Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Leg 19.02.14 21:47
« Re: Přihlašování do soutěže aneb Zvrhlíci v akci
Ááá, to na kyskyho fotke je chlap? Tak to teda zasadne mení pohľad na jeho fotku, ako som písal, na mobile mi to nejde zväčšiť a z diaľky to vypadalo na nejakú atraktívnu ženu. Cítim sa zneuctený, du blejt a potom si kúpim nejaké Samsung veslo, aby sa mi toto už nikdy nestalo. >:D >:D >:D -
Bud 19.02.14 21:34
Kysky: Fotku máš dobrou, je hodná i do časáku, ale chápej, já chlap a dívat se na chlapa, to prostě nejde. Škoda, že se tu neúčastní soutěže i ženy. Já měl problém i když mně v dětství při focení chytl kamarád kolem krku, ještě byl navíc zpocený po fotbale, pak nás fotili. >:D Ale za tu odvahu a možná i nadhled ( doufám, že to byl jen nadhled a sranda >:-[] ) bys asi měl nějaké body dostat. Tak teď nevím. :-) -
Thomasino 19.02.14 21:32
« Re: Zimná úroda hothečov
Na slaboduché narážky ohledně štěrbiny na kapotě už ani nereaguji, když to někoho baví, ať si poslouží >:-[] >:D Já mám to "zařízení" mimochodem docela rád, takže mě osobně to nevadí. Což mi připomnělo, že je dneska středa a blíží se desátá, takže se s vámi budu muset brzo rozloučit ;-) -
woody-alien 19.02.14 21:28
Thomasino: Právě, já naprosto beru, že pro tebe je v současnosti (samozřejmě v rámci toho,co si můžeš dovolit) nejvhodnější MRS. Budeš chtít častěji na okruh a Renault je vhodný už kvůli tomu být zadobře s Ronaultem, kterej ti bude dávat dohromady páteř. >:D A upřímně, jsem opravdu rád, žes to dotáhl do konce (myslím ke koupi) možná i dřív než si čekal a přeju ti to. :yes: Já ovšem nebudu mít žádný pocit méněcennosti nebo pocit, že jsem si nevybral nejlepší auto, i kdybych si vybral Ceed GT (to opravdu nehrozí), protože PRO MĚ to bude v danou chvíli to nejlepší.
A nakonec, byla by to přece hrůza, kdybychom se na nějakém srazu nakonec fotili před samýma pí...ehm...diamanty. >:-[] ;-) -
Bud 19.02.14 21:25
Leg: Tak nad výfukem u svého auta mně moc věcí nenapadá, protože své auto zezadu za jízdy nevidím :-) Ale po pravdě, hlavně ať není nepřiměřeně velký, tak jak to mají ve zvyku někteří tuzeři >:-[] Takže nějak podobně. Ale pokud jsou dva po krajích a jsou decentní, dobře zapasované do nárazníku, je to fajn :yes: -
Leg 19.02.14 21:22
Kysky: snažím sa vymyslieť niečo originálne. Ak ma nič nenapadne, tak proste odfotím motor s tým, že budem argumentovať tým, že šesťvalec v nižšej strednej je sám osebe extrém. A to by mi iste prešlo, keď tu môže súťažiť thom s extrémne veľkou ... znakom na kapote. >:D -
woody-alien 19.02.14 21:09
poterienko: Dobrý, dobrý...oceňuju velmi tu práci. Měl jsem doteď tu nouzovku, ale teď mě díky tobě a Kyskymu a taky díky jednomu článku tady na ACZ něco konečně napadlo. ;-)
PS: Bacha v tom městě, aby to nějakej pošuk nevzal vážně a nesnažil se ti upravit vizáž Audiny. Některý lidi jsou paka. ;-)