Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 09.12.22 20:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
Za mě je teda 911 992 už moc široká, ikdyž stále celkem pěkná. Nárůst 5cm na šířku je hodně, proti 991. To je už stejné síťky jako M2 Competition (185cm).. Naopak Cayman zůstal na šířce 180cm, jako byla 911 991, což mi na úzké okresky přijde fajn. S M2 mám občas už co dělat abych se vyhnul nějakému autobusu nebo dodávce. Taky důvod proč jsem tehdy před koupí M240i zavrhl ještě širšího Mustanga. -
pradeda777 09.12.22 20:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
tms.....máš pravdu. Auto má něco za sebou. Nevím, kdo jim radil s těmi fotografiemi, ale tuto bych tam asi nedal. [odkaz]
Na druhé straně auto bude dobře zajeté......a já jsem viděl i horší gumy po jednom sprintu na okruhu..... :-! Stačí jen párkrát zajet v zatáčce až na ripples a na okraji gumy je to hned znát.... :-!
A tady ten test potvrdil, co píšeš o nepohodlných sedadlech a tuhém podvozku...[odkaz] -
white label 09.12.22 18:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
iu
Souhlasím s tím, že 911 žádnou výraznější barvu nepotřebuje, sochy se taky nedělají v "barvách", nejenže to nepotřebují, ale bylo by to naopak kontraproduktivní.
Proto je za mě křídová top "barva" pro 911 ( >:-[] ;-) ) a v Lipsku, kde jsem viděl naživo 991.2 (včetně GT2RS) ve všech možných barvách se mi to jen potvrdilo, např. přímo vedle nás u hotelu parkoval Berdych s 911R v GT Silver.
U 718 to (za mě) sice platí taky, ale ne tolik, jako u designové "plnotučnější" (a nesrovnatelně tradičnější) 911. Z některých úhlů (hlavně zepředu) 718ce, dle mě, sluší víc dobře trefená barva (viz karmin), než nebarva -
-
iudex 09.12.22 16:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
wl: ako píšeš najlepšie je vidieť naživo, fotky bývajú klamlivé. Na druhej strane zastávam názor, že Cayman i 911 majú také geniálne tvary, že im žiadna farba neublíži (dokonca ani kriedová >:-[] ), takže v zásade Tom nemôže spraviť chybu.