Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 18.12.22 12:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YaGRis
Cooper S som chcel kúpiť tento rok, oholiť na kost a spravit z neho nejaký “racing tool” za pár kačiek. Nakoniec to skončilo všetko inak.
Inak Wúdy s tou Kojotou máš peknú trpezlivosť, mňa by asi eblo. -
pradeda777 18.12.22 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YaGRis
Freddie....tož ok. Já jel oba. 1.8 i 2.0 a můžu říct, že jako náhrada za Yariska jsou oba super. Ano, převážně do města, ale jak píše Mička, ani na dálnici se 2.0 "neztratí".... ;-) Já ho však kupuju jako univerzála. Až prodám M140i, tak by mělo být místo v garáži jen pro něj. Ale pokukuju i po Mini Cooper S jako rohlíkovým expressu. Tož na jaře uvidím.....
Jinak.....moje nabídka platí.... :-! -
speedfred 18.12.22 09:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YaGRis
Asi budem patriť k "tvojej" menšine ale mne sa CHR fakt páči, a ten tuningový obrázok co tu bol tak :yes: :yes: (no hej ešte mi chýba šiltovka dozadu). Ja som to auto skúšal myslim s 1.8 ale fakt mi ten pohon na moje jazdenie nereže. Do mesta ale inak super, myslim. -
pradeda777 18.12.22 08:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YaGRis
Freddie.....já myslel, že Honza Mička není blbec.....píše..."Už dlouho mě kompaktní crossover nenadchl tak jako dvoulitrová Toyota C-HR GR Sport. Z mého pohledu vypadá skvěle, má hodnotný interiér, bohatou výbavu a jezdí za málo. Hybridní pohon je bezproblémový a ze strany řidiče nevyžaduje specifický přístup. To si často myslí hlavně ti, kteří s ním nemají dost zkušeností, stojí na plynu jako na rýči a pak si stěžují na hluk motoru".
...jinak doporučuju otestovat a pak komentovat. Pokud se Ti nepodaří jeden k testu sehnat, tak budeš u mě vítán si ho projet až ho budu mít pod střechou a počasí dovolí. :-!
-
pradeda777 16.12.22 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YaGRis
tms...tak takových kluků jsem v Austrálii znal spoustu. Nakonec si většinou ale pořídili závodní speciály a tahali je na okruhové klubové závody na přívěsu. Oni totiž v jednu chvíli zjistili, že dál upravovat cesťáky už nedávalo smysl. Plus je měli většinou na slickách a s těmi se na silnic nesmělo. A pak ono se každou chvíli něco jelo, protože každou chvíli některý z klubů pořádal klubový sprint, takže si těch závoďáků užili. Jezdilo se taky celý rok, protože tam zima jako tady u nás není. Velká výhoda... :yes: -
Thomasino 16.12.22 17:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YaGRis
U Šenkýře si dokonce asi 3 lidi už koupili závodní verzi M4 specifikace GT4 (a jeden Mercedes GT ve verzi GT4), na takového to domácí okruhové ježdění >:-[] >:-[] No občas i zkusí nějaký závod, nebo zimní testování, jako jsou nyní v Portugalsku v Algarve - Portimau :-)
Třeba tady ta barevná: [odkaz] -
Dany 16.12.22 13:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YaGRis
Dedo, postup je snáď jasný. Zákazník kúpi najviacnajlepšie auto, začne jazdiť na okruhy, zistí, že mu to nestačí a už sa veze...
Keď sa na to pozeráš od konca, tak by si šiel rovno pre Porsche. Potom začneš jazdiť okruhy, zistíš, že ti to nestačí a už sa vezeš... ;-)
Chlapci upravujú samozrejme aj ostrejšie kusy:
[odkaz] -
pradeda777 16.12.22 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YaGRis
Dany....video super! Jen by mě zajímalo, proč asi si borec vybral pro tuto aktivitu jako základ M2CS (s adaptivním podvozkem), když jako základ by snad postačila M2C?
No, ale s přihlédnutím k tomu, na jaký level s těmi úpravami šel, tak na tom asi tak moc nezáleželo.....

A co vlastně za Toyotu Woody kupuje?????
Kdyby mě ten Cooper S nevyšel, tak bych zvažoval i Aygo X v manuálu....[odkaz]