Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
poterienko 18.02.14 19:56
« Re: Zimná úroda hothečov
Tady se nám to pěkně rozjíždí s nadupanými prcky. Za chvíli se můžem domluvit na hromadný závod na okreskách (aby jste neřekli, že mým revírem je dálnice :D). Docela ve mne vyvoláváte pocity, že jsem udělal s naftou chybu :D.
PS: nezrušíme foto soutěž? >:D -
AnGeor 18.02.14 17:17
tak ja se taky pridam panove :-) hned jakmile bude prvni kousek u meho prodejce tak ho mam zamluveny na zapujcku, pokud bude vse tak jak bych si predstavoval, splnim si klukovsky sen :-) nebude to daily car, na to mame outback, pouze vikendovka
[odkaz]
-
iudex 18.02.14 08:35
Bud: Subaru Impreza bol môj sen už od pubertálnych čias (dodnes mám vo svojej detskej izbe v rodičovskom dome fotku, kde sa cerím za volantom WRC). Modrý lak, krídlo jak barový pult, zlatožlté disky... paráda. Lancer Evo už pre mňa takú príťažlivosť nemal (naviac Lancer tak či tak vycúval z boja a nové Evo už nebude). Žiaľ tú Imprezu musíš neskonale milovať, aby si si ju kúpil, lebo triezvym pohľadom to moc dobrá kúpa nie je. Plasty, interiér a výbava vždy 10 rokov za konkurenciou, servisné náklady obrovské a hlavne nesmierne drahé (STi od 44t eur, dopredávané Evo ešte drahšie: 47t.), t.j. o to je o 15-22t eur viac, ako bežné HH a o 7-10t viac, ako porovnateľne výkonný (ale dynamickejší) Golf R.
Avšak i odmysliac od ceny Evo ani STi nie sú hotheče ani tou základnou myšlienkou univerzálne použiteľného auta, sú už oveľa bližšie k tomu športu, ako k daily caru. -
Thomasino 17.02.14 22:00
Tak jako je fakt, že u Mitsubishi bych měl diamanty rovnou 3, takto mám jen jeden, ale za to pořádný !! >:-[]
Třeba mě osobně EVO moc nebere, spíše mám raději STI. Taky před tím než jsem si koupil GTI jsem byl testnout Imprezu WRX (bez STI), tehdy jako HotHatch :-) Nicméně mě nijak moc nezaujala a GTI mi přišla jako lepší volba. A když slyším kolem sebe kolik auta typu STI nebo EVO sežerou na provozu a údržbě, tak mě nechávají naprosti chladným :-! Trochu jsem nad mírně jetým posledním sedaenm STI uvažoval, ale pak jsem začal shánět informace a rychle mě to přešlo.
WL - vyčisti si brýle, nebo monitor ;-) -
Bud 17.02.14 21:52
Chlapi, když jste vedli rozhovory o HH, je zvláštní, že jsem si nevšiml alespoň nějaké vážnější zmínky o EVU.. nebo aspoň o Ralliartu. Bylo to záměrně? I když chápu, že je to sedan. Ale pochopil jsem to tak, že u takových aut o kufr přece nejde. Alespoň mně určitě ne.