Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.14  00:22

« Re: Zase ty hotheče

Jasně, ten test je určitě podstatně lepší/vypracovanější, než drtivá většina těch na a.cz. Na tvou případnou fotku do fotosoutěže se těšíme už teď... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.03.14  23:56

Jest pravda. Zdá se, že ve videiích se objevuje tentýž úsek silnice poslední dobou, ale třeba ve starším videu honil, na BMW M5 docela úzkými a vracečkovitými cestami, pokud si dobře pamatuju. Škoda, no...

Vem si, že on ty auta prostě nějak otestovat musí, aby měl o čem psát a aby byly jakžtakž kvalitní (a to si myslím, že jsou; minimálně ne nudné a sterilní). Že zbytečně jezdí na veřejných komunikacích zleva doprava a nerespektuje plný čáry, o tom není pochyb. Ale textíky opsaný z brožur a press releases třeba tady na acz nebo v jiných webech/periodikách už mě nebaví, a tak jsem rád, že je tu člověk, který na to jde trošku jinak a ví, o čem píše.

Btw, zdravím vás. Asi jste mě tu nikdy neviděli... Mám divnej nick a slabost zejména pro německý plechy z Mnichova a okolí Stuttgartu. Nicméně miluji všechna auta, od US po JDM. Snad kromě Koreje. >:-[] Toliko mé bio a doufám, že sem jednou přispěju svou trochou do mlýna, jelikož focení je také mým (menším) koníčkem. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.03.14  22:37

WL: Tak z těhle suprahatchů asi M135i, tam to vzal na zakroucenější silnici do lesů, ale mimo prudší zatáčky moc nekňourají, když to pouští z pruhu do pruhu.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.03.14  22:21

Ron: Jó, teď ve sprše jsem si na tu historku vzpomněl. Mno, lidé jsou různí. V práci auta rasuje v provozu a za ušetřené prachy z (ne)pronájmu okruhu si doma leští své pestrobarevné zadokolky. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.14  22:11

šn
    Já bych rád viděl decentní kvílení především na (prázdné, zakroucené) okresce, klidně v relativně "rozumných" rychlostech.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.14  22:11

Šmoula: Já mám s Jandou osobní zkušenost. Když jsme byli loni testovat ty faceliftované Superby, viz můj blog, tak v technickém úseku, což byla taková zatáčkovitá silnici přes rakouské "pohoříčko" za Vídní, mi v plném provozu dveřma napřed vyjel ze zatáčky Superb v mém pruhu, vzhledem k tomu, že jsem tam měl něco kolem či přes stovku, ten protijedoucí určitě více... brzdil jsem i očima a myslím, že jsme si jak já, tak Rohypnol čí "Ja prvni 123" trochu i ucvrkli do textilu...
    ...a co to bylo za šílence, který proháněl dveřma napřed v nepřehledných zatáčkách v plném provozu manažérskou limuzínu?

Janda, jak jinak.... 8-s :no:

Neříkám, že jsem sám nešlapal Superbu po krku, dokonce jsem i i překračoval povolené rychlosti, na rozdíl od Rohypnola, který měl strach o pokuty >:-[] , ale tohle... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.14  22:06

Ad fotografie a testovaná auta.... raději Vám pánové ani nebudu psát, co někdy čtete v testu a co je na fotkách, jak jsem se nedávno dozvěděl... 8-s >:D

Nicméně téma se mi hodí, možná se po dlouhé době zúčastním :yes: Už zbývá jen 44 hodin do zhotovení soutěžní fotky :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.03.14  22:00

WL: Video s vracečkami a kvílením pneumatik bylo z testování Cupry. Nebo rapidu na NS. Ale, co si budeme povídat, Janda je ťáplý, přiznám se, že bych vedle něj sedět nechtěl. V telce jsou celí hotoví, když jede někdo na mašině 200 mezi Ústím a Děčínem a natáčí si to, a pak je tu Janda, který, jak jsem zjistil z videa, jel podle p. počítače rapidem 186 před sérií ostrých zatáček. Kolik jel s vrcholným golfem, raději nevědět...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.14  21:49

FMa alias w-a
    Jo. A pak tu máme to video. Autor sice "odvážně" tvrdí, že pokud úplně nevypne stabilizaci, není to pro něj vůbec ono, ale pak dá k dobru tohle video, které mě přesvědčilo spíš právě o opaku (mysím se co se jeho osoby-řidiče týče).
    Trať kterou vybral by se hodila spíš pro Rudolfa Hrušínského staršího a jeho proslulé kochání krajinou... Nemohu věřit ani tomu, že jej údajně nezajímá jak jede auto rovně, když většinu videa (téměř) rovně jede, navíc v podstatě zbytečně rychle, místy zbyttečně po levé části vozovky (až za dvojitou plnou čárou)... Opravdu mě nezajímají video, kde jede hh po okresce "dálniční" rychlostí, já chci vidět ostré i táhlé vracečky, sérii pořádných zatáček a na nich (aspoň občas) jemně kvílející pneumatiky, motor vytočený k omezovači..., chci vidět akci - ne kalup vyjádřený chladnou číslicí na tachometru, ale přetížením při projetí pořádné zatáčky, klidně "jen" 60kou. A to je něco, co mi kožené rukavičky v levém horním růžku videa nemohou nikdy nahradit.
    To video je zkrátka 6 minut zbytečně promarněné šance něco opravdu vidět, slyšet, zažít..., byť zprostředkovaně videem.
    Takhle by prostě nemělo nevypadat prezentační video od někoho, kdo si údajně nutně zcela vypíná ESP, aby dostal z hh, jako je G7R, to "nejlepší".
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.03.14  21:30

