Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.02.14 23:14
« Re: Hlasování pokračuje
1. Kysky
2. poterienko
3. Leg
Thomasino - off-topic
poterienko - docela hustej úlet, woe
Kysky - dostal si mě, a to jsem ryzí hetero
iudex - nenadchlo, ale ani neurazilo
white label - d(e)m(ent) drogerie
Leg - skvělé, jen tentokrát jsem dal přednost "prd.eli"
DawQa - jako vstup nadějné
Kubass - hustá atmosféra, dokonce z tebe vyzařuje (postprodukční) aura
woody-alien - pěkné..., už tam máte taky Neverland? >:-[]
Bully - fotka povedená a k tomu zvláštní cena za fair play :yes: -
Thomasino 27.02.14 22:53
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
ach joo... ty jsi fakt wůůůl >:D >:D Asi nemá cenu ti to znovu vysvětlovat, je to marný, je to marný... Klidně si mel dál tu svoji, prostě čtyři kroužky a koncern jsou BEST, že? >:-[] >:-[]
Já věděl, že dávat to sem je skoro zbytečný ;-) -
kubass11111 27.02.14 22:49
U mě je to jednoduchy :-D, mám rád stary auta jako hobby, nějaky hothatche mě vůůůbec neberou, mám rád velky pohodlny auta (ideálně sedany) pokud možno s hodně dřevem klasickou automatickou převodovkou a se všemožnejma udělátkama na elekriku, nemám rád tunning a nesnáším velky kola, ikdyž teď mám Citroen C5 s mizernou manuální převodovkou a prašivým dýzlem (se kterým sem kupodivu po 3 mercedesech naprosto spokojen) tak chci nějakyho Caddyho, ideálně s Big Blockem 60-70ty roky...
Asi nejsem typickej příklad českyho motoristy že? >:D -
woody-alien 27.02.14 21:26
Thomasino: Hmm, pěknej článek. Člověk se v něm sám najde. Třeba já. Je docela pravděpodobné, že "podvedu" svého oblíbence, posledního Mohykána mezi bezínovými atmosférami u malých H-H. A proč ? Protože sice jezdí parádně v zatáčkách, ESP u toho nepotřebuješ, ale do kopce mu to už tolik nejde. No ale na druhou stranu, nebyl jsem to já, kdo nechal u dealera dál padat prach na špičkové auto, postavené podle konceptu pro automobilové nadšence, a raději si koupil výrazně výkonnější předokolkový turbo. ;-) -
woody-alien 27.02.14 20:49
Ron: začínáš být nebezpečnej, asi brzy pokoušeš psa. >:-[] U mě se nesmí pít, u mě se nesmí jíst, u mě se nesmí dýchat....budu muset vzkázat rodičům Ronaultovým, že s takovou se vnoučků hned tak nedočkají. >:D
PS: Jj, budu asi muset "vzkřísit" nebožku. ;-) -
Ronault. 27.02.14 19:39
Tak zahlasuji i já:
1) kysky
2) white label
3) Potěrienko
Thomasino - já se teda neshodnu se zbytkem osazenstva. Já tam ten extrém opravdu vidím. Ta fotka je totiž extrémně mimo téma >:D Ale fakt pěkné auto, to rozhodně, to oceňuji, hned za kombíkem nejpěknější Megane >:-[] Toto je však fotosoutěž a já zase nejsem schopen říct, že Thomasionův styl focení mě kvalitativně nadchne, spíše tak nějak normál.
Potěr - pobavil jsi, i odvaha se cení!
Kysky - co dodat? Asi nejlepší fotka, co jsi zde dosud vytvořil... a opravdu tvá fotka mě i mému okolí prodlužuje život >:D
iudex - hezky zpracováno, taky tu techniku žerš, ale trochu suché, podobně jako to logo uprostřed budíků >:-[]
white label - no co dodat? Jako vždy poloúchylný nápad dotažený do konce... spíše by mě zajímalo tvé jízdní srovnání neCupového podvozku s tvým Golfem V, a taky auta jako celek... pokud možno objektivně, ne objektivwně >:-[]
Legacy - až je mi líto, že se mi nevlezeš do top3... opravdu... protože takto si zaneřádit interiér... 8-s To bych fakt nedal a to mám kombíka 8-s to je asi z mého pohledu fetišistyna čisté auto opravdový automobilový extrém... položil jsi velkou oběť a máš mé uznání, ale zároveň znechucení - Jak jsi mu to mohl udělat!!! :no: >:D
DawQa - hezký nápad, ale opět vidím jen extrém v tom, že vbudeš muset auto umýt, ale to zase není takový extrém... snaha se však cení
Kubass - pěkné zpracování, dobrá kombinace a má to vtip... těsně pod stupínky yes:
woody - nápad hezký, ale přecejen tvá nebožka zatím zabodovala ve fotosoutěži více jak dětičky :-) -
white label 27.02.14 16:43
Th
Zase kličkuješ jak zajíc při honu.
