Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  19:51

« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda

Kysky: Fakt u vás nesněžilo? U nás v Sudetách v kotlině byla ráno a dopoledne „drobná válnice“... Ale jak koukám z okna, už to roztálo. >:D No takže to teď vypadá spíš na pořádný přívalový „deštík“. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.03.14  19:40

Woody: děkuji. No já tohle všechno probrázdil na kole abych našel ten nejlíp autem přístupný bunkr :yes: >:D [odkaz]
    Ale původně jsem chtěl zajet autem na památník železné opony. Ovšem ten co byl tady nedaleko, tak už pár let je zrušenej a druhý co jsem našel (až u Vranova nad Dyjí) tak není až tak hezký a navíc zbytečně daleko. Pak jsem vymyslel bunkr..
    BTW co je DC?
    Těším se na tvoji práci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  19:36

Musím říct, že zatím všichni soutěžící podali na toto specifické (na první pohled nefantazírské) téma vskutku profesionální (a dle mého skromného názoru i po stránce fotografické) výkony. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.14  18:29

Kysky: Super :yes: Podobnou ideu jsem měl taky, bunkrů jsem prozkoumal hned několik (pokud byl Ronault všímavej, tak kousek od jednoho nedávno objeveného a zrestaurovaného parkoval při obědě v DC), ovšem chyběly mi ostatní propriety (maskovací síť atd.). Ale nápad mám a doufám, že mi ho do zítřka nikdo nevyfoukne, takže aspoň účast svojí osoby mohu potvrdit. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.03.14  17:54

« Přihlašování, téma: Moje auto a armáda

Tak u nás se konečně umoudřilo počasí, z mých ranních obav že zapadnu do sněhu nic nebylo. Jen jsem se asi deset vteřin vyhrabával z bahna >:D

Přihlašuji svoji fotku [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.14  10:58

« Re: Občas je potřeba je vyhodit do vzduchu...

Leg: Cez víkend som bol na návšteve u rodiny, kde synovec bol modelár: mal plné police modelov vojenskej techniky, od Enola Gay až po tank Abrams, tak som sa spoliehal, že niečo z toho použijem. S prekvapením som však zistil, že synovec už akosi vyrástol a všetky modely povyhadzoval. Vyhrabal mi síce ešte krabicu s nezloženým bombardérom B-52, ale to mi moc nepomohlo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.14  10:37

Tak čo? Je 24-ho a dvaja prihlásení. Dúfam, že nás v tom nenecháte samých...
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 21.03.14  22:29

Bud: Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 21.03.14  21:47

po: Tak to je pěkné foto. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 21.03.14  20:09

« Občas je potřeba je vyhodit do vzduchu...

...a k tomu slouží bezpečné dálkově ovládané autíčko naložené C4. Tímto navazuji na Lega s tématem Armáda a stroje, ovšem tentokrát s reálnou technikou. Foceno v Iráku na místě, kde stála kadibudka pana Usrámy bim Bambuse.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.03.14  10:43

« Re: Tmavomodrý svet po japonsky

Leg: S tím taktizováním.....ehmm......asi takhle:

"Já věřím, že trpělivost
    přinese mi růže
    vyčkávám a taktizuju
    až bych vylít z kůže.

Tvářím se jak Mistr, co mu
    v světě není rovno
    trudná je však realita
    nafotil jsem ho...uby." >:D Aspoň prozatím.

PS: Mezi tou tvojí přihlášenou a alternativní bych měl sám problém se rozhodnout. Obě verze mají něco do sebe. Každopádně dobrá práce. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.03.14  09:34

Leg: monitor vs. mobil, to je tím, že hloubka ostrosti závisí na výsledné velikosti obrázku ;-)
    BTW moje taktika zní "not rain, not school" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.03.14  08:33

Hm, tak zasa som sa netrafil do vkusu ostatných, čo už. :-) Mne sa tá rozostrenejšia páči hlavne preto, že v pozadí ostáva skutočne základná línia, ktorú by ste vy ako znalci nemali mať problém identifikovať. Na zaostrenejšej je tých "čiar" už dosť veľa. Ale je to aj otázka prezentácie, na veľkom monitore pôsobí na mňa trochu lepšie "zaostrená" verzia, na mobile či tabletke zasa jednoznačne "rozostrená".

wl: dobrý nápad, zakomponovať do fotky znak ako slniečko, ideálny BMW svet. A navyše by to zmazalo moju najväčšiu výhradu proti tejto fotke a síce to, že auto samotné v nej hrá rolu iba zrkadla.

BTW niekedy sa oplatí netaktizovať a čakať do poslednej chvíle, s čím prídu ostatní, ale využiť príležitosť ako prvý. :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.14  18:22

také jsem chtěl letadlovat :-O ;-\

Leg: Jinak souhlas s WL. Taky se mi osobně víc líbí druhá verze a nejvíc ten experiment :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.03.14  17:13

Iudex: Nejsi jediný, komu vyfoukl nápad. >:D No přinejhorším bude více podobných fotek a je to.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.03.14  15:59

Tora! Tora! Tora! Japonskí samovražední letci útočia a drobná historická nepresnosť (že útočia na nemecké, teda spojenecké auto) sa odpúšťa. >:D Inak pre mňa celkom aktuálna téma, momentálne totiž čítam román Normana Mailera Nahí a mŕtvi o bojoch amerických vojakov proti Japoncom na Tichomorských ostrovoch.
    A tiež si mi zobral nápad na fotku, nie síce identický, ale s využitím obdobných rekvizít. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.14  12:17

Leg
    Ta druhá, méně rozostřená, mi přijde lepší. A ta poslední je parádní, akorát mělo být vidět vrtulové logo na kapotě a byla by dokonalá.
  • « 30 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.03.14  18:23

Leg: Rozhodně to má něco do sebe. Líbí se mi práce s DOF. Ale rozstřílené 1er by bylo lepší :D.
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.03.14  15:10

« Tmavomodrý svet po japonsky

Tak sa prihlasujem ako prvý: [odkaz]

Tento imaginárny súboj Dávida s Goliášom bol vynútený kritickým nedostatkom armádnych objektov v okolí a militantských pomôcok u nás doma. Vytrhli ma dve lietadielka, takže aspoň toto.

Mal som dosť veľkú dilemu, či nasadiť toto, alebo verziu s priclonenejším objektívom. [odkaz] Nakoniec ale zvíťazila jednoduchosť rozostrenejšej verzie. Čo nato hovoríte?

No a ešte som skúšal jeden experiment, ale výsledok pôsobí úplne neprirodzene: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 18.03.14  21:09

« Re: Přihlašování zahájeno

Kysky: Počasí mi nic nekazí. Spíše najít rozumný nápad a pak ještě umění vyfotit a k tomu ještě nějaký normální stroj na pořízení fotky. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…