David Silver 24.03.14 19:40
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
Woody: děkuji. No já tohle všechno probrázdil na kole abych našel ten nejlíp autem přístupný bunkr :yes: >:D [odkaz]
Ale původně jsem chtěl zajet autem na památník železné opony. Ovšem ten co byl tady nedaleko, tak už pár let je zrušenej a druhý co jsem našel (až u Vranova nad Dyjí) tak není až tak hezký a navíc zbytečně daleko. Pak jsem vymyslel bunkr..
BTW co je DC?
Těším se na tvoji práci :-) -
woody-alien 24.03.14 18:29
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
Kysky: Super :yes: Podobnou ideu jsem měl taky, bunkrů jsem prozkoumal hned několik (pokud byl Ronault všímavej, tak kousek od jednoho nedávno objeveného a zrestaurovaného parkoval při obědě v DC), ovšem chyběly mi ostatní propriety (maskovací síť atd.). Ale nápad mám a doufám, že mi ho do zítřka nikdo nevyfoukne, takže aspoň účast svojí osoby mohu potvrdit. ;-) -
iudex 24.03.14 10:58
« Re: Občas je potřeba je vyhodit do vzduchu...
Leg: Cez víkend som bol na návšteve u rodiny, kde synovec bol modelár: mal plné police modelov vojenskej techniky, od Enola Gay až po tank Abrams, tak som sa spoliehal, že niečo z toho použijem. S prekvapením som však zistil, že synovec už akosi vyrástol a všetky modely povyhadzoval. Vyhrabal mi síce ešte krabicu s nezloženým bombardérom B-52, ale to mi moc nepomohlo. >:D -
poterienko 21.03.14 20:09
« Občas je potřeba je vyhodit do vzduchu...
...a k tomu slouží bezpečné dálkově ovládané autíčko naložené C4. Tímto navazuji na Lega s tématem Armáda a stroje, ovšem tentokrát s reálnou technikou. Foceno v Iráku na místě, kde stála kadibudka pana Usrámy bim Bambuse.
woody-alien 21.03.14 10:43
Leg: S tím taktizováním.....ehmm......asi takhle:
"Já věřím, že trpělivost
přinese mi růže
vyčkávám a taktizuju
až bych vylít z kůže.
Tvářím se jak Mistr, co mu
v světě není rovno
trudná je však realita
nafotil jsem ho...uby." >:D Aspoň prozatím.
PS: Mezi tou tvojí přihlášenou a alternativní bych měl sám problém se rozhodnout. Obě verze mají něco do sebe. Každopádně dobrá práce. ;-) -
Leg 21.03.14 08:33
« Re: Tmavomodrý svet po japonsky
Hm, tak zasa som sa netrafil do vkusu ostatných, čo už. :-) Mne sa tá rozostrenejšia páči hlavne preto, že v pozadí ostáva skutočne základná línia, ktorú by ste vy ako znalci nemali mať problém identifikovať. Na zaostrenejšej je tých "čiar" už dosť veľa. Ale je to aj otázka prezentácie, na veľkom monitore pôsobí na mňa trochu lepšie "zaostrená" verzia, na mobile či tabletke zasa jednoznačne "rozostrená".
wl: dobrý nápad, zakomponovať do fotky znak ako slniečko, ideálny BMW svet. A navyše by to zmazalo moju najväčšiu výhradu proti tejto fotke a síce to, že auto samotné v nej hrá rolu iba zrkadla.
BTW niekedy sa oplatí netaktizovať a čakať do poslednej chvíle, s čím prídu ostatní, ale využiť príležitosť ako prvý. :-! >:D -
iudex 20.03.14 15:59
« Re: Tmavomodrý svet po japonsky
Tora! Tora! Tora! Japonskí samovražední letci útočia a drobná historická nepresnosť (že útočia na nemecké, teda spojenecké auto) sa odpúšťa. >:D Inak pre mňa celkom aktuálna téma, momentálne totiž čítam román Normana Mailera Nahí a mŕtvi o bojoch amerických vojakov proti Japoncom na Tichomorských ostrovoch.
A tiež si mi zobral nápad na fotku, nie síce identický, ale s využitím obdobných rekvizít. ;-\ -
Leg 19.03.14 15:10
« Tmavomodrý svet po japonsky
Tak sa prihlasujem ako prvý: [odkaz]
Tento imaginárny súboj Dávida s Goliášom bol vynútený kritickým nedostatkom armádnych objektov v okolí a militantských pomôcok u nás doma. Vytrhli ma dve lietadielka, takže aspoň toto.
Mal som dosť veľkú dilemu, či nasadiť toto, alebo verziu s priclonenejším objektívom. [odkaz] Nakoniec ale zvíťazila jednoduchosť rozostrenejšej verzie. Čo nato hovoríte?
No a ešte som skúšal jeden experiment, ale výsledok pôsobí úplne neprirodzene: [odkaz]