Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 03.03.14  20:29

« Auto roku

Zevnějšek hezký, ale nemohu si pomoct, ten interiér mi vůbec nevoní. Jen když si vzpomenu, jak hezký interiér má Golf 7, to se nedá vůbec porovnat. :-O I ten volant mi připadá nějak pokrčený. ;-\ No možná to je jen na první pohled, třeba si zvyknu a bude se mi to líbit. 8-s A taky nějak divně vypadají v nárazníku ty důlky. Že by parkovací čidla? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 03.03.14  19:59

« Re: Vyhlášení výsledků a Cupra - český ceník

Kluci, právě říkali, že možná postaví repliku. Myslím, že betonovou kostku by tam nikdo nepostavil. Nemovitost a zároveň památka patří rožnovskému muzeu, takže to musí být hodno tohoto institutu.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.03.14  18:33

« Re: Nové téma na měsíc Březen 2014

Tyjo, taková pěkná stavba to byla :-O

Jinak k tématu fotosoutěže, právě jsem si vzpomněl na tuto Švihákovu fotku :yes: >:D Doufám že jsem woodymu nezkazil záměr... >:D ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 03.03.14  14:52

WL: :-O :-| Nevěřím svým očím. Taková škoda. :'-( ;-\ Měl jsem to místo rád. Lanovkou nahoru na Pustevny, nechat se na konci vyfotit v sedačce, pak sem, Radegast, Radhošť, zpátky, klobúk na hlavu, dolů koloběžkou... Zm*di z Novinek nám místo této architektonické tragédie informují o dalším výzkumu o hubnutí... 8-s Ale památky dnes nikoho nezajímají, církev toho má dost, stát taky, města zadlužená, kraje nejsou schopny vyčerpat draze zaplacené dotace, soukromníku půjde jen o zisk. Je to pohroma a po vzoru podobných případů zde v brzké době možná vyroste leda tak hnusná betonová krychle někoho, komu se to hodilo do krámu. ;-\ Snad to nejsou jen další sliby a snad toho popelem lehlo jen málo. Budu držet palce. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.03.14  13:11

Neskutečná škoda..., mimochodem tu restauraci v Libušíně provozoval můj známý.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.03.14  11:50

wl: Nejprve ze mě vyhrklo, že si děláš srandu. Taková škoda... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.03.14  11:34

[odkaz]
    Tak tahle krása, u které jsem svého času fotil GTIčko, dnes mezi půlnocí a třetí hodinou ranní bohužel z velké části shořela:
    [odkaz]
    :-(
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.03.14  12:16

woody: No, proto je v té závorce nebrat doslova.

WL: Já v tom právě vidím nějakou daň od VW jako ostátně vždy. Ale to je v pořádku. Dál už jen onen citát Járy Cimrmana. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.14  12:05

Včera to šlo, dnes taky, ale ráno nevím, to jsem chrápal. V konfigurátoru Leona ta šedá technik je. Je taková kovová (jak moderní "stihačka"), ta Pirineos (i když je na první pohled poměrně podobná) jde na mě už lehce do modra, což nemusím. Řekl bych, že na tom tvém odkazu je spíš Pirineos.

Technik:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Pirineos:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.14  11:58

šn Nemyslím si to. Podívej se na aktuální nabídku barev na Ibizu Cupra, kromë jednoho modrého odstínu je prakticky identická s nabídkou na Leon Cupra. Křiklavčjší barvy na hh zřejmě koncern považaju za out. Më chybët nebudou, ale nějaký dobře trefený odstín žluté by Cupře prospěl, žlutá Cupra, to už je skoro klasika.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.14  11:58

wl: Teď už jo, ale ráno mi českej i slovenskej konfigurátor vyjel úhlednou cedulku s německým nápisem, že je v údržbě. Mám tady před sebou novej katalog na Leona a ta Technik tam není. Mrknu se...

edit: A tak jo, v tom konfigurátoru je. Tak potom nevím, jestli ten okaz, co jsem posílal, je ta Pirineos nebo Technik. Myslel jsem podle katalogu, že je jen jedna šedá. A podle fotky těžko říct.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.14  11:55

šmoula: No počkej, barev na GTI je v konfigurátoru taky jen pár, ale můžeš si za dost nekřesťanské peníze zvolit nějakou speciální "arara" barvu. >:-[] Ale taky se divím, že na Cupru zatím nenabízej nějakou řvavou.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.03.14  11:49

AdUno: Klasická italská auta lezou poslední dobu hrozně nahoru. Třeba konkrétně na mobile.de stála někdy před dvěma lety zachovalá Alfa 75 TS nějaké tři čtyři tisíce € a 164 klidně od 1000 € i v třílitru, dnes už i to 164 stojí násobně víc, ač má již párkrát obtočenou Zemi.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.03.14  11:41

Já doufám, že s příchodem anatomických sedadel nebo LCST se do nabídky Cupry dostanou i pro ni dříve typické křiklavé barvy (pistáciová, banánová, měděná). Nebo snad zde znevýhodnění (nebrat doslova) proti GTI?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.14  11:31

w-a Právě, že ten český už překvapivě funguje, akorát zatím nezobrazuje, ale hlavně, že píše. Jak píšeš, barvy lze k názvům dohledat u běžných verzí, teda kromě té individualni šedé Dynamic, která se u nás a na Slovensku nenabízí k Ibize Cupra, ale na německém, nebo španělském konfiguratoru ji k Ibize Cupra najdeš. Je to ale zbytečné, protože i na českých stránkách Seatu je Leon Cupra presentován právě v té šedé Dynymaic. Je to takový ledový odstín, připomíná S-lineovský odstín Avus od Audi. Mně osobně se jasně nejvíc z Leonovskych barev libí šedá Technik, která u Leonu Cupra zrovna v nabídce chybí, klasický Murphyho zákon.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 02.03.14  10:13

Takže kdo sežene Nissana, má hotovo :D. Ps Arnold je rakušák že jo? To mám docela blízko :D.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.03.14  09:39

woody: no právěže bohužel sám zatím nevím co a jak utvořím. Ale jako téma mi to přišlo atraktivní a o to těžší bude se s ním poprat.

PS: v týdnu jsem potkal Nissan Armáda... >:D
  • « 01 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.14  09:21

« Nové téma na měsíc Březen 2014

Kysky: Ty si nějakej nedočkavej, už máš připravený maskáče s větráním na těch správných místech ? >:D

Nové téma pro měsíc Březen 2014 tedy zní : MOJE AUTO A ARMÁDA.
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.03.14  08:42

« Nové téma na měsíc Březen 2014

No woody, kde to vězí? >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.14  08:15

wl: českej ani slovenskej konfigurátor nefunguje, v německým zas není Cupra nebo co, ale to je jedno. Kromě tý Dynamic jsou to všechno standardní barvy normálního Leona. Ano, i ta tmavší šedá je taková světlejší [odkaz] . Tady je pod mrakem, ale na jiných fotkách při slunci je to zřejmější. Tu červenou Emocion měl asi pája na FRku, ta se mi celkem líbila. No řeknu ti to asi takhle - je to úplná klasika, černá, bílá (aspoň že metalická), stříbrná, šedá a ještě jedna šedá a základní červená. Z toho si snadno vybere každej. >:D ;-) ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…