Jasně jsem reagoval na část textu ve tvém příspěvku: "Někde to téma hledám také horko-těžko", což zrovna od tebe opravdu "sedlo". Klidně si kritizuj technickou kvalitu fotek, ale kritika tématičnosti je od tebe v tomto kole mimo.
Tvé omílání, že "zobecňuji" své názory je ohraná písnička, to samé můžu tvrdit já o tvých názorech. Ano, každý soutěžící ať posoudí tématičnost tvé fotky, "překvapivě" tam zatím nikdo tu tématičnost neobjevil (viz hodnocení).
Tahle fotosoutěž byla od začátku primárně postavena na na nápadu, spojeném s daným tématem, ten je základem, případná technická kvalita fotky pak může být bonusem k základu, pověstnou třešničkou na dortu... a zkus dát někomu k narozeninám třešničku bez dortu (naopak to není problém). Logicky dám (a podle hlasování nejen já) přednost nápadu spojenému s tématem, byť by byl vyfocen mobilem, před autem na krajnici, byť v perfektní foto kvalitě. A auto na krajnici, to je minimálně 90% tvých soutěžních fotek bez ohledu na téma, opravdu "pestrá zábava". Až ti jednou (možná) konečně dojde o čem to tady vlastně je, přestaneš se snad dětinsky divit, proč nemáš body za technickou kvalitu netématické fotky, prosté jakéhokoli nápadu a "odvahy". ;-) -
Leg 27.02.14 09:58
« Re: Hlasování pokračuje
1. poterienko
2. kubass
3. Kysky
Thomasino: tu súhlasím s wl, na tvojom aute sa síce dá nájsť kopec extrémov: extrémne tvrdé, extrémne veľký znak na kapote, na hh extrémne veľké medzery v predných blatníkoch (vybral si tie poistky?), ale akosi tá extrémnosť nie je ústrednou témou tvojej fotky - ak by si sa nechal odfotiť trebárz na invalidnom vozíku vedľa svojho auta, čosi by to o extrémnej tvrdosti auta napovedalo, takto to nechávaš na jasnozrivosti diváka, čo tým vlastne autor chcel povedať. ;-) Preto odomňa nedostaneš bod za inak veľmi peknú foto
poterienko: Ostatní mali buď nápad, alebo dobré prevedenie alebo prejavili veľkú odvahu pri fotení či príprave. Len tvoja fotka však disponuje všetkými tromi atribútami, ktoré ti zabezpečili u mňa tri body.
Kysky: Priznávam, že mňa tvoje foto neočarilo ani prevedením, ani obsahom >:D . Na druhej strane fakt, že si zrealizoval niečo, k čomu by som ja nikdy neodhodlal a ešte si to aj zverejnil na nete ti prináša jeden bod. :-)
iudex: vitaj vo svete črepov VW. Po necelých 50 km svietia kontrolky ako vianočný stromček. Na obhajobu Golfu ale treba povedať, že niet sa čo diviť, keď s takto surovým (a studeným) motorom jazdíš 280 a navyše so zatiahnutou ručnou. Ale vážne, technicky fajn, len od teba by som čakal trochu kreatívnejší prístup, niečo na štýl Bullyho, ktorý sa nanešťastie stiahol.
white label: v dnešnom dynamickom a neustále sa meniacom svete nám už neostáva veľa vecí, na ktoré by sa človek mohol spoľahnúť. Našťastie, jedným z takýchto pilierov je to, že ak sa ty zúčastníš súťaže, je z toho do neba volajúca volovina v najlepšom slova zmysle, na ktorej sa vždy dobre zabavím. Škoda, že tentoraz pre teba neostalo miesto na stupni víťazov. :yes:
DawQa: super nápad, chválim angažovanie komparzu, len tak ďalej. A vitaj medzi nami!
Kubass: Parádna atmosféra, bohorovný výraz v tvári, zladenie konverzov a fiatky, solídny postproces a ako bonus ho.no. Dva body.
woody: tvoje ďalšie auto by malo byť Subaru, keďže najväčšou zábavou majiteľov týchto áut je údajne vyťahovanie chudákov, ktorí nemajú to šťastie vlastniť auto s najsofistikovanejším systémom pohonu na zemeguli. :-)