Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
poterienko 18.02.14 21:02
« Re: Zimná úroda hothečov
Bud: No jsem rád, že se to vysvětlilo :D. Jsem se lek, kde jsme se naháněli. Já jezdil jen s X5 45d s mkovým podvozkem (boží kombinace sportovnost (ano opravdu) a komfortu) a co se týče závodu A4 vs. X5, tak to byla 30d a nějak nestíhala :D. -
-
Bud 18.02.14 20:26
PO: mám zafačovaný palec,tak píšu blbě, ale taky jsem si párkrát na dálnici pojezdil s lidmi, kteří milují krásnou jízdu, chvíli on,či vlastně ona, pak zas já, jako by si motýlci lítali na louce. Nikde nikdo a my se předjížděli... někdy to bylo prudší, jindy jen společná jízda podobných aut a předjíždění ostatních atd :-) ... někdy i ty okresky a namyšlená Q5, jestli si vzpomínáš?.. se základním dvoulitrem ... -
iudex 18.02.14 20:17
AnGeor: tak to je bomba! Ja tu spomínam svoj pubertálny sen a Ty zakontruješ, že ho ideš kúpiť. Ako písal wl, táto nová generácia je konečne pekná a nemusí sa kupovať napriek jej dizajnu. A naviac v US tá cena nie je taká vysoká, ako vyjde u nás.
Btw pekne sa nám to tu rozbehlo so zábavnými autami; kto sa ešte pridá? :-) -
poterienko 18.02.14 20:09
Bud: Na jednu stranu máš pravdu, jednou jsme se lehce honily s V8 Q7 a byla to poměrně zábava. (samozřejmě v míře slušnosti a bezpečnosti)
Pak jsem na okresce závodil s octou RS, což byla menší zábava, protože octa nestačila. Ale i s tou těžkou A4 v V6 na čumáku je docela zábava na okreskách, do zatáček a hlavně z nich se vrhá moc hezky.