Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 03.04.14 14:06
« Re: Soumrak třídvířek v Čechách
iudex
Znám..., tak to dopadá, když konkurenci začínají docházet argumenty... ;-)
Ale líbí se mi na tom, jak tím BMW v podstatě přiznává respekt k Audi, to že na závěr namísto Audi neúčinkuje MB, je ta nejlepší reklama právě pro Audi, a že to celé platí BMW, je pro Audi další bonus.
P.S. Tohle byla pointa na úrovni:
[odkaz] -
-
Thomasino 02.04.14 22:17
Oficiální otevření okruhové sezony na brněnském okruhu, od 8.30 do 9 hod jízda veteránů a klasiků, od 9 hod první série volných jízd. Musím vyzkoušet Meggie na okruhu a otestovat nové brzdy. Taky tam asi bude (mimo 3x MRS) lehce poladěný zelený Focus RS (motor néé, ale podvozek a především brzdy). Chceme jít hned na devátou, než se dostaví úplní amatéři >:-[] Vem foťák, nějaké fotky v pohybu na okruhu by se hodily.
[odkaz]
P.S: Vyváděj si koho chceš, když tě to baví, v tomto jsem naprosto v klidu :-) Mě už tady nepřekvapí skoro nic >:-[] >:-[]
Leda že by si White Label koupil MX5 NB ;-) -
šmoula nešika 02.04.14 22:02
Ron: Jo, křídla tam u většiny verzí budou, to by byl podle mé logiky třídvířko i Ford B-Max. >:D :-! A favoriti někteří drží. Sám tomu nemohu uvěřit, asi u těch béžových pracovali dělníci lakýrníci a natěrači na 200 procent. >:D -
Ronault. 02.04.14 21:56
Šmoula: jsem detailista ;-) Navíc tohle co je na fotce, pokud bys chtěl být přesný, má pokud se nepletu 4 dveře, protože zadní jsou křílové ;-) Praktik měl pokud dobře vím jednodílné. Pokud vidíš stát před barákem pěkný kousek, dlouho jej tam neudvidíš, Favorit negarážovaný dlouho vlivům počasí neodolá.... 8-s -

Je vidět, že jsi ještě mladý-nezkušený..., ony totiž hlavně moc dobře ví, kdy je vysadit, aby z toho byla svatba s mladým doktorem., zvlášť, když má nového kombíka. :-O >:-[]