Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.02.14  13:44

« Hlasování

Šéfe, už můžem? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 24.02.14  22:34

« Re: Přihlašuji se

Aha. Tak jsem zvědav.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto DawQa

DawQa 24.02.14  22:20

Bud: počítám tak do měsíce, už jsi sumíruju v hlavě co se mi líbí/nelíbí nebo mě zaujalo, ale ještě se mi toho nezdá dost na recenzi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 24.02.14  21:17

« Re: Přihlašování do soutěže

Kubass: Zas pěkná fotka. To jsem nevěděl, že vypadáš tak ostře >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 24.02.14  21:14

DawQa: Ťahaj, ťahaj. Kdy bude ta recenze?
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 24.02.14  21:12

« Re: Prihlasujem sa ... aj ja.

Leg: Super :-) Je to ok! Auto, které může udělat i službu >:D I foto se mi líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.14  20:21

« Re: Prihlasujem sa - Extrémne otáčky, extrémna rýchlosť

Woody: >:D >:D A co jste zkoumali na tangách? Jestli jsou opravdu dámský (sestry) anebo pánský (=> a já kecám a nosím je běžně) ? >:-[] >:D Ochlupení nohou - NEVYMĚKNEM! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.02.14  18:57

« Re: Přihlašování do soutěže

Tak přihlašuju totok:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto DawQa

DawQa 24.02.14  18:02

« Přihlašuji se

není to sice nic extra ale byla nuda :-) jo auto máme teprv od prosince takže na recenzi se teprv chystám
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.02.14  14:50

« Re: Prihlasujem sa ....a Mea Cupra.

woody: No rozhodně ne po Pavlu Jandovi z AF nebo Chrisi Harrisovi. Od toho teď bude srovnávačka AR 4C a Caymanu. Víš, Drive TV.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  14:40

BW: Taky dík.. k tomu mám jen jednu poznámku.Takovou "mírně jetou" Cupru (po testovačkách novinářů) bych si určitě nekoupil... >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.02.14  14:32

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.02.14  14:23

Leg: Super, pak že jsi král leštěnkářů, mně si zase vyfoukl ten odkaz na iFaster. Mrknu na to, Kuba je opravdový fanda tělem i duší a nadšený řidič. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  14:14

« Přihlašování do soutěže

....stále probíhá. Bullyho fotku tedy vyřazuji. Přihlášeni jsou:

Thomasino - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    Kysky - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    Leg - [odkaz]
  • « 01 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  14:04

Leg: Za prvé moc hezká fotka. :yes: Za druhé - zabiju tě, vyfoukls mi "nouzovku". >:D Víš co mi dalo práce narvat Swiště zbožím až po střechu, prej malej kufr, ty woe, a já to tam aranžoval snad hodinu. 8-s Teda je fakt, že já to vzal přes zadní sedačky a obsadil jsem i místo spolujezdce, no nic. Naštěstí mám ještě jeden nápad a ten zrealizuju.

PS: Kašli na vysávání - odfotit, zabouchnout dveře a šup na Ring. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.02.14  13:47

Leg: Pěkné, takle nějak jsem si představoval fotky, když jsem téma vymýšlel >:D :D. Jinak další Canonista koukám. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.02.14  13:15

Tak po dlhšom čase som sa rozhodol podporiť súťaž. A keďže toto je verejne dostupná diskusia, bol by som nerád, keby nás mali za bandu úchylákov čo myslia len na kosoštvorce alebo vytáčajú svoje milované tátoše dočervena. Preto som vytvoril niečo z trochu iného súdka. Ako bonus sa týmto definitívne pridávam k táboru zástancov hothatchov ako auta na každý deň a posielam nevyvrátiteľný dôkaz o (údajne obmedzených) prepravných možnostiach e87

[odkaz]

Našťastie ma pri príprave a fotení nikto nevymákol (toto by sa mi fakt nechcelo vysvetľovať), takže celá akcia prebehla pomerne hladko. Teda až na fakt, že napriek dôslednej príprave je celý interiér od pilín. No nič, idem vysávať. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 24.02.14  12:38

iudex: facelift Focusu určitě pomohl. A to hodně. Hlavně zevnitř. Z venku mi to přiadá buď tak, nebo tak, působí to na mně stejně. Ale zevnitř to je změna. To před tím vypadalo tak levně, jako z nějaké rozvojové země, ale teď je to o kus dál, mnohem hezčí. Hlavně aby to bylo provedeno šikovně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.14  12:02

Leg: Díky :yes: No, zdá se, že se povedlo a že to, čeho jsem se trochu obával, aby Seat ve snaze vytřískat z těch 280 koní maximum neudělal nějakou brutálnost za účelem být hlavně hodně "sportovní", se nekoná. Což je pro mě dobrá zpráva.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.02.14  11:36

« Re: Prihlasujem sa - Extrémne otáčky, extrémna rýchlosť

WL: Tvojí zvěřinu? Jestli myslíš fotku, tak se mi tam líbí ten vtip. Především O.B. vražené do slavného diamantu (fakt v tom nevidím diamant :D.) a na GTi placnutá "nálepka" to dokonala :).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…