Ronault. 11.03.14 18:05
« Re: Přezuto a WTF
wooody: právě jsem ti chtěl napsat, že jsem to říkal 8-s Ach jooooooooooo :no:
O ty gumy by ani tak nešlo, ty mám i letní v podstatě nové s vysokým vzorkem, navíc přizpůsobím styl jízdy povětrnostním podmínkám a basta.
Spíš mě štvou 2 věci:
1) příští týden mám dovolenou jak víš a už jsem naplánoval 4 dlouhatánské výšlapy v těch vašich Sudetech a teď tohle... teď abych hledal muzea... 8-s
2) Otázkou je, co když do mě někdo v pálí a já jasně nebudu viník nehody, ale budu mít letní gumy... abych pak třeba nedostal spoluúčast...
A k těm lidem na měsíci... nepleť dceři hlavu, na měsíci bylo celkem 12 lidí, ne jen jeden ;-) První dva byli Neil Armstrong a Buzz Aldrin :-! -
woody-alien 11.03.14 00:05
« OT: Pod vlivem úplňku
Děti přinášejí do života nečekané momenty i komenty, to ví asi každý, kdo je má doma. Přesto mě v té záplavě pozoruhodných rozhovorů jeden dnešní zaujal natolik, že bych se s Vámi o něj chtěl podělit. Vyzvedával jsem dnes dceru ze školky. Byly téměř tři hodiny a byl krásný sluneční den. Ovšem na obloze byl vidět měsíc. Ukázal jsem na něj a tento můj čin spustil následující debatu.
"Stejně je nejhezčí, když je celej..."
"To ano, ale maminka pak špatně spí."
"A proč ?"
"No víš, na některé lidi má měsíc silný vliv, třeba pak nemůžou usnout. Nebo, vzpomínáš, jak jsem ti vyprávěl o těch lidech, co spí ale vstanou z postele a něco dělají a vůbec nevědí, že to dělají ? Těm se říká, že jsou náměsíční. Proto, že za to může měsíc."
"Hmm. A za co ještě může ?"
"No tak třeba, kdybys bydlela u moře, tak bys viděla, že moře nějakou dobu stoupá, třeba by sis tam udělala čárku a voda by ti stoupla až nad ní, a pak zas nějakou dobu klesá a hladina moře by byla pod tou čárkou. To taky dělá měsíc."
"Hmm. A taky přece vlci vyjou na měsíc, že jo."
"Jo, to taky."
"A proč ?"
"No to přesně nevím, nikdy jsem nebyl vlk."
"A víš co ? Tak se zeptáme lidí, co už na měsíci byli."
"No, popravdě, pokud vím, tak tam byl jenom jeden člověk. Jeden kosmonaut z Ameriky."
"No tak mu zavoláme..." >:D
A je to vyřízený. Jak snadné. ;-) -
woody-alien 10.03.14 21:37
« Re: Jaro dělá pokusy, prodávaj se Focusy..
iudex nebo kdokoliv: Když už jsme u toho "greenu", přímo nás to navádí k puttování, hole-in-one, birdie, eaglu nebo v mém případě hlavně triple-a víc-bogey. >:D Ale vážně, zkoušeli jste někdo nebo případně hrajete golf ? Docela mě láká si to zkusit, tenhle místní pán [odkaz] jezdí hrát celkem pravidelně a takto stylově. Abych ještě nakonec nerozšířil požadavky na budoucí H-H o kufr s dostatečným objemem na golfový bag. ;-) -
šmoula nešika 09.03.14 20:51
« Re: Jaro dělá pokusy, prodávaj se Focusy..
Jinak, woody, asi dva týdny nazpět jsem v rádiu slyšel, že mají v Děčíně otevírat nový salon Folkswágnu. A prý skvělé zaváděcí akce. Si říkám, to bude určitě provozovat někdo z Rožnovwa. >:D A největší benefity dá na GTI... Nebudou prodávat i Seaty? >:-[]
No, dle mého názoru je Férová volba na trhu hothatchů jasná. Folkswágn, Ford, Fiat, Frantíci... -
kubass11111 09.03.14 12:48
« Re: Bye bye Focus
víš co no, tyhle dnešní euroškatule vypadí všechny stejně, navíc ford nejní v okruhu mojeho zájmu, mě zajímá pouze Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Mercedes a Tatra, je toho samo víc, ale primárně :-), Navíc já se spíš opájím historií, myslím že obrázek mluví za vše... [odkaz]

edit: máš přehled a já značné mezery. Že nebyl jeden mi bylo jasné, ale kromě Armstronga jsem si nevzpomněl ani na jméno jeho kolegy z výpravy. Ale že jich bylo dvanáct, to bych si netipnul.
PS: Neházej flintu do žita, podle mého nic velkýho nebude a kdyžtak to hned roztaje. Sudety nejsou Alpy. Nejspíš jen nebudeš mít auto špígl nígl, toť vše. Co se týká pojišťovny, mám dojem, že letní gumy by byly vítanou záminkou k nějaký habaďůře z jejich strany. Ovšem, záleží na konkrétní situaci.