Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 27.03.14 10:37
« Re: Hlasujem
iudex: PC hry mě taky téměř úplně minuly a docela jsem za to rád. Když občas vidím nevyspalé teenagery po probdělé noci u konzole, říkám si, že moje "postižení" auty je ještě v naprostém normálu. ;-) Jednu hru jsem ale hrál docela rád. Dostal jsem kdysi dávno darem českou Mafii a ta mě bavila. -
iudex 27.03.14 09:12
« Re: Hlasujem
Pot: no názov Call of Duty poznám, dokonca som aj niečo z nej videl (cez rameno svojho synovca drviaceho túto hru), ale splýva mi to v mase všelijakých PoV strieľačiek. Tieto veci ma už minuli, čo bude generačná záležitosť. Moje krátke obdobie hrania počítačových hier (mať PC v mojom pubertálnom období nebolo bežné) začalo i skončilo s Tomb Raiderom (Lara Croft mala svoje čaro aj s mierne kockatými prsiami) >:D -
Leg 27.03.14 08:57
« Re: Show must go on....aneb Hlasování pokračuje
1. Kysky
2. poterienko
3. woody
poterienko: u teba tradične výborne zvládnutá práca so svetlami a celkovo technicky zmáknuté. Téma sa hľadá ťažšie, ale ja ju tam nakoniec vidím aj bez ďalšieho vysvetlovania. Aj keď je pre mňa Call of duty španielska dedina.
Kysky: jednoznačne prvý. Relatívne triviálny ale napriek tomu obsahovo výrazný objekt v popredí, decentne zakomponované auto a zaujímavé pozadie, to celé vo farebnom ladení Band of brothers - má to atmosféru jaxviňa. >:D
woody: vykorčuloval si z toho po svojom, vtipne. Mne sa viac páči tá druhá, sociálnejšia verzia s mäsom na guláš. :-! >:-[] Figurant(ka) tam má výraz tváre lepšie vystihujúci situáciu, aspoň podľa mňa.
wl: tiež vtipné. Mal si to ale nafotiť na tom vašom BMW, so skratkou KdFaF (Kraft durch Freude am Fahren) -
white label 27.03.14 00:58
Šmoula měl zřejmě na mysli "DOPPELkupplungsgetriebe" (dvojspojková převodovka), což ale není přímo pojem ke zkratce DSG, tím je "DirektSchaltGetriebe".
K "DoppelKuplungsGetriebe" by se hodila zkratka DKG, kterou používá BMW, v angličtině DCT
(Dual-ClutchTransmission, nebo Double-Clutch Transmission)
U PDK (Porsche DoppelKupplungsgetriebe) už by to naopak prošlo. ;-) -
šmoula nešika 26.03.14 22:33
« Re: Hlasování
WL, tuzenář pot: Už jsem toho poterienkovi do SZ napsal o našich sídlištních tuzeninách mnoho. Ale dnes jsem byl opět zklamaný, že jsem si na to venčení psa mobil zapomněl. Potkal jsem totiž na první pohled normální feldu, která měla ovšem nový retrokladivní tuning style. Pravý blatník ťukla tak přesně, že se místy původní A prolis transformoval v křivku Tornádo z fáva... >:D Pro ty, co nevědí, oč jde, doporučuji fotky profilů + např AR 164 na to tornádo (mají ho i novější audiny). -
white label 26.03.14 21:47
« Re: Hlasování
w-a
Tak o tenhle typ křídel není nikde nouze, včetně parkovišť u Tesca. Zrovna nedávno mě "zaujaly" dva tuzingy, v jednom případě se jednalo o jedničkový černý Superb 1,9 TDI s doslova megakřídlem vzadu a "aeroradlicí" vpředu... a pak v Olomouci v Šantovce Žiguli 1200, který měl tak vytuzené pružiny, že se i prázdný skoro dotýkal zadkem země plus spousta dalších vylepšení, včetně výrazného barevného optického tuzingu. Skoro mě mrzí, že jsem to nevyfotil na mobil. 8-s -
David Silver 26.03.14 21:22
1. Leg - i já jsem si vzpomněl na své dětství :-) 8 složených modelů (7 z 2WW, jeden L-39) a pak splněný sen můj miláček Panavia Tornádo, tenkrát něco kolem 600,-. Trup jsem složil, dostal se až po kabinu a závaží do špičky čumáku. Nedařilo se, nedařilo a nedařilo až jsem jeden večer kdy jsem u něj seděl už několik hodin a furt ztloukal olívko aby se tam vešlo, jsem s ním flákl o zeď a od tý doby jsem už neskládat :'-(
2. Poterienko - myslel jsem že kecáš s tima výbušninama, ale fakt to je bombcar ty bombometčíku :-) Velmi se mi líbí vyfocení samotného auta
3. WL - německy neumím a dík, ani nechci. Ale ten hákáč prostě.. >:D
_________
Bohužel se nevešel WA. Sice pobavil, ale o něco málo míň jak WL, proto tentokrát jen brambory

[odkaz]
[odkaz]
IUDEX - tak jak jezdí GTI a kolik máš najeto? Nebo ještě stojí v garáži a čeká na oficiální jaro ?? :-O