Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
šmoula nešika 25.03.14 19:30
« Re: A já se přihlašuji trochu "careless"...
Armáda spásy, armáda bezpásů... Že by nám woody předvedl něco z umění ekodriftu svého Hjondé v horách? A né, to bude fotka asistenta, nebo chlastu. Jak k tomu půjde téma? Co primát ve fotce z Chanova? Rrr, to jsem zvědavý...
Mno, daleko jsem nebyl. Přesto pobavilo. >:D :yes: -
David Silver 24.03.14 21:19
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
Woody: achá. Tak tam jsem taky nebyl >:D ;-) To tady u nás jsou kolikrát taky povodně, ale já bydlím na kopci, což je cajk. "Nejhorší" to bylo když jsem kdysi chodil na základku. Pod kopcem je řeka a Penny. A ze všem ostatních stran jsou rybníky >:D To jsme tejden nechodili do školy, jelikož nejdál co jsme se dostali, tak to bylo do Penny Marketu >:D JInak všechny cesty zatopený >:D -
woody-alien 24.03.14 21:10
Kysky : DC je (kromě vóšinktnu ;-) ) taky Děčín. Takže Sudety a tady tedy hlavně pršelo, sníh žádnej, ale my jsme tady pouhých 150 metrů nad mořem. My si víc než sněhu "užíváme" povodní, které přijdou když sníh roztaje. ;-)
pot: Nj, paint-ball, to mě nenapadlo. Já mám něco jinýho, téma bude splněno na 100% ale prostě jiným způsobem. Právě pracuju na rekvizitách, zítra budu fotit za každého počasí. Jen doufám, že to nenapadlo ještě někoho jiného, to bych byl takříkajíc v klozetu. >:D -
šmoula nešika 24.03.14 20:57
pot: No jo, popletl jsem to, asi máš pravdu. Pak tedy Airsoft. Je fakt, že Klaus po tom „atentátu“ moc barevný nebyl... >:D Ale i tak jsem na tom líp než Miloš... softwarové kuličky. Holt jsou ty plameny krbu nebezpečné. >:D -
poterienko 24.03.14 20:49
ŠM: Jen detail:
1) Airsoft - malé tvrdé plné kuličky z plastu - vlastně turbo kuličkovky.
2) Paintball - větší měkčí kuličky z barvou. Ten jsem jednou hrál, takové COD naživo, což mne bavilo. Ale ty modřiny boleli :D. -
šmoula nešika 24.03.14 20:45
pot: Jó, bratránek takhle běhá po lese z bambitkou a plnou výstrojí a testuje odolnost výstrojí ostatních kámošů. Ale o air soft jako takový přímo nejde, chrániče jsou ve stylu US Army a snad po sobě ani ty barvy nestříkají. Trochu si říkám, jestli to není ten woodyho nápad... >:D -
poterienko 24.03.14 20:31
ŠM: Je pravda, že se mi líbí, jak se mi to povedlo nasvítit, protože jsem tam ze začátku běhal asi půl hodiny s blesky a zkoušel to nablíska jako minulou fotku. Pak mne napadlo rozsvítit a bordel na obj + clona udělalo své.
Jenže původně jsem chtěl sehnat airsoftovej tým a k tomu stíhačku (máme ji zde na letišti), jenže to byl čtvrtek minulého týdne a já jsem tak trochu lajdák. Takže technicky je to sice povedené (jo líbí se mi to), ale obsahově nic extra. -
poterienko 24.03.14 20:12
ŠM: Souhlas, toto kolo je velice zajímavé a nečekaně kreativní. Teda kromě mě, to byla zoufalost :D.
Kysky: Super, * jo!! DC je přece Washington ne? >:D
PS: U ná ráno chumelilo s deštěm, pak chcalo, pak svítilo slučítko, pak déšť s kroupami a teď je konečně klid.
[odkaz] -
David Silver 24.03.14 19:57
Šmoula: Ale jo, chumelilo. Před sedmou ráno jsem jel 40km na západ, po 15km bylo už bílo a chumelenice asi tak dvakrát taková. Tam jsem přijel mokrej a před devátou jsem jel zpátky a přijel jsem domů tak jak ukazuje fotka.
Na FB jsem ji nazval ,,Dobló designed by Sprintime" ;-) >:D
[odkaz]
Lehce na pokutu :-)
Ale tady přímo u nás už nesněžilo a v poledne kdy jsem jel fotit, tak už občas vysvitlo i slunéčko