Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 27.03.14 21:54
« Re: Zase tie hotheče
Šmoula: Ty kráso, v RR je úplně nejlepšejší trať SPA :yes: :yes: :yes: A úplně nejlepší je na ní endurance. Ta trať mě nikdy nepřestane bavit :-) Ale taky je hustá Suzuka (Y) kde jsem na endurance najel nějakých 130km, to se penízky jen sypaly :yes: :-) -
Thomasino 27.03.14 21:20
Okruh ve SPA je pro mě velký sen již od mládí, kdy jsem hrával u komplu F1 nebo jiné okruhové závody (Toca Driver, Grid apod). Toužím dlouhé roky si na vlastní kůži projet slavnou Eau Rouge
[odkaz]
Takže když se nyní ta možnost naskytla, neváhal jsem (ikdyž je to z Moravy 1000 km, ale cestou zpátky zrovna vyzkouším na dva dny také Ring). Mimochodem nějakou reportáž z této akce Renault Sportu ve SPA uvidíte i zde na ACZ od jednoho z novinářů (redaktorů), takže se máte na co těšit :-) :yes: Představí jim tam na živo faceliftovaného Megana R.S. :-) -
šmoula nešika 27.03.14 21:18
woody: Já vím, že těch pět písmen minimálně magicky zní, ale iudexe bych s nimi raději moc neprovokoval. Vždyť je z nich nadšený, zato z vlastního auta se zatím kdovíjak neradoval. Kdybys věděl, že tvůj kámoš je měsíc po svatbě malinko nevěrný, tlačil bys jeho nemanželskou přítelkyni na večeři k jeho manželce? -
šmoula nešika 27.03.14 21:10
Th: :-O Spa, hmm, to si užij, mě bolí ruce už po třech virtuálních kolech v Real Racing. Ale náročné to musí být i pro auto. Rovinka, pomalá zatáčka, rovinka podél boxů, dlouhá vlásenka na vyváženost, dlouho rovně na motor. Pak hravá šikana (no s dlouhým vlažným bržděním, jinak průjezd rovně), na obratnost, driftovačka, na plyn, na brzdy, další bobřík odvahy, trakce na výjezdu, obratnost, chování na limitu, dotáčivost, nedotáčivost, přetáčivost, bobřík, Monaco, plyn, cíl... uff.
Jestli tohle dáš s Maggie pod 3 minuty, jseš Pan Řidič. A tvoje auto lítající tank. -
-
woody-alien 27.03.14 10:37
« Re: Hlasujem
iudex: PC hry mě taky téměř úplně minuly a docela jsem za to rád. Když občas vidím nevyspalé teenagery po probdělé noci u konzole, říkám si, že moje "postižení" auty je ještě v naprostém normálu. ;-) Jednu hru jsem ale hrál docela rád. Dostal jsem kdysi dávno darem českou Mafii a ta mě bavila. -
iudex 27.03.14 09:12
« Re: Hlasujem
Pot: no názov Call of Duty poznám, dokonca som aj niečo z nej videl (cez rameno svojho synovca drviaceho túto hru), ale splýva mi to v mase všelijakých PoV strieľačiek. Tieto veci ma už minuli, čo bude generačná záležitosť. Moje krátke obdobie hrania počítačových hier (mať PC v mojom pubertálnom období nebolo bežné) začalo i skončilo s Tomb Raiderom (Lara Croft mala svoje čaro aj s mierne kockatými prsiami) >:D -
Leg 27.03.14 08:57
« Re: Show must go on....aneb Hlasování pokračuje
1. Kysky
2. poterienko
3. woody
poterienko: u teba tradične výborne zvládnutá práca so svetlami a celkovo technicky zmáknuté. Téma sa hľadá ťažšie, ale ja ju tam nakoniec vidím aj bez ďalšieho vysvetlovania. Aj keď je pre mňa Call of duty španielska dedina.
Kysky: jednoznačne prvý. Relatívne triviálny ale napriek tomu obsahovo výrazný objekt v popredí, decentne zakomponované auto a zaujímavé pozadie, to celé vo farebnom ladení Band of brothers - má to atmosféru jaxviňa. >:D
woody: vykorčuloval si z toho po svojom, vtipne. Mne sa viac páči tá druhá, sociálnejšia verzia s mäsom na guláš. :-! >:-[] Figurant(ka) tam má výraz tváre lepšie vystihujúci situáciu, aspoň podľa mňa.
wl: tiež vtipné. Mal si to ale nafotiť na tom vašom BMW, so skratkou KdFaF (Kraft durch Freude am Fahren) -
white label 27.03.14 00:58
« Re: Show must go on....aneb Hlasování pokračuje
Šmoula měl zřejmě na mysli "DOPPELkupplungsgetriebe" (dvojspojková převodovka), což ale není přímo pojem ke zkratce DSG, tím je "DirektSchaltGetriebe".
K "DoppelKuplungsGetriebe" by se hodila zkratka DKG, kterou používá BMW, v angličtině DCT
(Dual-ClutchTransmission, nebo Double-Clutch Transmission)
U PDK (Porsche DoppelKupplungsgetriebe) už by to naopak prošlo. ;-)