Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
poterienko 25.03.14 22:30
« Re: Zahájení hlasování
Takže hlasuji. Jako dycky nějaké ty kecy okolo a pak narovinu.
Leg: Fotka na mne působí příjemně, letadélko hezké. Pamatuji si, jak mi mamka jako malému chtěla koupit v Tescu stíhačku, ale protože jsme museli jít na PČR, kvůli nějaké deže, co tam kradla, tak jsem nic neměl...mrcha jedna.
Jinak hezká práce s DOF.
Kysky: Zlepšuješ se. Líbí se mi, jak ufoblo ladí s tím bunkrem svým tvarem. Také se mi líbí, že je to delším ohniskem, které tu fotku uzavřelo.
WA: Velice dobrej fórek. Oceňuji tu práci s tím a hlavně to, že ti paní postála (většina lidí se nechce fotit), snad jsi ji pozval na skleničku vína.
WL: Opět fórek, trochu méně vymakanej, ale líbí se mi, že jsi využil tvůj nazi kchár...že mě to nenapadlo :D.
Takže:
1) Kysky
2) WA
3) Leg -
šmoula nešika 25.03.14 22:18
« Re: Přihlášení - white label (březen 2014)
WL: Další pecka. >:D >:D >:D K dokonalosti chybí už jen Dylanův Red Army Baron. >:-[] Jo, vlastně jsem si tenhle týden uvědomil, že je to asi právě Rožnov, kde bude největší průměr skalních fandů do aut v ČR. A zlý Vavris vás škádlí. [odkaz] Zasloužil by si dostat tou... motykou, pacholek jeden. [odkaz] -
woody-alien 25.03.14 22:11
« Ukončení přihlašování
Takže končím přihlašování. Za momentík bude play-list a hlasování.
Už jsme byl připraven psát, že jsme se jen o fous vyhnuli situaci, kdy by bylo z nutnosti povoleno hlasovat i pro svou fotku. >:D No, white label to aspoň trochu vylepšil, takže už nikdo nemá medaili jistou. Ani tu bramborovou. Ach jo, to abych zase kvůli bodům rozesílal dárky. >:D Jednomu zlomenou tužku do schránky, druhému koňskou hlavu do postele... >:-[] -
šmoula nešika 25.03.14 21:49
« Re: prihlasujem ako "carless"
... nebo že u jedné docela fajn recenze od ženy (petulinky), která narozdíl od jiných zástupkyň opačného pohlaví sem opravdu chodí čistě jen něco nabrat a předat, byly přislíbeny fotky, které se v omezeném počtu a kvalitě objevily až po pěti letech.