Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 07.03.14  20:51

« Re: MA admin?

AnGeor - zkus to tady - [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto AnGeor

AnGeor 07.03.14  20:43

« MA admin?

Panove, nevite koho kontaktovat kvuli chybe v systemu MA? Nejak se mi recenze MB vratila o 6 let zpet a zmizely i vsechny fotky, diskuze atd. Kdyz dam kontaktovat admina tak mi to hodi Požadovaný uživatel neexistuje

Diky
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 07.03.14  20:25

« Re: Fotka na každý deň

wl.: Tak vida. Prapra, ale přece :-) V tehdejší době měla železnice obrovský význam a znamenala v mnoha případech (řekl bych skoro vždy) prosperitu. Dnes je situace úplně jiná a skoro vše vyřeší cesta..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  16:42

Jo a nic na mě nezůstane, to víš... V Telči mají také cukrárny ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.14  16:37

Jsi srdečně zván, přijeď v jednu odpoledne, to zrovna (v sobotu) zavíráme!
    :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  16:23

Jo, jo, tebe, ostudo! >:D >:D

A neprovokuj, nebo jedu zítra na projíž%dku do Rožnova na nějaký zákusek !! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.14  16:21

Myslíš jako mě, ostudu petrolheadů s dsg v dálničním hh, líného řadit s manuálem ??? :-O >:D

Ale tak velký strach z 600Nm nemám, mimochodem víc už má dnes i "kdejaké" šestihrnkové TDIčko, >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  16:11

Tak je mi jasné, že ty bys mu to samozřejmě nandal >:-[] Zvláště s DSG >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.14  16:10

Vidíš, a to jsem si doteď myslel, že Kimi je proti tobě pouhý pozér... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  15:59

Jako dokáži si přiznat, že zatím nemám se silnými zadokolkami moc zkušenosti, takže se nepovažuji za Kimiho Raikkonena >:-[]

Něco jiného je to u Caterhama (kurnik, musím si ho zase půjčit, mám to i od jednoho majitele domluvené a slíbené), tam je ten krouťák a možné problémy výrazně menší.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.14  15:55

Psal si snad jasně, kam ten svět spěje i ohledně SS a "joudů" co si je případně kupují, přičemž, by ses sám (dle tvé logiky) jako "jouda" při koupi SS zachoval. :*) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  15:50

Tak je TROCHU rozdíl, jestli jde o HH s krouťákem 380 Nm, nebo SS s krouťákem 600 Nm a navíc jako zadokolka ;-) Doufal jsem, že tohle tobě nemusím vysvětlovat >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.14  15:47

Není problém nastavit dsg tak, aby řidič mohl auto více "potrápit", ale každý mainstreamový výrobce se logicky snaží najít přijatelný kompromis s přihlédnutím na určitou míru "blbuvzdornosti", protože on pak nikdo při případné reklamaci nebude pravdivě vyprávět, jak s autem zacházel.
    Psal jsem o vrcholném motosportu, nikoli o nějakém amatérském/poloamatérském závodění, nebo stání se SS na Pařížské.
    Asi nebudeš tvrdit, že manuál už pěkně dlouho není ani v F1 proto, že piloti F1 dnes neumí řídíit, tak dobře, jako ti někdejší?
    Nejlepší na tom je, že nejdřív napíšeš, kam ten svět spěje (jouda apod.) a pak sám přiznáš, že bys byl rád za absenci manuálu v SS, což nepotřebuje další komentář. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  15:47

Tak určitě bych nepohrdl 911GT3 997 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  15:44

Tak třeba takový Cayman S by určitě šel :-)

[odkaz]

Ale ne černý a pokud možno ani bílý. Ale raději bílou, než černou. Ono jich zase tolik barev nejezdí, nejvíce je černých :-O

Jako už jsem ho mohl mít, o něco staršího, místo MRS. Ale bylo by mi líto s ním jezdit každý den. Zatím se chci ale vyblbnout na okruzích, za pár let mě to (snad) přejde a třeba taky přejdu k usedlejším GéTéčkům >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 07.03.14  15:44

Tak spolehlivá jsou Turba a motory Mezger. To kdyžtak hledej. Zbytek dopíšu, až vyvenčím psa. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 07.03.14  15:29

Th: Právě jsem se chtěl zeptat, jak to máš spočítané, aby sis za pár let nevyčítal, že jsi proinvestoval za tuning MRS a koupi octy velkou část onoho vysněného kupé (Cayman, M235i, 4C atd.).

A jaký by to byl ročník toho Porsche? První caymani (respektivě první novodobé vodou chlazené boxery Porsche) měly velké problémy s kroucením bloků. 911 na tom je o něco líp a ty špičkové verze (myslím třeba jako u s-mika) mají blok upravený (hned se mrknu, jak se mu nadává) a ten už byl opět povedený, že vydržel až do 911 GT3 RS 4.0.
    Spolehlivost je u auta na ostřejší zacházení určitě důležitá. Třeba Alfa by měla být držák.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  14:59

Tak se jich zeptej ;-)
    Ale závodní převodovka bude asi něco "trochu" jiného >:-[]
    Stejně jako je pokud se nepletu jiná PDK převodovka v 911 a jiné je DSG u GTI.
    Jako svět spěje do pr.de.le , takže ty automaty budou brzo skoro všude, protože si supersporty nekupují lidi co umí fakt řídit, ale kde jakej jouda. Proto to dělaj tak, aby jich prodali co nejvíce a uměl to řídit skoro každej 8-s
    Taky netvrdím že umím řídit a koupit si nyní náhodou nějaký extrémně rychlé auto, tak budu rád za to, že je tam nějaký automat se kterým mě to auto nezabije, pokud bych přeřadil a měl špatně otáčky a poslalo mě to zadkem ven >:D >:D

P.S.: K těm závodním autům ještě. Bohužel dneska i tam se snaží dělat auta pro řidiče-gentlemany co mají prachy a chtějí závodit a nemusí umět tolik řídit. Stejně tak je tam dneska v BMW Z4 GT3 a MB SLS GT3 kontrola trakce. Takže není až tak překvapení, že dávají někde i automaty, místo sekvence.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.14  14:52

Jinak ještě ke dvojspojce. Tu jako první vůbec doslova oživilo (za nemalých investic) Porsche, a to pro závodní (okruhové) účely, takže by mě zajímalo, proč jim nestačil manuál, který je podle tebe pro okruh jasně lepší/vhodnější? Stejně tak by měl zajímalo, proč se dává dsg pro závodní verze Leonu, kde možnost manuálu ani není?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.14  14:35

Samozřejmě že se bavím i na okruhu, jinak bych tam snad nechodil a nevybíral pro to auto >:-[] >:-[]

Caterham je dobrá hračka, konfiguroval jsem si R300 SV, ale to je dost nad mega. Stačil by pravda i Roadsport 175 SV :-) Ale zatím MRSC na přechodnou dobu, něco našetříme a pak se uvidí. Moc se mi líbil koncept Alpine/Caterham, nebo snad časem zlevní Alfu 4c ;-) Ale furt je pro mě dosažitelný cíl mírně jetý první Cayman S po faceliftu. To je aktuálně můj target :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…