Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 28.02.14 15:49
« Re: Pro pobavení
iudex: Taky ti moc neporadím. Já mám tohle [odkaz] a to je taky pěkná kráva. Ale mně to nevadí. Zrovna nedávno mi jeden cápek hodil ve městě dost surovou myšku a ještě na mě na semaforech z okýnka něco vykřikoval. Tak jsem mu jenom rukou ukázal na kameru zakrývající půlku čelního skla >:D a hned zalezl. ;-) -
woody-alien 28.02.14 11:01
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Leg: :yes: v podstatě jako vždy za výstižný komentář bez fanouškovského patosu a klišé. ;-)
AG: Souhlasím. A v tvém příspěvku je ještě jedna velmi podstatná část. " koupil bych si vikendove auto s automatem? asi jedine ferarri nebo mclaren. urcite ne clio rs nebo neco podobneho." A o to právě jde. My tady zhusta debatujeme o "ostřejších" autech, ale nikdo z nás tady aspoň zatím neřešil typickou "víkendovku". Jak to hezky napsal jinde _MT. "Auto, jehož hlavním smyslem existence je jízda, ani vyvážení rodinky na výlet, ani převážení nákladu" A právě proto mi některé Thomasinovy poznámky stran našeho malého autonadšenectví připadají dětinské.
-
poterienko 28.02.14 09:32
« Re: Hlasujem
Iudex: Abych řekl pravdu, tak s těmi nápisy jsem jel do města jen ten večer, druhý den to již bylo rozpatlané (hadice + ubrousek z mekáče :D.) a třetí kompletně umyto. Ad tvoje fotka a focení - já jsem tu svou udělal screenem z videa. IMHO by na tu tvou taky stačilo. Ale oceňuji, že sis s tím dal práci.
Jinak ano, dva externí blesky odpálené z foťáku. -
iudex 28.02.14 09:05
« Hlasujem
Moje hlasovanie:
Thomasino: pekná fotka, cesta a počasie priam pozývajúce zajazdiť si a k tomu ideálne auto, super. Ako však už bolo povedané, tému to nijak neobsahuje, je to skrátka auto vedľa cesty. Ale vnímam to ako Tvoju radosť z nového auta a preto neodsudzujem.
Poter: tak takto si počmárať auto a s tými výrokmi jazdiť po cestách, to je fakt extrém, ktorý si zaslúži ocenenie. Pobavil som sa, plus aj technicky je to slušne zvládnuté - nasvietené (dva blesky?); jasné pódium.
Kysky: tak toto je najväčší extrém, aký tu kedy bol. Takúto odvahu ísť s kožou na trh (doslova) tu asi nemá nikto a už len za to si zaslúžiš umiestnenie. A iste si si získal mnoho fanúšikov v LGBT komunite. >:-[]
Ja: ako som písal, z núdze cnosť, tu sa musím stotožniť s Ronaultom, že je to proste suchá fotka. A zároveň plne podporuje väčšinový názor, že dôležitejšie, než technické prevedenie, je nápad. Keďže mojej fotke chýba vtip či nejaká myšlienka, ani dobré technické prevedenie (správne exponovať nebolo ľahké, musel som kompenzovať expozíciu až do -2,3EV) moc nepomôže.
white: keby som nepoznal autora fotky, aj tak by som to tipol na Teba. >:-[] Vtipné interpretovanie otrepaného klišé o Renaulte.
Leg: takisto extrém, puntičkársky naleštený hotheč a driftmachine v úlohe "Lastesela" Možno nie tak vtipné ako Kysky, ale tematicky stopercentné a body naviac máš za techniku a čistotu fotky.
Dawqa: vitaj medzi nami, rovnými nohami a hneď solídny príspevok, terén je to naozaj pre osobné auto extrémny. Len tá slabšia kvalita z mobilu mi vždy vadí.
