Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 14.12.22 09:50
« Re: Re: Re: YaGRis
Dany....Yaris úpravy....přesně....už jen údržba (podle videa) stock GR musí být killer. Není divu, že se ho "normální" kupci tak brzy zbavují. Zůstávají pravděpodobně jen ti skalní, co ho regulérně využijí na sportování případně i na závody. -
Dany 14.12.22 07:44
« Re: Re: YaGRis
Market, jasné, dá sa zvýšiť výkon pomerne radikálne na všetkom. Potrebuje niekto 500 koní z 1,5l v Yariskovi? Životnosť 3 motory na sezónu?
Mne sa páči konzervatívny prístup, že riešia problematické veci, že hľadajú balanc medzi prínosom a cenou úpravy. Trošku ma zaráža, ako často doporučujú meniť olej a ako sa prepína zadný dif. -
Market 13.12.22 20:56
« Re: Re: Re: YaGRis
ja mam uz druhy a tento:
[odkaz]
a preco zrovna tento? nakolko sa minuly rok nedalo kupit pomaly nic, tak som zobral to co bolo skladom a bolo presne v mojom rozpocte.
Hlavny argument bol ten BOSCH motor a 750 baterka a karbon ram... Nerobil som k tomu ziaden extra prieskum a analyzu... :-) -
Market 13.12.22 20:06
« Re: YaGRis
Dany:
Ano, videl som to video, urcite zaujimave...
Pomaly zacinam aj ja uvazovat o navyseni vykonu zhruba na tych cca 300 konikov, ale fakt iba pomaly. Toto leto som sa zamiloval do MTB ebiku a tomu a jazde v prirode som venoval volny cas...
Ale o level lepsie video je toto, kde popisuje co ma zmysel a co nie a kolko ta uprava prihodi na vykone. Dostali sa na vyse 500 konikov:
[odkaz] -
Thomasino 09.12.22 20:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
Za mě je teda 911 992 už moc široká, ikdyž stále celkem pěkná. Nárůst 5cm na šířku je hodně, proti 991. To je už stejné síťky jako M2 Competition (185cm).. Naopak Cayman zůstal na šířce 180cm, jako byla 911 991, což mi na úzké okresky přijde fajn. S M2 mám občas už co dělat abych se vyhnul nějakému autobusu nebo dodávce. Taky důvod proč jsem tehdy před koupí M240i zavrhl ještě širšího Mustanga.