Thomasino 20.02.14 09:27
« Re: Zimná úroda hothečov
Tak u Cupry se toho moc nebojím, že by po 3 letech překonalo čas na Ringu pro předokolky. Ikdyž by to už bylo potřeba. To spíše vidím na toho Civica Type R. Každopádně bude nová ostřejší verze MRS, takže i kdyby náhodou Cupra o kousek překonala, na dloho to určitě nebude. Ale hlavně Cupra nebude tak hardcore zaměřená jako MRS Cup, to je podle mě jiná klientela. Možná až Cupra R, tam je to celkem možné >:-[]No hodně jsem zvědavý na Megana R.S.R :-) -
Leg 19.02.14 23:42
« Re: Přihlašování do soutěže aneb Zvrhlíci v akci
Tak som si to teraz pozrel na veľkej obrazovke ... Kysky ty si ďábel, že si sa na niečo také dal, respect. :yes: to by som ja nikdy nedokázal, požičať si od sestry tangá a ísť niekam takto pózovať - buď rád, že ťa nikto nenačapal. >:D -
white label 19.02.14 23:27
« Re: Zimná úroda hothečov
Th
Tím chceš říct, že u minulé g. Leonu bylo odlišení Cupry od FR verze naopak zásadní?
Já jsem u nové Cupry hlavně rád (kromě možnosti 3dv.), že už konečně nevypadá jak splašené MPVéčko.
P.S. Jinak to bude sranda, když taková Cupra pro "neřidiče" překoná čas MRS Cup na NS. >:D
Když si vezmu, co dokáže GTI Perform s 230 PS a přídám k tomu dalších 50 PS. ;-)
šmoula nešika 19.02.14 22:51
pot: Už chybí jen čtyři kroužky pro teploušky. >:D >:-[]
Kysky: LOL >:D
Bud: Ty mi tu o ženách radši moc nemluv. To, jak jsi napsal, že Budova nebude, jsem rozdýchával ještě dlouho. ;-) :'-( >:D
Leg: To chce pořádný burnout. Tedy jestli nemáš nové pneu. Nebo drift s powerslidem. -
David Silver 19.02.14 22:39
« Re: Přihlašování do soutěže aneb Zvrhlíci v akci
Bud: No původně jsem chtěl Doblo dotáhnout na takovej kamenitej sjezd, ale po deštích to bylo jedno bláto. Tak jsem chvíli přemýšlel, jel zpátky domů a napadlo mě toto. Pak už stačilo jen zjistit několik zásadních věcí:
1) vejdu se do sestřiných tang?
2) mám ve skříni ještě tu policejní čepici co jsem s ní byl na maškarní jako malej?
3) vejdu se do nějakých sexy bot?
Na všechny otázky padla nakonec kladná odpověď, tak jsem jel fotit. Měl jsem trochu problémy, jelikož v některých stinných oblastech bylo všechno ještě bílý od mrazu. Takže jsem skoro přišel i o kulky >:D
Jo a děkuji za hodnocení fotky. A ano, je to pouze sranda.
PS: nechápu, jak holky můžou ty tanga nosit :no: 8-s >:D Takovej divnej pocit v ři.ti už doufám nezažiju >:D
edit: a fotil mě stativ ;-)