Bud 04.03.14 21:54
« Re: Trapná titulka
EU bude možná jednou od Anglie až po Rusko. Zda to bude hned, či trochu později..Nebo někdo teď a druzí až potom :-! Jinak někdy je těžké vést takzvaný spor, když obě strany tvrdí skutečná fakta. :-) Ale ono je to v těchto případech spíše takto: :-(
A jaké máte vlastně nové téma? -
Thomasino 04.03.14 20:50
« Re: Auto roku
Trochu vás musím ale uvést zase zpátky ze stromu na zem, protože Cupra zajela rekordní kolo na Ringu s drahými semislicky Michelin Pilot Cup 2 (ale jsou za příplatek v nabídce, takže zase tak moc nepodváděli, jen malinko), kdežto MRS zajelo s běžnými letními pneu Potenza RE050A. Takže marketinkově samozřejmě bezva, ale dobré semislicky prý na Ringu udělají 10-15 vteřin dolů.
Nicméně je fajn, že se konečně někdo po 3 letech dotáhl s časem na Megana RS Cup >:-[] >:-[] Trochu to trvalo, ale sláva!! :yes:
Nicméně si troufám tvrdit, že tento rekord Seatu dlouho nezůstane a do konce letošního roku bude překonán jak Renault Sportem s Meganem R.S.R., tak možná Astrou OPC Extreme či Civicem Type-R ;-)
Každopádně by některé "zastánce" a zdejší "propagátory" automatu DSG mohlo zaujmout, že to zajeli s manuálem a ne s "rádoby rychlejší DSG" >:D >:D >:-[]
https://www.youtube.com/watch?v=4HP-Cl… /> -
David Silver 04.03.14 19:18
« Re: Trapná titulka
>:D >:D >:D >:D >:D >:D Šviháku, šviháku! >:D >:D Mně stačí, že nad mojí prdýlkou na AutoRevue honí uživatel Lotus - esprit (kdysi dávno byl i tady >:D )
PS: 5802zobrazení, to tam je takových buzerantů, to by člověk ani neřekl. A přitom jenom kritizujou >:D

Ja som dnes konečne (v posledný deň lehoty) prihlásil auto (a výrazne odľahčil peňaženke za registračný poplatok, ktorý - keďže sme na Slovensku - sa nedal zaplatiť ani kolkami, ani prevodom na účet, len cash). Takže sa môžem cítiť ako plnohodnotný majiteľ hotheču a tešiť sa na tú prichádzajúcu jar. :-)
P.S. Mám na predaj Focusa v dobrom stave, niekoľkonásobného víťaza fotosúťaže. >:D