Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.03.14  00:06

« Re: Vyhlášení výsledků

WL: Vidím, že jsem lehce čitelný ;-)
    [odkaz]

Megane je parádní daily car, ale asi by to chtělo i něco více pro radost, když vy jste prd petrolheadi >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 28.02.14  23:56

Taktéž gratuluji vítězům!
    Já už jsem o weekendovém autě uvažoval, ale bohužel bych na něj neměl tolik času a kupovat si takové auto jen na ježdění 2x za rok by mi za to nestálo. ;-\

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.14  23:52

Že by FAVORIT... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.02.14  23:42

Gratluji vítězům!

Padlo tady v diskuzi téma weekednových aut, že nikdo z nás tady toto ještě neřešil.... až na mne... právě řeším... začal jsem ve středu, zítra budu s přemýšlením končit, pokud do toho půjdu, tak v pondělí se na něj pojedu podívat a půjdu do toho.

Zatím jsem tak na 51% rozhodnutý...

Je to hatch, v podstatě hot... puristický, něco jako caterham, lehká váha, řízení přímě bez posilovače, motor atmosférický... čistý požitek z jízdy...
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 28.02.14  23:21

« Re: Pro pobavení

poterienko:
    ja jenom opakuju samotny princip moznost pouziti onboard videa jako dukazu. Nejake sestrihavani a jina manipulace s videem bude spis predmetem konkretniho rozhodnuti soudu, jestli to uzna nebo ne + sikovnosti tveho pravnika a pravnika protistrany. Kazdopadne to nikdy jako hlavni dukaz nestacilo, maximalne pro dokresleni situace pri vypovedi okolnich svedku- ze se s vypovedmi svedku shoduje i ono video. Clovek nemuze moc verit internetovym diskuzim a spis znat zakony. Pripadne vychazet z praxe, z konkretnich pripadu.
    Ad bezpecnostni kamery- 1/ uvedom si, ze je pouzivaji instituce, co maji ponekud jina prava nez bezny obcan, stejne tak uz jejich samotne umisteni podleha spouste podminek a zakonnych omezeni 2/ zachazeni se zaznamy, jejich zverejneni nebo jejich pouziti jako ev. dukaz podleha spouste (bla bla, viz 1/), to neni jako ze si clovek neco natoci a hned to postne na net 3/ jejich dukazni hodnota je v praxi v drtive vetsine pripadu taky jenom podpurna, prave kvuli kvalite zaznamu a tim snadne zpochybnitelnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.02.14  22:50

Bully: Co jsem tak vyčetl z moudrých slov internetu, tak ve své podstatě můžeš video použít, pokud jsi úmyslně chtěl zaznamenat ten čin proti tobě. Pak už stačí video sestříhnout, aby to vypadalo, že jsi natáčel až při začátku ohrožování. Dále - co takle bezpečnostní kamery na budovách apod? A vlastně...na onboard videu většinou obličej vidět není.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 28.02.14  22:47

iudex:
    onboard kamera je fajn tak pro upload na Youtube. Pri pripadne nehode ti poslouzi maximalne jako doplnek, ale nikdy jako dukaz. Zname video Trpisovskeho, jak v bilem Medvedovi vybrzduje videofanouska taky nemelo zadnou dukazni hodnotu. Ne kvuli samotnemu akterovi, ale z principu. Podle legislativy totiz nemuzes pouzit zadne video nebo fotografii konkretniho vozu/cloveka, pokud s natacenim nebo zverejnenim nahravky nebo snimku sam nesouhlasi.
    Sam mam jinak outdoorovou kamerku Drift HD, ale moc jsem si s ni jeste nehral. Napravim to :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.02.14  22:42

Děkuji všem za hlasy :-)
    A dvoum lepším extrémistům gratulace ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.02.14  22:39

Gratulace :-), mimochodem, dnes je posledního, tak jaky je novy téma? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.02.14  22:27

Gratulácia medailistom, ich obetavosť a ochota zašpiniť si auto či riskovať odvoz na vyšetrenie >:D žala zaslúžené úspechy. A ja si z toho beriem ponaučenie a skúsim sa najbližšie vyzúriť na Focuse, kým ho ešte mám. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.02.14  22:23

Gratuluji spolunábytkářům a samozřejmě děkuji za hlasy. Nakonec jsem rád, že jsem to přefotil (pro zajímavost můžu nahodit původní fotku). Tentokrát už raději nechci vymýšlet a navrhovat téma, mohlo by to dopadnout šourkem na kapotě a to bych nerad :D. Proto prosím bedňáky o návrhy do SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.02.14  22:23

Beďnáci mi vyšli, sice ne v konečném pořadí, ale aspoň nebyl nikdo vyloučen.

Gratulace vítězům, čest a hodně štěstí do dalších kol těm pod čárou.

