Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.02.14  14:23

« Re: Prihlasujem sa ... aj ja.

Leg: Super, pak že jsi král leštěnkářů, mně si zase vyfoukl ten odkaz na iFaster. Mrknu na to, Kuba je opravdový fanda tělem i duší a nadšený řidič. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  14:14

« Přihlašování do soutěže

....stále probíhá. Bullyho fotku tedy vyřazuji. Přihlášeni jsou:

Thomasino - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    Kysky - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    Leg - [odkaz]
  • « 01 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  14:04

Leg: Za prvé moc hezká fotka. :yes: Za druhé - zabiju tě, vyfoukls mi "nouzovku". >:D Víš co mi dalo práce narvat Swiště zbožím až po střechu, prej malej kufr, ty woe, a já to tam aranžoval snad hodinu. 8-s Teda je fakt, že já to vzal přes zadní sedačky a obsadil jsem i místo spolujezdce, no nic. Naštěstí mám ještě jeden nápad a ten zrealizuju.

PS: Kašli na vysávání - odfotit, zabouchnout dveře a šup na Ring. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.02.14  13:47

Leg: Pěkné, takle nějak jsem si představoval fotky, když jsem téma vymýšlel >:D :D. Jinak další Canonista koukám. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.02.14  13:15

Tak po dlhšom čase som sa rozhodol podporiť súťaž. A keďže toto je verejne dostupná diskusia, bol by som nerád, keby nás mali za bandu úchylákov čo myslia len na kosoštvorce alebo vytáčajú svoje milované tátoše dočervena. Preto som vytvoril niečo z trochu iného súdka. Ako bonus sa týmto definitívne pridávam k táboru zástancov hothatchov ako auta na každý deň a posielam nevyvrátiteľný dôkaz o (údajne obmedzených) prepravných možnostiach e87

[odkaz]

Našťastie ma pri príprave a fotení nikto nevymákol (toto by sa mi fakt nechcelo vysvetľovať), takže celá akcia prebehla pomerne hladko. Teda až na fakt, že napriek dôslednej príprave je celý interiér od pilín. No nič, idem vysávať. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 24.02.14  12:38

« Re: Prihlasujem sa ....a Mea Cupra.

iudex: facelift Focusu určitě pomohl. A to hodně. Hlavně zevnitř. Z venku mi to přiadá buď tak, nebo tak, působí to na mně stejně. Ale zevnitř to je změna. To před tím vypadalo tak levně, jako z nějaké rozvojové země, ale teď je to o kus dál, mnohem hezčí. Hlavně aby to bylo provedeno šikovně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  12:02

Leg: Díky :yes: No, zdá se, že se povedlo a že to, čeho jsem se trochu obával, aby Seat ve snaze vytřískat z těch 280 koní maximum neudělal nějakou brutálnost za účelem být hlavně hodně "sportovní", se nekoná. Což je pro mě dobrá zpráva.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.02.14  11:36

« Re: Prihlasujem sa - Extrémne otáčky, extrémna rýchlosť

WL: Tvojí zvěřinu? Jestli myslíš fotku, tak se mi tam líbí ten vtip. Především O.B. vražené do slavného diamantu (fakt v tom nevidím diamant :D.) a na GTi placnutá "nálepka" to dokonala :).
  • « 10 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.02.14  08:54

woody: toto som dnes objavil ja: [odkaz] , zaujímavé...
  • « 30 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.02.14  08:32

wl: no, už ma to moc neprekvapuje, že Ty sa orientuješ týmto smerom >:-[] , vcelku to zapadá do radu Tvojich ostatných poloúchylných fotiek: [odkaz] [odkaz]
    Každopádne tuto si symboliku kosoštvorca dotiahol do konca. >:D >:-[]
    woody: ja som radšej tohtomesačné fotky polovičke neukazoval, neviem, čo by si pomyslela o programe nášho budúceho zrazu. >:-[]
    Ad dojmy z Cupry: som presvedčený, že dojmy v SM sú klasicky bezpohlavné prázdne kecy, ktoré je aj škoda čítať.
    Inak čo hovoríte na facelift Focusu? Myslím, že mu hodne pomohol, ako spredu, tak i zvnútra: [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  07:08

