šmoula nešika 19.02.14 22:51
pot: Už chybí jen čtyři kroužky pro teploušky. >:D >:-[]
Kysky: LOL >:D
Bud: Ty mi tu o ženách radši moc nemluv. To, jak jsi napsal, že Budova nebude, jsem rozdýchával ještě dlouho. ;-) :'-( >:D
Leg: To chce pořádný burnout. Tedy jestli nemáš nové pneu. Nebo drift s powerslidem. -
David Silver 19.02.14 22:39
« Re: Přihlašování do soutěže aneb Zvrhlíci v akci
Bud: No původně jsem chtěl Doblo dotáhnout na takovej kamenitej sjezd, ale po deštích to bylo jedno bláto. Tak jsem chvíli přemýšlel, jel zpátky domů a napadlo mě toto. Pak už stačilo jen zjistit několik zásadních věcí:
1) vejdu se do sestřiných tang?
2) mám ve skříni ještě tu policejní čepici co jsem s ní byl na maškarní jako malej?
3) vejdu se do nějakých sexy bot?
Na všechny otázky padla nakonec kladná odpověď, tak jsem jel fotit. Měl jsem trochu problémy, jelikož v některých stinných oblastech bylo všechno ještě bílý od mrazu. Takže jsem skoro přišel i o kulky >:D
Jo a děkuji za hodnocení fotky. A ano, je to pouze sranda.
PS: nechápu, jak holky můžou ty tanga nosit :no: 8-s >:D Takovej divnej pocit v ři.ti už doufám nezažiju >:D
edit: a fotil mě stativ ;-) -
Leg 19.02.14 21:47
« Re: Přihlašování do soutěže aneb Zvrhlíci v akci
Ááá, to na kyskyho fotke je chlap? Tak to teda zasadne mení pohľad na jeho fotku, ako som písal, na mobile mi to nejde zväčšiť a z diaľky to vypadalo na nejakú atraktívnu ženu. Cítim sa zneuctený, du blejt a potom si kúpim nejaké Samsung veslo, aby sa mi toto už nikdy nestalo. >:D >:D >:D -
Bud 19.02.14 21:34
« Re: Přihlašování do soutěže aneb Zvrhlíci v akci
Kysky: Fotku máš dobrou, je hodná i do časáku, ale chápej, já chlap a dívat se na chlapa, to prostě nejde. Škoda, že se tu neúčastní soutěže i ženy. Já měl problém i když mně v dětství při focení chytl kamarád kolem krku, ještě byl navíc zpocený po fotbale, pak nás fotili. >:D Ale za tu odvahu a možná i nadhled ( doufám, že to byl jen nadhled a sranda >:-[] ) bys asi měl nějaké body dostat. Tak teď nevím. :-) -
Thomasino 19.02.14 21:32
« Re: Zimná úroda hothečov
Na slaboduché narážky ohledně štěrbiny na kapotě už ani nereaguji, když to někoho baví, ať si poslouží >:-[] >:D Já mám to "zařízení" mimochodem docela rád, takže mě osobně to nevadí. Což mi připomnělo, že je dneska středa a blíží se desátá, takže se s vámi budu muset brzo rozloučit ;-)