili takú cenu, že by to aj tak bolo pasé).
    Ad tuning CH-R: ako píše wl, je to des, tuzing pre kolotočárov.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.12.22  08:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně

tms......hmmm ....než vycoulovat 130k za nějaký červené nitky, tak bych raději přihodil 1 Yariska a šel do GT4. Vypadá daleko líp, má vyšší výkon a točí až do 8000ot/min. To už je skoro jak Honda Vtec.... ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.12.22  07:34

« Re: Body kit pro C-HR

Nová Toyota GR Corolla ...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.12.22  01:01

« Body kit pro C-HR

PaneBožezaco?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.12.22  22:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně

Body kit pro C-HR
    [odkaz]
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…