šmoula: Tak jsem si prolétl jízdní dojmy z Cupry ve SM. Nestojí to moc za řeč, jen je potvrzeno, že v Česku se bude prodávat pouze pětidvéřová Cupra 280. Třeba mně to nevadí, ale stejně to moc nechápu. Jinak se zdá, že DCC opravdu bude (samosvor samozřejmě), a že Leon na standardních !!! 19" i tak bude prostě tvrdší než GTI. Ostatní se uvidí až Seat zveřejní místní ceník.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.02.14  06:56

woody: Nj, u vás musí bejt veselo. Já bych Kyskyho pózu přirovnal zase ke zpěvákovi LMFAO. I'm Sexy And I Know It...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  06:43

wl: Nevím co říká iudex, ale protože se po čase zase sešla hned skupina "ujetých" fotek, včera jsem je pro zajímavost ukázal "nebožce".

1.poterienko - tady vtip trochu narazil, protože nebožka nezná pověst Audi mezi dělným lidem. Ovšem velmi ocenila odvahu autora pomalovat si auto a řešila, čím to udělal a co na to veřejnost. >:-[]
    2.Kysky - výbuch smíchu, musel jsem fotku zvětšit, protože bylo potřeba detailně prozkoumat tanga. >:D Následoval koment na téma ochlupení nohou a velmi byl oceněn detail v podobě brýlí a čepice jak z klipu YMCA. >:-[]
    3.white label - tři vteřiny nechápavého ticha. Po zaostření na tampón rozeznána i ólvejska v GTI, zhroucení smíchy a slzy v očích. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.02.14  00:00

Taky si myslím, že by to šlo prakticky těžko.
    Co říkáš na moji "zvěřinu" (viz reakce woodyho) z 20:39? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 23.02.14  23:59

Iudex: Pentaxe neznám, ale je fajn, že to stále jde. Jinak použijte fantazii - clona se dá nahradit filtrem, čas nějakých hadrem :).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.14  23:54

Neviem, prakticky by to zrejme šlo ťažko, jeden záber si žiada krátky čas, druhý dlhší. Chcelo by to kompromis (povedzme 0,5s) a veľmi pevnú ruku pri tom statickom, aby boli čísla ostré a následne pri druhom zábere rýchlo posunúť.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.14  23:48

iudex
    A právě s tím stejným časem může být problém, jeden snímek bys musel při delším čase (nutném pro další snímek) "uzdržet" a na ten druhý bys delší čas potřeboval k vůli rozmazání/kreslení světlem.
    Zkus to se svým foťákem udělat (na "budíku"), jestli se aspoň přiblížíš tomu, co tu dal Bully.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.14  23:25

Pot: príspevok pred Tebou presne o tom píšem. A dnes je to úplne bežná funkcia, viacnásobnú expozíciu má i môj Pentax K-30, čo je bežná stredná trieda. Akurát sa tam nedajú nastaviť rôzne expozičné hodnoty pre jednotlivé expozície, teda všetky čiastkové expozície musia mať rovnaké ISO, čas a clonu.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 23.02.14  23:13

Úplně nejjednodušší by to bylo s foťákem, který by uměl dvoj expozici, ale nevím, zda nějaký takový dneska existuje.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.14  23:08

Ja som si pôvodne myslel, že je to dvojexpozícia: jedna statická fotka, druhá s miernym posunutím foťáku. Ja som skúšal niečo v tomto štýle: [odkaz] Nie je to presne ono (prvá fotka je statická, druhá je so zoomovaním počas expozície), ale myslím, že by sa dal čisto foťákom dosiahnuť podobný výsledok, ako spravil Bully v programe a bolo by to v súlade s pravidlami. Takto je to žiaľ proti pravidlám.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…