Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 05.04.14 07:21
« Re: Jankov vŕšok
woody to ja som si o tom čase obul topánky a šiel pešo do práce, aby som skôr zarobil na novú cupru >:D
btw. vo štvrtok som konečne videl leona kombi v FR verzii, no teda nikdy by som nepovedal, že na svete bude existovať kombik, ktorý sa mi páči :yes: -
woody-alien 05.04.14 05:51
iudex: Pěkné. :yes: Je fakt, že na fotkách a ne zrovna vyleštěná vypadá CSG dost jaksi.....šedivě ;-) , ale jednak nechci zase omílat barvy, druhak reál je o něčem jiném a třeťak ta poslední fotka...hmmm, působí na mě hodně drsně, Darth Vaderovsky. GTI se mi v téhle sestavě hodně líbí, má agresivnější výraz než eRko.
No nic, já vstávám, protože silnice jsou suché a prázdné a jedu se trochu vyblbnout. Říkáte, že (zatím) nemám čím ? Ale kdež, Swišť je v zatáčkách prostě zábavné zlatíčko. ;-) Mimochodem, tak konají praví nadšenci, zatímco petrolhead Thomasino určitě chrápe v posteli. >:-[] -
poterienko 04.04.14 23:35
« Re: Děkuji adminovi za..
WA: Tak zase je jistota, že já to mít nebudu :D. Stejně to byl spíše záložní nápad, protože na ten hlavní bude potřeba vhodné počasí a...více se dozvíte po reklamě.
iudex: Jakože mne nový Golf vůbec neoslovil, kor když ho vídám s halogeny a nějaké základovce, tak ten tvůj vypadá naprosto bombasticky. Zvláště z poslední fotky mám respekt. -
Leg 04.04.14 22:54
iudex: šumné, šumné. Tie led blikačky vyzerajú celkom zaujímavo, to som ešte nevidel. Ja som zrovna nedávno po zime vyháňal pavúky z výfuku na Pezinskej Babe. Hurá, už tam nie je zóna 50. Je tam 70.
...a dnes som vyfotil fotku do súťaže. Nič moc, ale hádam ešte na niečo prídem. :-) -
Ronault. 04.04.14 20:19
« Re: GTI a jazda do vrchu
WL, WA: Pánové, pánové, nechám vás dále rozvíjet teorie ve stylu erotických povídek na téma "Lékař na noční službě" a nebudu se k tomu nikterak vyjadřovat, napořád. Diskrétnost především, kterou zachová především woody :-| ;-)
Reálně je teda větší problém odolat žákyňkám než sestřičkám >:-[] :-! >:D -
šmoula nešika 04.04.14 16:10
« Re: GTI a jazda do vrchu
woody: Já lidem, kteří by "translátor" již z hamby vícekrát nepoužili, říkám, že napsat do něj požadovaný text tak, aby vylezlo něco smysluplného, nevyžaduje při solidních znalostech daného jazyka obvykle o moc menší přemýšlení, než dojít k překladu se zažloutlým sešitem a slovníkem v ruce. ;-)

[odkaz] ;-)