Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 13.03.14 22:13
« Re: Přezuto a WTF
WA: Tak ono to ani není tolik o té zábavě, ale radost by mi to udělalo. Vpravdě pokud by šlo o řidičské zážitky, tak do cca 60-100t se dá pořídit už docela zábavné starší auto, namátkou Saxo VTS, viděl jsem i Golfy III, Clia Viliams i Sport, tu jejich spíše nespolehlivost než spolehlivost u starších HH by nebyl problém odpustit, ono na těch třeba pát tisíc km ročně to není tragédie... ale tak... no... potřebuju časem prostě giganticky velkou garáž... >:D -
woody-alien 13.03.14 20:52
Ron: Ano, víkendovému autu odpustíš ledacos, ale ty troje dveře... 8-s [odkaz] >:D >:D :no:
Ale jinak tě celkem chápu. Není to sice úplně srovnatelné s Fáčkem, ale taky se při jízdě mnohem víc bavím v autě o galaxii slabším, hlučnějším a pomalejším, zatímco to silné, komfortní se v mé mysli stává pouhým posunovadlem z bodu A do B, překonávačem vzdáleností. -
Ronault. 13.03.14 20:45
WL: Však to není na každodenní ježdění. A přiznám se, že mě to s Favoritem bavilo asi i více jak s Meganem, neříkám, že Megane není o galaxii silnější, pohodlnější, rychlejší.... .... ... ale tak na weekendovému autu toho hodně odpustíš, třeba i to, že má základní barvu a jen 3 dveře... třeba >:-[] -
white label 13.03.14 20:37
Ron
Myslím, že zrovna u toho A45 AMG to Jeremyho vyškrtnutí zas tak bezdůvodné nebylo.
Já měl po svezení s A45 AMG tak smíšené pocity, že bych to klidně a bez výčitek udělal taky. ;-)
Každopádně to chtělo srovnání spíš s S3/GR, než s GTI P.
P.S. S jakýmkoli Favoritem se běž nejdřív svézt, a to tak, že do něj přesedneš přímo ze svého Meganu. Ono tě pak ta nostalgie možná přejde... >:-[] -
-
Ronault. 13.03.14 18:00
iudex: Asi pamatuješ památnou větu jednoho diskutéra, který zde již téměř nechodí - Dobré auto nepotřebuje obhajobu.
Když jsem koukal na poslední díl Top Gearu, usoudil jsem, že to nové GTI musí být nic moc auto. Jeremy aby obhájil svou slabost, tak prvně musel bezdůvodně vyškrtnout Mercedes, pak sám popřít, že zadní náhon je lepší a to, co tvrdil, v předešlém díle, že výkonější a silnější auto je vždy lepší než slabší a pomalejší a nakonec ze sebe udělat ještě moulu, který neumí jezdit rovně. Víc už to nešlo. Větší obhajobu už zažil jen Yeti >:-[]
A pro nás petrolheady jsou auta, která zprostředkují přímý kontakt řidiče a stroje bnez elektronických serepetiček a posilovačů to pravé... za chvíli si v počítači naprogramuješ i rychlost koitu ne jen jestli pojedeš komfortně nebo race... 8-s >:-[]
šmoula - To víš, uběhlo pár let, co z ničeho nic vznikl pojem Slovensko na území Severních Uher a už vyskakují, to víš, největší producenti aut v Evropě na hlavu, výrobci Porsche >:-[] ;-)

Jinak pánové, také vám počasí tolik kazí plány? >:D