Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  19:35

« Re: A já se přihlašuji trochu "careless"...

WL: Ja bam stbalosti mobentalňhe takobý, dže bych přinbal i hůstnjí voddu... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  19:32

>:D >:D dobrýý >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  19:30

Armáda spásy, armáda bezpásů... Že by nám woody předvedl něco z umění ekodriftu svého Hjondé v horách? A né, to bude fotka asistenta, nebo chlastu. Jak k tomu půjde téma? Co primát ve fotce z Chanova? Rrr, to jsem zvědavý...

Mno, daleko jsem nebyl. Přesto pobavilo. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  19:30

wa
    Tomu říkám bohatý výběr parfémovaných kapaplin do ostřikovačů! :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.14  19:13

WA: Velice pěkné a vtipné vybruslení :). Já bych poprosil paňáčka methanolu :D.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  18:53

« A já se přihlašuji trochu "careless"...

Myslím, že bližním je třeba pomáhat. A když už pomáhat, tak s úsměvem a dobrou vůlí vyplnit bližnímu jeho přání. Přihlašuji tedy tuto momentku, která jasně dokazuje, jaký jsem filantrop a lidumil. ;-) [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  18:02

« Re: prihlasujem ako "carless"

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.03.14  17:58

to nevadi, ak nebudem ako prihlaseny; hlavne, ze som sa prihlasil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  17:43

13 000 :-)

Anti99: obávám se, že nesplňuješ pravidlo č.1 :-|
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.03.14  15:15

« prihlasujem ako "carless"

krasna tema tento mesiac, ako carlessak sa prihlasujem improvizovane. Jobless, carless, ale nie homeless a opat z krajinky "mor ho, pod tatrou, matrou a fatrou".
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  21:20

« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda

woody: Začíná to dobře. :-) A kdyby se někdo takový vyskytl, bude nucen fotku stáhnout pod pohružkou softwarových kuliček. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.03.14  21:19

Woody: achá. Tak tam jsem taky nebyl >:D ;-) To tady u nás jsou kolikrát taky povodně, ale já bydlím na kopci, což je cajk. "Nejhorší" to bylo když jsem kdysi chodil na základku. Pod kopcem je řeka a Penny. A ze všem ostatních stran jsou rybníky >:D To jsme tejden nechodili do školy, jelikož nejdál co jsme se dostali, tak to bylo do Penny Marketu >:D JInak všechny cesty zatopený >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.14  21:10

Kysky : DC je (kromě vóšinktnu ;-) ) taky Děčín. Takže Sudety a tady tedy hlavně pršelo, sníh žádnej, ale my jsme tady pouhých 150 metrů nad mořem. My si víc než sněhu "užíváme" povodní, které přijdou když sníh roztaje. ;-)

pot: Nj, paint-ball, to mě nenapadlo. Já mám něco jinýho, téma bude splněno na 100% ale prostě jiným způsobem. Právě pracuju na rekvizitách, zítra budu fotit za každého počasí. Jen doufám, že to nenapadlo ještě někoho jiného, to bych byl takříkajíc v klozetu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  20:57

pot: No jo, popletl jsem to, asi máš pravdu. Pak tedy Airsoft. Je fakt, že Klaus po tom „atentátu“ moc barevný nebyl... >:D Ale i tak jsem na tom líp než Miloš... softwarové kuličky. Holt jsou ty plameny krbu nebezpečné. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.03.14  20:49

ŠM: Jen detail:
    1) Airsoft - malé tvrdé plné kuličky z plastu - vlastně turbo kuličkovky.
    2) Paintball - větší měkčí kuličky z barvou. Ten jsem jednou hrál, takové COD naživo, což mne bavilo. Ale ty modřiny boleli :D.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  20:45

pot: Jó, bratránek takhle běhá po lese z bambitkou a plnou výstrojí a testuje odolnost výstrojí ostatních kámošů. Ale o air soft jako takový přímo nejde, chrániče jsou ve stylu US Army a snad po sobě ani ty barvy nestříkají. Trochu si říkám, jestli to není ten woodyho nápad... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.03.14  20:31

ŠM: Je pravda, že se mi líbí, jak se mi to povedlo nasvítit, protože jsem tam ze začátku běhal asi půl hodiny s blesky a zkoušel to nablíska jako minulou fotku. Pak mne napadlo rozsvítit a bordel na obj + clona udělalo své.
    Jenže původně jsem chtěl sehnat airsoftovej tým a k tomu stíhačku (máme ji zde na letišti), jenže to byl čtvrtek minulého týdne a já jsem tak trochu lajdák. Takže technicky je to sice povedené (jo líbí se mi to), ale obsahově nic extra.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  20:26

pot: Budo to brát jako ze skromnosti. Nebo při nejhorším s ohledem na tvé povolání. Páč se mi ta fotka docela líbí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.03.14  20:12

ŠM: Souhlas, toto kolo je velice zajímavé a nečekaně kreativní. Teda kromě mě, to byla zoufalost :D.

Kysky: Super, * jo!! DC je přece Washington ne? >:D

PS: U ná ráno chumelilo s deštěm, pak chcalo, pak svítilo slučítko, pak déšť s kroupami a teď je konečně klid.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.03.14  19:57

Šmoula: Ale jo, chumelilo. Před sedmou ráno jsem jel 40km na západ, po 15km bylo už bílo a chumelenice asi tak dvakrát taková. Tam jsem přijel mokrej a před devátou jsem jel zpátky a přijel jsem domů tak jak ukazuje fotka.
    Na FB jsem ji nazval ,,Dobló designed by Sprintime" ;-) >:D
    [odkaz]
    Lehce na pokutu :-)
    Ale tady přímo u nás už nesněžilo a v poledne kdy jsem jel fotit, tak už občas vysvitlo i slunéčko
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…