Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 26.03.14  16:07

« Re: Zahájení hlasování

woody sa prihlasil predposledny a ty ako piaty regularny /vlastne posledny/ >:-[]
    prve miesto bolo jasne v tomto kole
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.14  13:48

« Re: Hlasujem

iudex
    Díky za nečekaný bod. Vůbec jsem neměl v plánu zúčastnint se tohoto tématu (subjektivně si horší téma tady snad ani nevybavuji), o podobné garážové rychlovce (vzhledem k žalostnému počtu přihlášených) jsem začal uvažovat! až kolem deváté večer, tedy pouhou hodinu! před uzávěrkou. Sám jsem se divil, že jsem to stihl přihlásti ještě 4 minuty před uzávěrkou.
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.14  13:06

« Hlasujem

Tak idem na to. Tentokrát to nebude náročné ani zdĺhavé aj vzhľadom na nízku účasť.
    Predovšetkým sorry za moju neúčasť, bolo to dané kombináciou pracovnej vyťaženosti, nedostatku nápadov a času zabezpečiť rekvizity.
    Leg: Jednoduché a efektné; klasický prístup obídenia predpokladanej náročnosti pri súčasnom zachovaní témy (mimochodom Ty si jeden z dôvodov mojej neúčasti, keď jedinú rekvizitu, ktorú som mal k dispozícii, bol model lietadla a to si už spravil Ty). Ako už hovorili iní, lepšia voľba bola tá, kde bolo lietadlo celé v zóne ostrosti, stačilo mať rozostrené pozadie. Inak sa mi páči tá modrá "obloha" ako pozadie.
    Pot: nie je to zlé, ale tú tému tam treba trošku hľadať, bez Tvojho vysvetlenia by som na to neprišiel.
    Kysky: pre mňa najväčšie prekvapenie kola, tematicky stopercentné a páči sa mi i spracovanie (stiahnutie sýtosti, rozostrenie pozadia - i keď je zrejme robené v PC vzhľadom na rozmazané dolné okraje). Jasný víťaz.
    Woody: hrá celá rodina, u Teba už typické. Oceňujem ochotu mamy ako figurantky; aj keď téma je trošku pritiahnutá za vlasy.
    WL: opäť Tvoj typický rukopis s nálepkami, rovnako tá téma trošku pritlačená k múru, ale je, oceňujem tradične čistú kompozíciu a techniku.
    Takže poradie:
    1. Kysky -s veľkým náskokom
    2. Leg
    3. white label
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.14  12:34

anti99
    Zajímavé, třeba mně se víc líbí fotka woodyho (než moje), přitom ho si dal až na předposlední místo, zatímco co mě rovnou do TOP5! :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.14  12:30

pot
    Ale Audi není (historicky) až takový "nazi kchár", jako VW. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 26.03.14  05:35

1. Kysky
    2. Leg
    3. poterienko

4. woody-alien
    5. white label
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:46

« Re: Přihlášení - white label (březen 2014)

šn - No, kdybys napsal, že ten klobouk nosíš každou něděli do kostela, znělo by to lépe, takhle musíš přidat ještě nějaké ty body. :-O >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  22:38

WL: Neznalost, nechtěl jsem to narychlo hledat. Snad to splatím, když řeknu, že jeden (řekněme klobouk) z Valašska mi leží na skříni. Jó, prach z něj otírám...

woody: Toš já mám z doby před válkami geny z Moravy, z Prahy a tak.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:36

pot: Nepozval jsem ji na skleničku, vyhrožoval jsem jí zrušením vejminku. >:D Ona je to totiž moje mamča. A tohle taky. [odkaz] >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:33

Co takhle hlasovat pro prvních pět? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.14  22:30

Takže hlasuji. Jako dycky nějaké ty kecy okolo a pak narovinu.

Leg: Fotka na mne působí příjemně, letadélko hezké. Pamatuji si, jak mi mamka jako malému chtěla koupit v Tescu stíhačku, ale protože jsme museli jít na PČR, kvůli nějaké deže, co tam kradla, tak jsem nic neměl...mrcha jedna.
    Jinak hezká práce s DOF.
    Kysky: Zlepšuješ se. Líbí se mi, jak ufoblo ladí s tím bunkrem svým tvarem. Také se mi líbí, že je to delším ohniskem, které tu fotku uzavřelo.
    WA: Velice dobrej fórek. Oceňuji tu práci s tím a hlavně to, že ti paní postála (většina lidí se nechce fotit), snad jsi ji pozval na skleničku vína.
    WL: Opět fórek, trochu méně vymakanej, ale líbí se mi, že jsi využil tvůj nazi kchár...že mě to nenapadlo :D.

Takže:
    1) Kysky
    2) WA
    3) Leg
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:30

« Re: Přihlášení wl

w-a
    Je to pravděpodobné..., ta barva prosvícení je v jeho případě docela symbolická...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:27

wl: Vzal si mi to z klávesnice. Šmoula je provokatér ze Sudet....hmm, zdá se, že historie ožívá. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:25

« Přihlášení wl

wl: Možná, že kdyby byl Áda tak (pr)osvícenej jak na tvé fotce, mohlo to dopadnout jinak. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  22:24

WL: aha, jsem nikdy neviděl. Ale místo znaku to sedí jak pr del na ha.jzl :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:23

Jakou motykou, ty motyko-provokatére! Doufám, že to bylo z pouhé neznalosti... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:18

« Zahájení hlasování

Nuže, zde je seznam přihlášených v březnovém kole fotosoutěže - téma "Moje auto a armáda".

Leg - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    Kysky - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    white label - [odkaz]

Můžete začít hlasovat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  22:18

WL: Další pecka. >:D >:D >:D K dokonalosti chybí už jen Dylanův Red Army Baron. >:-[] Jo, vlastně jsem si tenhle týden uvědomil, že je to asi právě Rožnov, kde bude největší průměr skalních fandů do aut v ČR. A zlý Vavris vás škádlí. [odkaz] Zasloužil by si dostat tou... motykou, pacholek jeden. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:18

Kysky
    Jedno z log KdF woe
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:15

« Zahájení hlasování

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…