Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.03.14  12:04

« Re: Fotka na každý deň

Leg: Koľká romantika, nečakané od majiteľa drsného hotheču. ;-)
    Ja som dnes konečne (v posledný deň lehoty) prihlásil auto (a výrazne odľahčil peňaženke za registračný poplatok, ktorý - keďže sme na Slovensku - sa nedal zaplatiť ani kolkami, ani prevodom na účet, len cash). Takže sa môžem cítiť ako plnohodnotný majiteľ hotheču a tešiť sa na tú prichádzajúcu jar. :-)
    P.S. Mám na predaj Focusa v dobrom stave, niekoľkonásobného víťaza fotosúťaže. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.03.14  10:43

« Fotka na každý deň

Hoši nehádajte sa, vonku dúfajme začína jar. [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.03.14  23:07

« Re: Trapná titulka

To bylo v Plzni, to byl Dundee...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.03.14  23:02

Zrovna nedávno jsem viděl Viléma J. na jednom fóru... Anebo tohle nebyl sraz s Vildou, ale s Dundeem? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.03.14  22:53

Ty jo! To máš paměť! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.03.14  22:51

Dylan: [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.03.14  22:45

Takže nějak takhle? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.03.14  22:27

« Re: sexy Kysky

woody: >:D Zaviděj a nemaj smysl pro humor :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 04.03.14  22:21

Jj armáda, máš to v novince této recenze. Koho? Hádej (já to nebyl :D).
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 04.03.14  22:11

Fakt armáda? A koho to napadlo? >:D Takže teď rychle na Krym a fotit se s tanky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 04.03.14  22:08

Bud: Moje auto a armáda. Takže titulka skoro sedí :D.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 04.03.14  21:54

EU bude možná jednou od Anglie až po Rusko. Zda to bude hned, či trochu později..Nebo někdo teď a druzí až potom :-! Jinak někdy je těžké vést takzvaný spor, když obě strany tvrdí skutečná fakta. :-) Ale ono je to v těchto případech spíše takto: :-(
    A jaké máte vlastně nové téma?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.03.14  21:29

No, Kysky, mrknul jsem se a zdá se, že na AutoRevue jsou o dost víc prudérní než my tady... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.03.14  21:00

Dylan: >:D >:D >:D >:D Však já jsem slušná a hodná slečinka :yes: :-! >:D
    K Lotusovi jsme došli statistický - všechny fotky tam kritizuje a k týhle nenapsal ani slovo.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.03.14  20:52

« Re: Auto roku

:yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.03.14  20:50

« Re: Auto roku

Trochu vás musím ale uvést zase zpátky ze stromu na zem, protože Cupra zajela rekordní kolo na Ringu s drahými semislicky Michelin Pilot Cup 2 (ale jsou za příplatek v nabídce, takže zase tak moc nepodváděli, jen malinko), kdežto MRS zajelo s běžnými letními pneu Potenza RE050A. Takže marketinkově samozřejmě bezva, ale dobré semislicky prý na Ringu udělají 10-15 vteřin dolů.
    Nicméně je fajn, že se konečně někdo po 3 letech dotáhl s časem na Megana RS Cup >:-[] >:-[] Trochu to trvalo, ale sláva!! :yes:
    Nicméně si troufám tvrdit, že tento rekord Seatu dlouho nezůstane a do konce letošního roku bude překonán jak Renault Sportem s Meganem R.S.R., tak možná Astrou OPC Extreme či Civicem Type-R ;-)

Každopádně by některé "zastánce" a zdejší "propagátory" automatu DSG mohlo zaujmout, že to zajeli s manuálem a ne s "rádoby rychlejší DSG" >:D >:D >:-[]

https://www.youtube.com/watch?v=4HP-Cl… />
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.03.14  19:40

No, Kysky, ty raději nikdy nic neproveď, protože byses mohl ve vězení líbit! Hmm, takovej vysportovanej zadeček! >:D

Lotuse pozdravuj!!! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.03.14  19:18

>:D >:D >:D >:D >:D >:D Šviháku, šviháku! >:D >:D Mně stačí, že nad mojí prdýlkou na AutoRevue honí uživatel Lotus - esprit (kdysi dávno byl i tady >:D )

PS: 5802zobrazení, to tam je takových buzerantů, to by člověk ani neřekl. A přitom jenom kritizujou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.03.14  19:10

Poslední věta nápadně připomíná zmíněný Mnichov.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.03.14  19:09

Já mám jen Priusy, a tys řekl, že se ti nelíbí. Nehraju, když nemůžu vyhrát... ;-)

Jo hlasovat! To jsem nestihl. Jen jsem koukal na nějakou kočku v tangách u Fiatu, málem jsem i pohonil, a pak někdo napsal, že je to Kysky! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…