Kubass: pekné, hlavne oceňujem farebné zladenie s autom, možno nie až tak extrémne, ale vydarené.
woody: ako obvykle vtipné zapojenie celej rodiny, malá je dobrá herečka, akurát možno ten prvok extrémnosti tak nevidieť.
------------
1. Leg
2. Poter
3. Kysky -
Leg 28.02.14 07:50
Thomasino: pekný článok, a dá sa s ním v podstate súhlasiť, bohužiaľ to ale v konečnom dôsledku vyznieva ako zbierka petrolheadských klišé, ktorých je plný internet. K tomu, ako je problém kúpiť auto s manuálom či ako fičí 4x4 - zrovna nedávno sme v rodine riešili nákup auta s jedným i druhým pokiaľ možno za cca €20000 a to je takmer nemožné, už samotný automat či samotné 4x4 v tejto cene dosť komplikuje výber. A bagatelizovať bezpečnostný prínos ESC rečníckou otázkou "Že se pár neschopných řidičů objevilo na střeše a nezvládlo průjezd zatáčkou?", to ma celkom pobavilo. :-) -
Bully_ 28.02.14 00:38
poterienko:
popis osobnich dojmu z auta vychazi (v lepsim pripade) z osobnich zkusenosti. Zkus si to prebrat v souvislosti se svym poslednim prispevkem.
Pocity jinak casto klamou. Auto, co "tahne vocpoda, woe" (vetsina turbomotoru), umozni prave ten slastny pocit, presvedcujici o vykonu a sportovnosti. Kopanec starickeho traktoru 1,9 TDI PD vetsine lidi prijde tak, ze jedou v daleko vykonnejsim aute, nez v realne o poznani lip akcelerujicim voze s linearnim narustem vykonu. -
poterienko 28.02.14 00:17
Wl: Je mi jasné, že hlubší smysl to nemá. Šlo mi spíše o to, které z těchto aut je při šlápnutí na krk údernější a pocitově živější. Je jasné, že A6 nikdy sportovní nebude, stejně tak ani moje A4, ačkoli je v přímce velice příjemně rychlá a výbušná a v zatáčkách neutrální (nedotáčivost jsem ještě nezažil). -
AnGeor 28.02.14 00:04
k tomu clanku jestli mohu :-)
ono jsou auta a auta, ze. pokud budu mit daily driver a budu, jak nekteri mi kolegove jezdit 1.5h kazdy den do prace a 2h z prace, urcite v nem budu mit automat a hlidani pruhu a radar a vse co se dnes nabizi a doufam ze i vetsina ostatnich, ktera bude kolem me v tu chvili na ceste. udela to ze me horsiho ridice? pochybuji. udelato lepsi ridice z tech co neumi ridit? urcite ano. brecet nad tim, ze auto ma esp v dnesni dobe je podle me blbost. u ridicskych aut jde uplne vypnout, u tech ostatnich at zustane klidne zapnute porad. stejne je to s automatem. kdyz jsem koupil meveda tak se vetsinou vsichni ptali, proc tam nemas manual? wtf? V8 bitch! bych se ve meste ukvedlal, kdyz vezmu ze motor toci vetsinou kolem 1200 otacek... koupil bych si vikendove auto s automatem? asi jedine ferarri nebo mclaren. urcite ne clio rs nebo neco podobneho.
takze generalizovat jak se snazi ten pan v tom clanku moc nejde a uz vubec ne vstahovat cokoliv na automobilovy trh v CR... -
white label 27.02.14 23:49
pot
Jo, antipetrolheadský allroad 3.0 TDI tiptr.
Ty auta mají celkově tak rozdílný charakter, že srovnání čehokoli (v přímce) nedává hlubší smysl. I allroad je v poloze podvozku dynamic a v režimu S (u automatu) překvapivě rychlé auto, jen to nemá nic společného se "sportem".

Nějaký videa kdyby se chtěl někdo podívat.. [odkaz]
Moc toho sice nemám daný věřejně, ale na ukázku... ;-) >:D