Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.03.14  09:44

« Re: Přihlašování zahájeno

Bully: Před víkendem jsme se bavili s Poterienkem a povídal že by mohl auto pomalovat temperami a že by to bylo nevídané >:D

Jinak pánové, také vám počasí tolik kazí plány? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 17.03.14  00:22

. Bully: To by bylo originální :-D.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 16.03.14  21:40

Kubass:
    kup si temperovky a nacmarej si na auto znaky hippies >:D
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 16.03.14  20:38

Já do předu hlásím že se tentokrát nezučastním, nesedlo mi téma, ani nemám co bych vyfotil páč u nás není s armádou spjato nic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 15.03.14  15:29

« Přihlašování zahájeno

Je 15.3.2014 a můžete začít přihlašovat své fotky do březnového kola fotosoutěže. Téma je - "MOJE AUTO A ARMÁDA". Přihlašovat můžete až do 25.3. do 22.00 hod.
    .
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.14  23:25

« Re: Přezuto a WTF

Ron
    Tys viděl nějaké zábavné Golfy III. g.? O co konkrétně šlo?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.03.14  22:13

WA: Tak ono to ani není tolik o té zábavě, ale radost by mi to udělalo. Vpravdě pokud by šlo o řidičské zážitky, tak do cca 60-100t se dá pořídit už docela zábavné starší auto, namátkou Saxo VTS, viděl jsem i Golfy III, Clia Viliams i Sport, tu jejich spíše nespolehlivost než spolehlivost u starších HH by nebyl problém odpustit, ono na těch třeba pát tisíc km ročně to není tragédie... ale tak... no... potřebuju časem prostě giganticky velkou garáž... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.14  21:28

Ron
    Základní barva a tři dveře, to je ten nejmenší "problém"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.03.14  20:52

Ron: Ano, víkendovému autu odpustíš ledacos, ale ty troje dveře... 8-s [odkaz] >:D >:D :no:

Ale jinak tě celkem chápu. Není to sice úplně srovnatelné s Fáčkem, ale taky se při jízdě mnohem víc bavím v autě o galaxii slabším, hlučnějším a pomalejším, zatímco to silné, komfortní se v mé mysli stává pouhým posunovadlem z bodu A do B, překonávačem vzdáleností.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.03.14  20:45

WL: Však to není na každodenní ježdění. A přiznám se, že mě to s Favoritem bavilo asi i více jak s Meganem, neříkám, že Megane není o galaxii silnější, pohodlnější, rychlejší.... .... ... ale tak na weekendovému autu toho hodně odpustíš, třeba i to, že má základní barvu a jen 3 dveře... třeba >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.14  20:37

Ron
    Myslím, že zrovna u toho A45 AMG to Jeremyho vyškrtnutí zas tak bezdůvodné nebylo.
    Já měl po svezení s A45 AMG tak smíšené pocity, že bych to klidně a bez výčitek udělal taky. ;-)
    Každopádně to chtělo srovnání spíš s S3/GR, než s GTI P.

P.S. S jakýmkoli Favoritem se běž nejdřív svézt, a to tak, že do něj přesedneš přímo ze svého Meganu. Ono tě pak ta nostalgie možná přejde... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.03.14  19:38

« Re: Ronaultovi pro radost

poterienko: Jak znám iudexem, tak u něj rozhodla právě ta atomová bomba >:-[]

woody: pracuji na tom. Jen přiznávám, že mám trochu vysoké požadavky. Dokud jsou za malé peníze i skvostné kousky, tak proč kupovat hromadu zrezlého plechu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 13.03.14  19:22

« Ronaultovi pro (ne)radost

[odkaz]
    Není tam, prostě tam není... :'-( 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.03.14  19:10

« Ronaultovi pro radost

Ron: A proč už si teda nějakého toho skvosta nepořídíš ? Tam, co jsem stál, to prodávali na kila. ;-) Tady jeden (bledě modrej, nikoliv zelenej) [odkaz] a tady druhej v perfektním stavu ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 13.03.14  18:14

Ronault: Nikdy nevíš, kdy budeš muset odvézt atomovku a pak budeš rád za slabší a přední kola používající GTI :-D.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.03.14  18:00

iudex: Asi pamatuješ památnou větu jednoho diskutéra, který zde již téměř nechodí - Dobré auto nepotřebuje obhajobu.
    Když jsem koukal na poslední díl Top Gearu, usoudil jsem, že to nové GTI musí být nic moc auto. Jeremy aby obhájil svou slabost, tak prvně musel bezdůvodně vyškrtnout Mercedes, pak sám popřít, že zadní náhon je lepší a to, co tvrdil, v předešlém díle, že výkonější a silnější auto je vždy lepší než slabší a pomalejší a nakonec ze sebe udělat ještě moulu, který neumí jezdit rovně. Víc už to nešlo. Větší obhajobu už zažil jen Yeti >:-[]

A pro nás petrolheady jsou auta, která zprostředkují přímý kontakt řidiče a stroje bnez elektronických serepetiček a posilovačů to pravé... za chvíli si v počítači naprogramuješ i rychlost koitu ne jen jestli pojedeš komfortně nebo race... 8-s >:-[]

šmoula - To víš, uběhlo pár let, co z ničeho nic vznikl pojem Slovensko na území Severních Uher a už vyskakují, to víš, největší producenti aut v Evropě na hlavu, výrobci Porsche >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 13.03.14  17:01

iudex: Doktor a trpí Stockholmským syndromem... :-! Iudexi, ty jsi ale zlý, že ti není hanba, takový kus naší - tehdy ještě společné - historie. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.03.14  16:53

Ron: ad Favorit: ako hovorí jeden Murphyho zákon: raz na túto skur.enú dobu budeme spomínať ako na staré zlaté časy (tzv. princíp milosrdnej pamäte); to evidentne platí aj na Tvoju nostalgiu za tým šrotom. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 13.03.14  16:52

Ronaulte, neblafuj, pro auta z roku 87 mám zrovna docela slabost, a jako fanda aut pocházející z Čech beru širší znalost přelomových českých vozů jako samozřejmost. ;-) Ale když ty jsi tak předvídatelný... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.03.14  16:28

šmoulo, to nemáš tušit, ale vědět!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…