iudex 08.04.14 08:27
« Re: Fotoreparát
Tom: fajn videá, takto z videí sa mi ten brnenský okruh zdá pomerne rýchly a rovný, je tam menej technických pasáží, ako na SK Ringu (plus žiadne horizonty). Tu je dobré inštruktážne video z SK Ringu, komplet celý okruh s komentárom, ako jazdiť: [odkaz] (akurát druhý horizont tam už nie je, zrovnali ho, lebo tam veľa ľudí vyletelo, resp. doslova vzlietlo). -
šmoula nešika 08.04.14 06:45
« Re: Fotoreparát
Th: Hezký. Supr by to bylo od toho tajpára, co se na tebe tak tlačil. A dobrý i videa s GTI. Došlo i na whitovo pískání gum; jak jsi v Brně netrefil stopu... uhh... s něčím extrémnějším a rychlejším na nájezdu bys zatáčku nejspíš projel rovně, ale GTI jen stačilo utáhnout, vzít za něj pořádně už před apexem a rázem vyseklo drift jak z černobílého filmu. >:D ;-) -
Thomasino 07.04.14 21:33
« Re: Fotoreparát
Jen tak informačně 3 videa z okruhu v Brně, ale bylo to z mé strany hodně seznamovací a opatrné, s autem se pomalu seznamuji. Brzdy a podvozek fungují o level lépe než před tím v GTI, ale tak to bylo jasné. Bude to chtít ještě hodně potrénovat ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=dDUaOU… />
https://www.youtube.com/watch?v=mWIosl… />
A video od kámoše z Corvety Z06 :-)
https://www.youtube.com/watch?v=T3S1oO… /> -
Thomasino 05.04.14 23:11
« Re: Fotoreparát
iudex - já nemyslel jezdit na dráze, ale přijet se podívat ;-) Budou tam i historická sportovní auta apod. Ale spíše si dáme sraz na další RoadLife akci na Janovom vršku :-)
Předpokládám, že sis jízdu v 911-tce pořádně užil !! Gratulace k zajímavému zážitku :yes: -
iudex 05.04.14 22:24
« Re: Fotoreparát
Tak ako z fotky vyplýva, bol som dnes na Slovakiaringu vybrať si darček v podobe jazdy na Porsche 911 GT3. Koho to zaujíma, hodil som to na blog: [odkaz]
A ako už povedal Thomasino, s GTIčkom som ešte okruh neskúšal, motor je ešte surový, 1800 km na okruh ešte nie je. Ale príde i na to.
Thom: Brno z vyššie uvedených dôvodov nehrozí, ak bude GTI pripravené, bude to bližší Slovakiaring. A i to len skúšobne, aby som vedel, aké sú limity bežného cestného hotheču, investovať do toho však nemienim a pravidelnosť z toho určite nebude.
Pot: správne, je to CPL. Ako majiteľ čierneho auta dobre vieš, že naleštené auto je jedno veľké zrkadlo, preto ten polarizák, ktorý eliminoval odlesky a spravil spomínaný matný efekt.
šmoula nešika 05.04.14 21:46
« ...
Lidi, všimli jste si příspěvku Klaudiuse pod článkem s nehodami rallyových aut? Tak už tam... jaksi není. Kritizoval titulek a byl vycenzurován. Ach, ach... Přitom nebyl vulgární, jen napsal, že má pocit, že na auto.cz občas pracují bez mozku. No, asi by mě to naštvalo. Ale hlavně že ti flameři a SPAMovací eko vůl jim nevadí. ;-\ -
Bud 05.04.14 20:35
« Re: Fotoreparát
iudex: nádhera. Když jsem viděl poprvé nového Golfa naživo, byl jsem z něho paf. Je to podle mně nejkrásnější Golf, jaký kdy byl. Zachoval si na jedné straně konzervativní tvar, na druhé straně jsou do něho zakomponovány prvky dynamického designu. To ho činí velice hezkým konzervativním autem na pohled. Až nebude v módě dynamický design, zůstane mu na rozdíl od jiných aut konzervativní tvar. Má tak dva v jednom. A v případě GTI má 3 v 1 :-! -
šmoula nešika 05.04.14 18:10
« Re: Fotoreparát
iudex: Stojím(i) v pozoru. Na téhle fotce vypadá geniálně. Odstíny, povrchy i sladění barev - uhh, jak psal WL včera před půlnocí, vybrali jsme to skvěle. Myslím, že v kompozici s otevřenými dveřmi nemá ve své třídě GTI konkurenci. >:D Respekt od profíka (poterienka) zcela zaslouženě. :yes: -
Thomasino 05.04.14 17:34
« Re: Fotoreparát
iudex - tak dojeď na výlet ještě zítra ráno na brněnský okruh ;-) Ať to postupně zajedeš. Však nemusíš jet stále po dálnici :-)
W-A - myslím že na dráhu s tím iudex ještě nešel, zatím nemá moc najeto pokud vím. Já to zítra už na okruhu decentně zkusím, už tam mám něco přes 4000 km. Dnes jsem dal semislicky Falken Azenis (RT615K - UTQG 200 A-A) a Meggie sedí až neskutečně, bude zajímavé hledat hranice přilnavosti >:-[] Ty bočnice jsou dost tuhé, auto ztvrdlo ještě o hodně více. Do teď to bylo "tvrdé", ale teď už je to "tvrdé jako kráva!!" >:D >:D
P.S.: Jo a tady jedna rychlá fotka z mobilu z malého jihomoravského srázku a dva nové přírůstky do partičky, upravená Corvetta Z06 a upravený Focus RS (oboje monstrózní zvuk). Ikdyž později dojela ještě žlutá R8 V10 a ta má taky moc pěknej zvuk, ikdyž je jen v sérii a nedělá takový kravál :-)