iudex 06.03.14 08:20
« Re: Fotka na každý deň
Bud: človeče veď to je čistá polština, tam nie je ani slovo po česky. >:D 8-s Takto sa u vás rozpráva?
Leg: koncept tajpáru vo mne vyvoláva presne rovnaké pocity, ako v Tebe: je to tak prehnané, až sa mi to páči a viem si predstaviť, že pri príchode na Slovakiaring by sa všetky hlavy otáčali za mnou. Ale vystúpiť z toho na nejakom pracovnom stretnutí, asi by som si pripadal ako 18-ročný nevybúrený pubertiak a hanbil by som sa za ten cirkus. -
Bud 05.03.14 21:38
« Re: Fotka na každý deň
Jinač, když slyším tyto texty a hlavně to nářečí, tak to ve mně vyvolává zvláštní pocity. No a ty osnovy ty v robotě a hlavně ve werku neplatí vůbec. Dokonce ti, kteří tam jsou u kormidla mluví většinou takhle. Kdo ne, je podezřelý a většinou u kormidla není. :-) :-O -
woody-alien 05.03.14 21:23
« Re: Fotka na každý deň
Bud: Tomu prvnímu nemůže rozumět nikdo... >:D To by mě zajímalo, jestli u vás platěj osnovy pro jazyk český. Začínám o tom pochybovat. >:-[] ;-) Ale už jsem ti psal, že ještě na střední jsme hodně vandrovali a tak se "kucí pražský" dostali i kamsi do okolí Třince. Popili jsem, navázali družbu >:D , místní nás i nechali přespat, bylo to super, ale že bysme něčemu rozuměli, to říct nemůžu. >:-[] -
Bud 05.03.14 21:08
« Re: Fotka na každý deň
woody: Vy máte : Ku Praze uhání vlak, my zase : Cug do Werku. Což znamená Vlak do železáren v podání kapely Blaf, která ovšem zpívá naším nářečím: [odkaz]
V Praze s hudbou uspěli na 1, ale ničemu nerozuměli. >:D
Jinač Cug do Werku si s něma zazpíval i J.Nohavica, protože je to opravdu skvost. Ale musí se tomu rozumět >:D Navíc je trochu rychlá.
A tady jedna, které by mohli rozumět všichni: [odkaz]
Leg 05.03.14 15:04
« Re: Fotka na každý deň
iudex, áno, som romanticky založený, moje meno je Roman Tyčka. A ani môj hotheč nie je vôbec drsný, pod decentným kabátom sa ukrýva zamatový šesťvalec. Drsný HH si predstavujem nejak takto: [odkaz] . Musím však povedať, že toto sa mi nejakým zvláštnym zvrhlým spôsobom páči, hlavne riešenie toho krídla/svetiel. Napriek tomu by som sa na tom hanbil jazdiť inakam ako na Slovakiaring. :-)
woody: :yes: aj keď originál nepoznám, asi preto, že sa zatiaľ nepovažujem za moc starého a za pražáka už vôbec nie. :-) -
woody-alien 05.03.14 14:06
« Re: Fotka na každý deň
Leg: :-) :yes: A hned mě to inspirovalo k parodii na jednu známou staropražskou písničku.
"Cupra ze uhání vrak,
v něm sešlej mládenec tak
že spíš než by ho Smrtka skosila
tak mu radši Leon slíbila
že spíš než by ho Smrtka skosila
tak mu radši Leon slíbila."
"Kubíčku, těš se, Nebožko, načpak ?
Budem se v zatáčkách o dveře mačkat
Kubíčku, těš se, Nebožko, načpak ?
Budem se při 2g o dveře bít..." ;-) -
iudex 05.03.14 12:04
« Re: Fotka na každý deň
Leg: Koľká romantika, nečakané od majiteľa drsného hotheču. ;-)
Ja som dnes konečne (v posledný deň lehoty) prihlásil auto (a výrazne odľahčil peňaženke za registračný poplatok, ktorý - keďže sme na Slovensku - sa nedal zaplatiť ani kolkami, ani prevodom na účet, len cash). Takže sa môžem cítiť ako plnohodnotný majiteľ hotheču a tešiť sa na tú prichádzajúcu jar. :-)
P.S. Mám na predaj Focusa v dobrom stave, niekoľkonásobného víťaza fotosúťaže. >:D