A ještě jednou :yes: za kvalitu snímků.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.14  22:14

« Vyhlášení výsledků

Hlasováním jste rozhodli. Zdá se, že zprznit vlastní auto je cestou k úspěchu, zatímco zprznit sebe sama nestačí, zvlášť když se vám do cesty připlete chlapík, kterej si plete 1-er s Foresterem. >:D ;-)

1.poterienko - 28 bodů
    2.Leg - 21 bodů
    3.Kysky - 17 bodů
    ---------------------------------

4. white label - 8 bodů
    5.Kubass - 7 bodů
    6.woody-alien - 3 body
    7.-9. iudex, DawQa, Thomasino - 0 bodů

Gratuluji vítězi i dalším dvěma bedňákům, díky všem za účast a nasazení, díky i nesoutěžícím hlasujícím a někdy příště u televizních obrazovek na shledanou. >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.02.14  22:04

« Re: HH novinky

woody: Test GTI perf. psal pan Šrámek, na videu byl pravděpodobně Janda. A ještě k tomu ty zimáky. Nějak to prostě zmotali...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.14  22:04

« Konec hlasování

The Konec....začínám počítat. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.02.14  21:43

« Hlasování

1. Kysky
    2. Leg(acy)
    3. poterienko
    -------
    Chjo, zas to mastím na mobilu... mastím... úchylný výraz. Ale ono se to hodí. Ne, jen samá úchylárna to tento měsíc není, najdu zde řadu normálních fotek, ale jistí experti tu jsou. A zvykl jsem si. Celkově se mi nabídka soutěžících tuze líbí. Toš, 'dem na to:

Kysky - odvaha, Kysky, odvaha. Víc nevím, co bych dodal. :yes:

Leg - kdo říkal, že jsi největší leštěnkář? Předtím jízda po poli, teď hromada dříví v kufru; navíc se mi opět líbí celková atmosféra fotky, barvy a tak. Nebýt Kyskyho tang, bral bys zlato. :yes:

poterienko - i tobě body za odvahu. Vůbec by k mému hlasování sedělo spíš téma odvahy soutěžících. Vyfoceno pěkně, aby ještě ne... u tebe. A určitě by se dalo mluvit i o vícesečnosti čmáranice.

Kubass - zase jsem ten zlý, co tě nedal na bednu. Náhodou se mi stará italská červená auta líbí. Jen jsem si hned řekl, ha, něco podobného t
    u bylo. Každopádně perfektní sladění barev a u kecek i retrostyl s autem. Za to velký :yes:

woody-alien - skvělý humor, ale příště se pokus vytáhnout tu tatrovku... >:D :yes: >:-[]

white label - tady je ten expert na fekal humor. Že si uděláš srandu i z vlastního auta, jsem však kdovíjak nečekal. :yes:

DawQa - Jóžin z Bážin... >:D

iudex - těch kontrolek... kam ten benzinový svět spěje. ;-)

Thomasino - auto, které je extrémní už samo o sobě, a pékná silnice. A dál... A dál? Ale jo, hezká fotka, jenže nic moc víc. Nápad, odvahu ani tématičnost však nevidím tak, jak bych u "profesionální amatérské fotky" čekal. Tady souhlas s WL.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.14  21:39

iudex: A to už jsem ti chtěl psát SZ, protože jsem od tebe už dávno čekal nadšený elaborát plný prvních jízdních zážitků.

PS: Janda testuje asi jak se zrovna vyspí. Především to vychválení ORS vůči GTI bude přehnané, např. H.Koubek oproti tomu GTI označil za pravý H-H, zatímco ORS "jen" za rychlé rodinné auto. Ale hlavně, neřeš ORS a jezdi s GTI. Uvidíme co Cupra, ale GTI Perf. je podle mého výborné.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.02.14  21:34

Tak ja som práve na tento test Cupry od Jandu čakal. A som rád, že tam nie je žiadne ale a je to jeden z najlepších HH. Akurát ma prekvapuje to dramaticky odlišné hodnotenie koncernových HH s rovnakou, resp. obdobnou technikou: najskôr až nekritické nadšenie z Octavie RS, vzápätí úplné zvozenie GTI Performance pod čiernu zem a teraz triezve chválenie Cupry. Nejak sa mi nechce veriť, že jedinou čiernou ovcou je tam GTI Performance. Na druhej strane vlastnými dojmami to vyvrátiť neviem, GTI stojí už týždeň v garáži so 60 km. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.14  21:28

« Posledních 2000 vteřin

....zbývá do ukončení hĺasování. Kdo chce ještě udělit body, nechť tak učiní nyní nebo ať mlčí navždy. >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.02.14  20:00

« HH novinky

Ano, už se chystám na hlasování, ale naše milé hot-hatche mají přednost.

Předně musím zmínit, že se ukázala nová Giulietta QV. Co je nové? 5 koní navíc, epická kola (Speedline, samozřejmě), pár dalších detailů na kastli (na fotkách více karbonu a antracitu, méně chromu), palubní systém a celkově lepší zpracování interiéru, hliníkový blok, jak se u Alfy sluší a patří. Podle ACZ stálo pře fl. QV 716 000 Kč.
    [odkaz]

[odkaz]
    Ale alfinu zmiňuju jen tak, že jsem tu o ní psal, víc ovací tu totiž sklidí jiný nový heč. A nekončí to jen cenou...

P.S. 4 Iudex & 2 Thomasino: Nevím, asi to raději nečtěte.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…