Jekylla: ... Berenika. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 31.03.14  21:20

wl: No, na autofóru jsou na tohle zjevně "kadeti". Jiný pán, co "testoval" (uvozovky zcela záměrně) Clio RS taky tvrdil, že se mu líbí víc černé 17", ale i základní stříbrné 16" nejsou špatné. Přičemž základní jsou pro CRS 17" kola, k verzi Cup nebo za příplatek pak černé či ocelově šedé 18". A v tomto duchu to i pokračuje, název čudlíku (R.S. Drive) si autor plete s jízdím režimem a o tom, že stejným čudlíkem můžeš volit dokonce hned dva jízdní režimy zjevně nemá potuchy. Další zmatek do toho vnese název režimu Sport, který bohužel pro autora není tím nejsportovnějším v Cliu. ;-)

V tomhle ohledu je tenhle test na eRko mnohem lepší, ale zatím jsem ho jen tak přelétl. Musím si ho přečíst pořádně.

edit: Pardón, zapomněl jsem se odhlásit z dr. Jekylla. Ale já jsem Vy-víte-kdo. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.14  21:03

No, docela podrobný test, který mimochodem znovu potvrzuje mé celkové zklamání s A45AMG.
    Akorát zase nějaký ten "detail", který člověka nutí přemýšlet nad úplnopu důvěryhodností testéra. Auto je jasně na (bohužel zimních) !18!"kách (viz i fotogalerie), přesto autor čitatele v klidu klame větou:
    "Je to tvrdým podvozkem s !19!" koly?"
    A vzhledem k tomu, že rozměr kol (testovasného vozu) už není ani v technických údajích, je to "překlep" hodně nešťastný.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.03.14  21:01

woody: To víš, jedna z mála věcí, co mi na mobilu (občas) funguje, je hlášení nového zajímavého videa (jako o víkendu Prasátko Slezina >:D ). Jinak tu tak leštím displej, jak by řekli mí rodiče. V normálním AT jsou testy holt bezpohlavní, Sportcars nic moc, ale sháněl jsem klasika a na Sudety asi prdí. Kauf hier!

Ach, vyděls, co zas předváděli na ČT? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.14  20:58

« Nové téma

Úspěšní soutěžící z minulého kola vybrali nové téma pro Duben 2014

"MOJE AUTO A JARNÍ RADOST"

Žeby benzín spadl pod 30 Kč za litr ? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.14  20:54

šmoula: Ty snad číháš stále za bukem a "monitoruješ" éter... >:D Hmm, Janda chválí Golf, zřejmě mají odborníci s tou nevratnou změnou klimatu pravdu. >:-[] V tomhle je síla VW, předchozí eRko nesklízelo zrovna ovace. A oni to bez velkých keců o časech na NS předělají k výrazně lepšímu výsledku. To samé GTI. I když se v testu Janda často odkazuje na "obavy po předchozí zkušenosti s GTI" (osobně mi nikdo nevymluví, že je to hlavně autorovým odporem k DSG), pravda je, že s G7GTI Performance začal VW znovu hrát první ligu a třeba tradičního soka FoST celkem vzato smáznul z planety.

V příštím AutoTipu bude srovnávačka G7GTI vs. Cupra. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.03.14  19:10

« Zase ty hotheče

Dnešní test eRka od PoStracha maminek s kočárky:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.03.14  20:46

« Re: Vyhlášení výsledků

wl.:Aspoň jednou jsi splnil to, k čemu jsi byl možná nepřímo, někdy i přímo vyzýván a kolo jsi vypustil. ;-) I když jsi se zúčastnil. Vyřešil jsi tak úkol na 1! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.03.14  20:30

Děkuji moc všem za hlasy a chválu. Až jsem se tu chvilkama i červenal :yes: :*)
    Dále gratuluji dalším dvoum bedňákům :-)

Nemůžu zapomenout zmínit, že tento měsíc se přepisují dějiny :yes: Je to poprvé v historii Fotosoutěže MACZ kdy jsem se umístil se svojí fotografií na stupínku nejvyšším. Respektive já sám :-) Kdysi dávno jsem se o první místo dělil s Dadánkem (takže 1.-2. místo) ;-)

PS Šmoula: Bohužel válka je smutná a proto ten pocit z fotky takový má být ;-) Ale něco pozitivního na válce taky je. Tedy alespoň pro mě letadlovýho maniaka. Díky boh... teda USA za boje v Afghánistánu a Libyi. Jelikož ten letecký provoz přes ČR je fantastický. KC135, KC10, C5, C17, E3, E8 a další bezvadný vojenský letadla. Nikdy se mi neomrzí pohled na ně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.03.14  12:58

« Re: Zase tie hotheče

Thomasino: Hezká akcička... :yes: Tak sem potom hoď nějaký dojmy, jsme tady většinou sice takoví vlažní petrolheadi, ale ještě to nevzdávej. >:D ;-)

Btw. Renault Sport, tady je docela zajímavý video CRS na Ringu: [odkaz] Jenom tedy dost sprostej komentář, samá ku.rva. >:-[] Ovšem 8:34 a nějaký drobný za provozu je podle mě parádní čas. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.14  11:23

Já jsem prostě hrozně rád první, a když už to nejde normálně, tak aspoň od konce. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…