Bud 18.02.14 20:26
« Re: Zimná úroda hothečov
PO: mám zafačovaný palec,tak píšu blbě, ale taky jsem si párkrát na dálnici pojezdil s lidmi, kteří milují krásnou jízdu, chvíli on,či vlastně ona, pak zas já, jako by si motýlci lítali na louce. Nikde nikdo a my se předjížděli... někdy to bylo prudší, jindy jen společná jízda podobných aut a předjíždění ostatních atd :-) ... někdy i ty okresky a namyšlená Q5, jestli si vzpomínáš?.. se základním dvoulitrem ... -
iudex 18.02.14 20:17
« Re: Zimná úroda hothečov
AnGeor: tak to je bomba! Ja tu spomínam svoj pubertálny sen a Ty zakontruješ, že ho ideš kúpiť. Ako písal wl, táto nová generácia je konečne pekná a nemusí sa kupovať napriek jej dizajnu. A naviac v US tá cena nie je taká vysoká, ako vyjde u nás.
Btw pekne sa nám to tu rozbehlo so zábavnými autami; kto sa ešte pridá? :-) -
poterienko 18.02.14 20:09
« Re: Zimná úroda hothečov
Bud: Na jednu stranu máš pravdu, jednou jsme se lehce honily s V8 Q7 a byla to poměrně zábava. (samozřejmě v míře slušnosti a bezpečnosti)
Pak jsem na okresce závodil s octou RS, což byla menší zábava, protože octa nestačila. Ale i s tou těžkou A4 v V6 na čumáku je docela zábava na okreskách, do zatáček a hlavně z nich se vrhá moc hezky. -
poterienko 18.02.14 19:56
« Re: Zimná úroda hothečov
Tady se nám to pěkně rozjíždí s nadupanými prcky. Za chvíli se můžem domluvit na hromadný závod na okreskách (aby jste neřekli, že mým revírem je dálnice :D). Docela ve mne vyvoláváte pocity, že jsem udělal s naftou chybu :D.
PS: nezrušíme foto soutěž? >:D -
AnGeor 18.02.14 17:17
« Re: Zimná úroda hothečov
tak ja se taky pridam panove :-) hned jakmile bude prvni kousek u meho prodejce tak ho mam zamluveny na zapujcku, pokud bude vse tak jak bych si predstavoval, splnim si klukovsky sen :-) nebude to daily car, na to mame outback, pouze vikendovka
iudex 18.02.14 08:35
« Re: Zimná úroda hothečov
Bud: Subaru Impreza bol môj sen už od pubertálnych čias (dodnes mám vo svojej detskej izbe v rodičovskom dome fotku, kde sa cerím za volantom WRC). Modrý lak, krídlo jak barový pult, zlatožlté disky... paráda. Lancer Evo už pre mňa takú príťažlivosť nemal (naviac Lancer tak či tak vycúval z boja a nové Evo už nebude). Žiaľ tú Imprezu musíš neskonale milovať, aby si si ju kúpil, lebo triezvym pohľadom to moc dobrá kúpa nie je. Plasty, interiér a výbava vždy 10 rokov za konkurenciou, servisné náklady obrovské a hlavne nesmierne drahé (STi od 44t eur, dopredávané Evo ešte drahšie: 47t.), t.j. o to je o 15-22t eur viac, ako bežné HH a o 7-10t viac, ako porovnateľne výkonný (ale dynamickejší) Golf R.
Avšak i odmysliac od ceny Evo ani STi nie sú hotheče ani tou základnou myšlienkou univerzálne použiteľného auta, sú už oveľa bližšie k tomu športu, ako k daily caru.