Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
šmoula nešika 28.03.14 21:55
« Hlasivky
Sice jen pět účastníků, ale každý na to šel jinak, každému bych asi něco vytkl, ale každý mě nějakých svým způsobem a svým typickým stylem zaujal. Asi si hodím kostkami...
1. Kysky
2. woody-alien
3. poterienko
4. Leg
5. white label
Kysky - dal bych tě tam na první místo s přehledem, ale tato velmi pěkná fotka na mě zároveň působí neskutečně smutně a ponuře. Ale ono to k tomu asi patří...
woody-alien - vytříbené pojetí tématu, zapojení živých i oživujících rekvizit... tvůj styl nezklame.
poterienko - je to malinko dofouklé, ale, jak jsem již řekl, vyfocené rukou solidního fotografa.
Leg - tenhle odkaz mě nezaujal tolik, ale od tebe typicky krásně vyfocené, holt je to vyrovnané, takže příště přihlédnu. :-)
white label - opět tvůj jasný rukopis, na rychlovku paráda, ale z dua na w jsem dál přednost woodymu.
--- Na závěr bych rád požádal bedňáky, aby při výběru nového tématu zohlednili zatím zdá se nevalnou radost iudexe z nového auta. Rád bych mu dal hezké hodnocení --- -
white label 28.03.14 21:00
« Hodnocení - white label
Leg - není to vůbec špatné, ale ten odraz (s "vrtulovým" logem) by byl jinačí pecka! ;-)
pot - fotka povedená, ale to téma bych tam taky nenašel, nemít k tomu další info, tak si myslím, že to je k tématu "Moje auto a polámaná hračka". :-)
Kysky - premiant kola, až na poněkud nepřirozeně rozostřené pozadí je to super.
w-a velký výběr perfémovaných kapalin do střikovačů mě oslovil! >:-[]
1. Kysky
2. woody-alien
3. Legacy -
iudex 28.03.14 08:21
« Re: Zase tie hotheče
Hoši, ešteže sem nechodieva GTI, ten by tu hneď všetkých označil za plejstejšnových jazdcov a nebol by ďaleko od pravdy. >:-[]
Thom: tak to je paráda, o takejto akcii musí snívať každý pretrolhead (dokonca aj my ostudy petrolheadov). Nepredpokladám, že to bolo len preto, že si si kúpil M RS, alebo? Čo z toho si platíš a čo máš zadara?
A ako správne hovoríš, na majiteľov GTI (aspoň slovenský) VW zvysoka kašle, žiadna výhoda, akcia, podpora, nič. 8-s -
David Silver 27.03.14 22:45
Šmoula: Já to bohužel odinstaloval po tom, co přišla ta supr čupr aktualizace na bezva novej design. Přestalo mě to bavit jelikož ten vzhled a omezení závodů určitou velikostí vytuněnosti auta, mě strašně odrazovalo. Takže 39 aut a skoro 800 zlatých jsem ztratil. Největší chyba v mém životě! >:D (bylo poctivě odježděných, žádný nákupy) Po dvou měsících přišel absťák, tak to hraju celý znova od začátku. Navíc nový auta jako Porsche a Ferrari mě motivují :yes: >:-[]
Ano, jezdil jsem dokolečka hodně dlouho :yes: >:D Musel jsem si udělat i screen. Ale z Indianapolis. To na Suzuce bylo se Z4. Ale teď mi příde že je to naprogramovaný tak, aby jsi prostě nešel přes 50km :-O Ale koho by to bavilo lítat jak blázen 2hodiny a snažit se auto co nejmíň zničit :*)
Poslední screen než jsem to odinstaloval [odkaz]
Personal record [odkaz]
Jinak 170h je taky hodně slušný :-) Já aktuálně mám 41h. Ale už to bohužel nehraju jako dřív půl dne denně >:D -
šmoula nešika 27.03.14 22:17
Kysky: Nechtěl jsi napsán 13.0? 130 km je asi tak minimálně hodina jízdy. Jinak, mrkni na centurion.blog.auto.cz, tam jsme to rozebírali podrobněji. A nějaký blog bych taky napsal, ale času moc není a potřeboval bych dotaci aspoň 1.500.000 R$ na další hraní... >:D Teď mám odkroucených 170 hodin, na moje poměry docela hustý... -
šmoula nešika 27.03.14 22:09
Th: No právě. V RR3 se mi párkrát stalo, že jsem si říkal, jak již tomu a tomu nastavení toho a toho auta a toho a toho nastavení rozumím, a pak jsem to v Eau Rouge nebo Blanchimontu přehnal a řádně si to sežral. Ale jak jsem psal, Pouhon je hnusně lámaný, zatáčky 13, 15, 16 probrzdíš jako nic, drifty jsou smrtelně nebezpečné... musí to bejt maso. -
David Silver 27.03.14 21:54
Šmoula: Ty kráso, v RR je úplně nejlepšejší trať SPA :yes: :yes: :yes: A úplně nejlepší je na ní endurance. Ta trať mě nikdy nepřestane bavit :-) Ale taky je hustá Suzuka (Y) kde jsem na endurance najel nějakých 130km, to se penízky jen sypaly :yes: :-) -
Thomasino 27.03.14 21:20
Okruh ve SPA je pro mě velký sen již od mládí, kdy jsem hrával u komplu F1 nebo jiné okruhové závody (Toca Driver, Grid apod). Toužím dlouhé roky si na vlastní kůži projet slavnou Eau Rouge
[odkaz]
Takže když se nyní ta možnost naskytla, neváhal jsem (ikdyž je to z Moravy 1000 km, ale cestou zpátky zrovna vyzkouším na dva dny také Ring). Mimochodem nějakou reportáž z této akce Renault Sportu ve SPA uvidíte i zde na ACZ od jednoho z novinářů (redaktorů), takže se máte na co těšit :-) :yes: Představí jim tam na živo faceliftovaného Megana R.S. :-) -
šmoula nešika 27.03.14 21:18
woody: Já vím, že těch pět písmen minimálně magicky zní, ale iudexe bych s nimi raději moc neprovokoval. Vždyť je z nich nadšený, zato z vlastního auta se zatím kdovíjak neradoval. Kdybys věděl, že tvůj kámoš je měsíc po svatbě malinko nevěrný, tlačil bys jeho nemanželskou přítelkyni na večeři k jeho manželce? -
šmoula nešika 27.03.14 21:10
Th: :-O Spa, hmm, to si užij, mě bolí ruce už po třech virtuálních kolech v Real Racing. Ale náročné to musí být i pro auto. Rovinka, pomalá zatáčka, rovinka podél boxů, dlouhá vlásenka na vyváženost, dlouho rovně na motor. Pak hravá šikana (no s dlouhým vlažným bržděním, jinak průjezd rovně), na obratnost, driftovačka, na plyn, na brzdy, další bobřík odvahy, trakce na výjezdu, obratnost, chování na limitu, dotáčivost, nedotáčivost, přetáčivost, bobřík, Monaco, plyn, cíl... uff.
Jestli tohle dáš s Maggie pod 3 minuty, jseš Pan Řidič. A tvoje auto lítající tank.