Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 26.03.14 13:48
« Re: Hlasujem
iudex
Díky za nečekaný bod. Vůbec jsem neměl v plánu zúčastnint se tohoto tématu (subjektivně si horší téma tady snad ani nevybavuji), o podobné garážové rychlovce (vzhledem k žalostnému počtu přihlášených) jsem začal uvažovat! až kolem deváté večer, tedy pouhou hodinu! před uzávěrkou. Sám jsem se divil, že jsem to stihl přihlásti ještě 4 minuty před uzávěrkou.
-
iudex 26.03.14 13:06
« Hlasujem
Tak idem na to. Tentokrát to nebude náročné ani zdĺhavé aj vzhľadom na nízku účasť.
Predovšetkým sorry za moju neúčasť, bolo to dané kombináciou pracovnej vyťaženosti, nedostatku nápadov a času zabezpečiť rekvizity.
Leg: Jednoduché a efektné; klasický prístup obídenia predpokladanej náročnosti pri súčasnom zachovaní témy (mimochodom Ty si jeden z dôvodov mojej neúčasti, keď jedinú rekvizitu, ktorú som mal k dispozícii, bol model lietadla a to si už spravil Ty). Ako už hovorili iní, lepšia voľba bola tá, kde bolo lietadlo celé v zóne ostrosti, stačilo mať rozostrené pozadie. Inak sa mi páči tá modrá "obloha" ako pozadie.
Pot: nie je to zlé, ale tú tému tam treba trošku hľadať, bez Tvojho vysvetlenia by som na to neprišiel.
Kysky: pre mňa najväčšie prekvapenie kola, tematicky stopercentné a páči sa mi i spracovanie (stiahnutie sýtosti, rozostrenie pozadia - i keď je zrejme robené v PC vzhľadom na rozmazané dolné okraje). Jasný víťaz.
Woody: hrá celá rodina, u Teba už typické. Oceňujem ochotu mamy ako figurantky; aj keď téma je trošku pritiahnutá za vlasy.
WL: opäť Tvoj typický rukopis s nálepkami, rovnako tá téma trošku pritlačená k múru, ale je, oceňujem tradične čistú kompozíciu a techniku.
Takže poradie:
1. Kysky -s veľkým náskokom
2. Leg
3. white label -
šmoula nešika 25.03.14 22:38
« Re: Přihlášení - white label (březen 2014)
WL: Neznalost, nechtěl jsem to narychlo hledat. Snad to splatím, když řeknu, že jeden (řekněme klobouk) z Valašska mi leží na skříni. Jó, prach z něj otírám...
woody: Toš já mám z doby před válkami geny z Moravy, z Prahy a tak. -
poterienko 25.03.14 22:30
« Re: Zahájení hlasování
Takže hlasuji. Jako dycky nějaké ty kecy okolo a pak narovinu.
Leg: Fotka na mne působí příjemně, letadélko hezké. Pamatuji si, jak mi mamka jako malému chtěla koupit v Tescu stíhačku, ale protože jsme museli jít na PČR, kvůli nějaké deže, co tam kradla, tak jsem nic neměl...mrcha jedna.
Jinak hezká práce s DOF.
Kysky: Zlepšuješ se. Líbí se mi, jak ufoblo ladí s tím bunkrem svým tvarem. Také se mi líbí, že je to delším ohniskem, které tu fotku uzavřelo.
WA: Velice dobrej fórek. Oceňuji tu práci s tím a hlavně to, že ti paní postála (většina lidí se nechce fotit), snad jsi ji pozval na skleničku vína.
WL: Opět fórek, trochu méně vymakanej, ale líbí se mi, že jsi využil tvůj nazi kchár...že mě to nenapadlo :D.
Takže:
1) Kysky
2) WA
3) Leg -
šmoula nešika 25.03.14 22:18
« Re: Přihlášení - white label (březen 2014)
WL: Další pecka. >:D >:D >:D K dokonalosti chybí už jen Dylanův Red Army Baron. >:-[] Jo, vlastně jsem si tenhle týden uvědomil, že je to asi právě Rožnov, kde bude největší průměr skalních fandů do aut v ČR. A zlý Vavris vás škádlí. [odkaz] Zasloužil by si dostat tou... motykou, pacholek jeden. [odkaz]

prve miesto bolo jasne v tomto kole