Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.02.14  21:28

« Re: Zimná úroda hothečov

Thomasino: Právě, já naprosto beru, že pro tebe je v současnosti (samozřejmě v rámci toho,co si můžeš dovolit) nejvhodnější MRS. Budeš chtít častěji na okruh a Renault je vhodný už kvůli tomu být zadobře s Ronaultem, kterej ti bude dávat dohromady páteř. >:D A upřímně, jsem opravdu rád, žes to dotáhl do konce (myslím ke koupi) možná i dřív než si čekal a přeju ti to. :yes: Já ovšem nebudu mít žádný pocit méněcennosti nebo pocit, že jsem si nevybral nejlepší auto, i kdybych si vybral Ceed GT (to opravdu nehrozí), protože PRO MĚ to bude v danou chvíli to nejlepší.

A nakonec, byla by to přece hrůza, kdybychom se na nějakém srazu nakonec fotili před samýma pí...ehm...diamanty. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.02.14  21:27

« Re: Přihlašování do soutěže

poterienko - tak tohle je hodně mazec !! Klobouk dolů !! :yes: :yes: >:D

Já bych to svému autu teda neudělal, ale proti gustu... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.02.14  21:26

« Re: Přihlašování do soutěže aneb Zvrhlíci v akci

Leg: Palec nahoru za tu pí.... kosočtverec :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 19.02.14  21:25

Leg: Tak nad výfukem u svého auta mně moc věcí nenapadá, protože své auto zezadu za jízdy nevidím :-) Ale po pravdě, hlavně ať není nepřiměřeně velký, tak jak to mají ve zvyku někteří tuzeři >:-[] Takže nějak podobně. Ale pokud jsou dva po krajích a jsou decentní, dobře zapasované do nárazníku, je to fajn :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.02.14  21:22

Kysky: snažím sa vymyslieť niečo originálne. Ak ma nič nenapadne, tak proste odfotím motor s tým, že budem argumentovať tým, že šesťvalec v nižšej strednej je sám osebe extrém. A to by mi iste prešlo, keď tu môže súťažiť thom s extrémne veľkou ... znakom na kapote. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 19.02.14  21:18

po: právě jsem se chtěl zeptat, čím jsi to pomaloval. Takže tempery. :-) Jinak i mně dnes napršel na auto písek a k tomu přední sklo naprosto umaštěné, nejde pořádně setřít. Že by zas něco od Sahary? A k tomu něco Třineckého?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.02.14  21:12

Woody: máš hežčí prdýlku? :*) :-O >:D >:D ;-)

Leg: taky něco nafoť :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.02.14  21:09

poterienko: Dobrý, dobrý...oceňuju velmi tu práci. Měl jsem doteď tu nouzovku, ale teď mě díky tobě a Kyskymu a taky díky jednomu článku tady na ACZ něco konečně napadlo. ;-)

PS: Bacha v tom městě, aby to nějakej pošuk nevzal vážně a nesnažil se ti upravit vizáž Audiny. Některý lidi jsou paka. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.02.14  21:02

Kysky: to teda kukám jak puk, esteze mi to nejde zväčšiť na mobile. >:D

Chcel som sa po pár mesiacoch zasa prihlásiť ale asi to nemá zmysel. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.02.14  21:01

Schválně jsem to trochu přehnal, ale částečně to tak vidím. Bohužel čím novější auta, tím mají řízení horší a horší, citu v něm ubývá, zasahují do toho různé posilovače a progresivní řízení. Už i nová 911 je kritizovaná za mírnou ztrátu citu v řízení díky elektrickému posilovači, ikdyž třeba u 911 GT3 to zase vylepšili. GT86 je na tom na poměry HotHatchů (nebo zábavných aut do mega) a autu s elektrickým řízením celkem slušně, ale v tomto směru pro mě bylo velké zklamání i zkoušená M135i :-( Fakt to jde všecho díky ekonormám do háje, auta začínají být "sterilní" a nudná, blíží se to Playstation 8-s :-O V tomto směru bylo trochu kritizované šestkové GTI, sedmičkovému to vytýkají o něco více, stejně jako poslední Focus ST prý dost ztratil na citu v řízení a komunikaci mezi předními koly a volantem ;-\ ;-\ Je to bohužel trend, nic moc s tím nenaděláme.

