Thomasino 17.02.14 22:00
« Re: Zimná úroda hothečov
Tak jako je fakt, že u Mitsubishi bych měl diamanty rovnou 3, takto mám jen jeden, ale za to pořádný !! >:-[]
Třeba mě osobně EVO moc nebere, spíše mám raději STI. Taky před tím než jsem si koupil GTI jsem byl testnout Imprezu WRX (bez STI), tehdy jako HotHatch :-) Nicméně mě nijak moc nezaujala a GTI mi přišla jako lepší volba. A když slyším kolem sebe kolik auta typu STI nebo EVO sežerou na provozu a údržbě, tak mě nechávají naprosti chladným :-! Trochu jsem nad mírně jetým posledním sedaenm STI uvažoval, ale pak jsem začal shánět informace a rychle mě to přešlo.
WL - vyčisti si brýle, nebo monitor ;-) -
Bud 17.02.14 21:52
« Re: Zimná úroda hothečov
Chlapi, když jste vedli rozhovory o HH, je zvláštní, že jsem si nevšiml alespoň nějaké vážnější zmínky o EVU.. nebo aspoň o Ralliartu. Bylo to záměrně? I když chápu, že je to sedan. Ale pochopil jsem to tak, že u takových aut o kufr přece nejde. Alespoň mně určitě ne. -
white label 17.02.14 21:51
Th
Dyť ty sis vzal tu šedou hlavně proto, abys na tom mohl mít i něco z GTI (červenou linku), na to to auto sice nejezdí, ale co už... >:-[]
P.S. Ad fotka - architektura pěkná, ale co tam proboha dělá ta samice podobající se autu? >:D -
Thomasino 17.02.14 21:41
« Re: Zimná úroda hothečov
Woody - tak díky !! Proto jsem si vlastně koupil šedou metalízu, abych byl hodně nápadný >:-[] >:D :yes:
Ale klidně můžeš dát prvního předaného faceliftovaného Megana R.S. na titulku ještě znovu, mám tu jednu celkem povednou fotku, u které si neskromně myslím, že se mi celkem povedla >:-[]
woody-alien 17.02.14 21:31
« Re: Zimná úroda hothečov
wl: Ty jsi Nevěřící Ruda.. >:-[] ;-) Ale jo, iudex by sem mohl hodit nějakou fotku. Motivován může být jednodenním čestným umístěním na "titulce", pokud tedy bude chtít. Thomasina jsem se ani neptal, to je jasnej exhibicionista - jinak by si nemohl koupit auto s takovým znakem na kapotě. >:D -
Thomasino 17.02.14 20:07
« Re: Zimná úroda hothečov
Tak pokud k němu budeš mít ještě druhé auto v rodině, tak se to dá :-) Pěkných dní s teplotou nad 6 stupňů bude jistě hodně. Já mám jen jedno auto, takže jsem musel "zbaběle" přezout na zimní :-( . Předpokládám, že zima zdaleka neřekla poslední slovo ani v nížinách a ke všemu asi budu muset občas někam jet i někam dále.
Tak si to převzetí pěkně užij, jsou to krásné chvíle, mám je moc rád a proto si je v průměru tak jednou za 3 roky dopřeji >:-[]