Thomasino 17.02.14 21:41
« Re: Zimná úroda hothečov
Woody - tak díky !! Proto jsem si vlastně koupil šedou metalízu, abych byl hodně nápadný >:-[] >:D :yes:
Ale klidně můžeš dát prvního předaného faceliftovaného Megana R.S. na titulku ještě znovu, mám tu jednu celkem povednou fotku, u které si neskromně myslím, že se mi celkem povedla >:-[]
woody-alien 17.02.14 21:31
« Re: Zimná úroda hothečov
wl: Ty jsi Nevěřící Ruda.. >:-[] ;-) Ale jo, iudex by sem mohl hodit nějakou fotku. Motivován může být jednodenním čestným umístěním na "titulce", pokud tedy bude chtít. Thomasina jsem se ani neptal, to je jasnej exhibicionista - jinak by si nemohl koupit auto s takovým znakem na kapotě. >:D -
Thomasino 17.02.14 20:07
« Re: Zimná úroda hothečov
Tak pokud k němu budeš mít ještě druhé auto v rodině, tak se to dá :-) Pěkných dní s teplotou nad 6 stupňů bude jistě hodně. Já mám jen jedno auto, takže jsem musel "zbaběle" přezout na zimní :-( . Předpokládám, že zima zdaleka neřekla poslední slovo ani v nížinách a ke všemu asi budu muset občas někam jet i někam dále.
Tak si to převzetí pěkně užij, jsou to krásné chvíle, mám je moc rád a proto si je v průměru tak jednou za 3 roky dopřeji >:-[] -
Thomasino 17.02.14 16:36
« Re: Zimná úroda hothečov
Tak gratulace !! Budeš ho teda brát nyní, nebo chceš čekat na konec března až bude teplo a nedávat tam ani zimní?
Já po pěkném víkendu, kdy jsem stihl něco pojezdit (550km), jsem dneska přezul na zimní na mírně vyšší profil, auto je nyní malinko poddajnější, ale proti GTI je to stále "tvrďák" >:-[] Uvidíme dále :-! -
šmoula nešika 16.02.14 23:45
« Re: Jarni sraz na Morave?
Bud: Aha, letsplaye. :-) Taky se občas mrknu. Ale půl hodiny kuse kecajícího Kovy_ho nedávám. A ani tomu moc nerozumím. Jsem střevo. Střílečky - to bylo u mě vždy akorát o ostudu. Ale třeba strategie mám rád. Age of Empire 2 a 3 - postavíš město, upgraduješ, hospodaříš, vojáky a už se to řeže. ;-) I závodní jsou fajn. NFS bývá jakž takž zajímavé jen na playstationu, který nechci, ovšem na tabletovém Real Racing 3 jsem se něco najezdil, mrkni k centurionovi na blog. Nedávno jsem u příbuzného zkoušel Gran Turismo 6. Žádná drahá výbava, ale i tak... vezmu Mazdu MX-5, lehce natuním, Nordschleife, jemné měkké nastavení, slza mi málem ukápla. Kvaliní gameska.

Dyť ty sis vzal tu šedou hlavně proto, abys na tom mohl mít i něco z GTI (červenou linku), na to to auto sice nejezdí, ale co už... >:-[]
P.S. Ad fotka - architektura pěkná, ale co tam proboha dělá ta samice podobající se autu? >:D