P.S.: Spousta lidí co taková auta neřídila vůbec netuší, jak velký je rozdíl mezi šestkovým GTI a Meganem RS Cup. Ikdyž je to oboje HotHatch ;-)
  • « 30 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.02.14  20:58

« Přihlašování do soutěže aneb Zvrhlíci v akci

Protože se mám tady znovu rozjelo oblíbené téma HáHá a přihlašování se nám zvrhlo v přehlídku sexuálních deviací >:D , aspoň to trochu shrnu na jednu hromádku. Božínku, to je slovo. >:-[]

Probíhá přihlašování do soutěže za Únor 2013. Téma je (i když to tak nevypadá ;-) ) "Moje auto v extrému". Přihlašovat můžete až do 25.února do 22.00 hod.

Přihlášeni jsou:

Thomasino - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    Kysky - [odkaz]

Kdo další se nám projeví ? :-)
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.02.14  20:53

WA: :D. No jako asi do pátku jsem vůbec netušil a pak mi to blejsklo v hlavě. Přítelkyni jsem vybral tempery, udělal náčrt a šlo se na to. První focení dopadlo nahovno a tak se to pak jelo přefotit k večeru. Jinak zajímavá story - jsem okolo světla namaloval krásnou linku a na něj řasy (viz. video). Při odjezdu jsem nastartoval a všiml si skla celého od bahna (jak dneska pršel ten písek), tak jsem ho ostříkl a v tu chvíli se ostříkla i světla.

Leg: Stále je na autě. Zítra se těším na cestu do města :D. Jsem rád, že mám alespoň něco extrémního v porovnání s Kyskym, který to prostě musí vyhrát :D.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.02.14  20:53

Thom: "Na běžné ježdění pro obyčejné smrtelníky, co jim řízení zase tolik neříká a jen chtějí mít rychlejší auto, to bude ale určitě dobré" povedal kimi raikonen, nasadol do svojho meganu a odfrčal preč. >:D preboha kam na ten humor chodíš?

Poterienko: tak to je bomba, nápad aj spracovanie. Dúfam ze nové bojové sfarbenie si hneď neodstranil a ešte si ho budes nejaký čas užívať.

Woody: súhlasím.

Ps pre mňa je ideal pre kompaktný hothatch jedna dvojitá koncovka na strane. Všetko ostatné je zbytočný cirkus. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.02.14  20:52

K tvému konci. Já si taky nedovolil tvrdit že něco je lepší a něco horší, je to vždy o prioritách a zacílení jednotlivých aut. Je rozdíl auto univerzální (jako příklad třeba GTI, nové Clio RS, OPC apod.), je rozdíl auto vyloženě zábavné (pro mě třeba GT86, ikdyž jí chybí výkon nebo lepší průběh krouťáku), pak jsou auta co se to snaží kombinovat s zaměřením na tu či onu stranu spektra. Pro mě třeba MRS je lehce univerzální díky tomu že je to předokolka, že to má v případě nouze i zadní sedadla (ale fakt jen v případě nouze, dnes jsem v MRS vezl dva chlapy a vzadu mu veselo moc nebylo), ale zase je to hodně zaměřené na okruh či hladké okresky, proti ostatním HotHatchům má trochu slušné řízení (což třeba pro mě je hodně důležité a proto ta zmínka o lidech co mají řízení rádi), ale zase 80% lidí to bude připadat hodně tvrdé s podvozkem CUP. Zvykám si pomalu, záda zatím poměrně trpí >:-[] Vše je to o preferencí jednotlivců a zaměření jednotlivých aut.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.02.14  20:50

poterienko: Moc ne, to je pravda, ale po původních chudých důchodcích si je z bazaru berou hodně vostří hoši. >:D Mně to jeden takovej nedávno nandal ve městě z kopce. Nevím, možná mu vyplivly brzdy, možná jen potřeboval nějaký body.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.02.14  20:46

Woody: však proto jsem nešel až "na doraz" >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.02.14  20:45

NO tak bednu máme hotovou a můžeme spustit hlasování ne? >:D

JInak uberAudi v detailu - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.02.14  20:44

Poterienko: aha ;-\ Trojka taky dobrá :yes: :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.02.14  20:44

Kysky: >:D >:D :yes: Ty woe, čeho se tady ještě dočkáme. >:D Jestli budeš do třetího místa a budeš mít jeden den na "titulce", tak nás redakce zcenzuruje. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.02.14  20:43

Kysky: Přese TH s extrémním (ehm) diamantem :D.

WA: To by se blbě fotilo, moc jich už nejezdí :D.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…