Leg 23.04.14 13:38
« Re: Přihlašuji se.
Ja som neskúšal. Ale možno sa to bude hodiť majiteľom elektromobilov ako indukčné dobíjanie. Prípadne pre nás ostatných sa to dá použiť ak chcípne baterka, stačí odtlačiť pod drôty a tam ho po čase naštartovať.
poterienko: pekné, mal si šťastie, že zrovna nikto nešiel oproti, pre tú hmlu by si ho nemohol vidieť. -
David Silver 22.04.14 22:37
« Re: Přihlašuji se.
Zkoušeli jste už takhle zaparkovat na pár minut auto pod stožárem vysokého napětí? Jeden kamarád mi kdysi říkal, že pak když si sáhneš, tak to auto probíjí :yes: >:-[]
Jinak perfektní fotky :yes: Tentokrát budu jentak do počtu, jestli v pátek přijedu domů včas >:D -
white label 22.04.14 21:22
pot
To jsem moc nepochopil: "...dokonce i vypnout motor při P"? Já teda vypínám motor při poloze P pravidelně a jako blázen si přitom zrovna nepřipadám.
A při stání tam jde dát taky cokoli, stačí mít pouze nastartovaný motor (nebo aspoň zapnuté zapalování) a stát při změně polohy voliče automatu na brzdě. -
poterienko 22.04.14 16:46
« Přihlašuji se.
Tak či tak se ofikiálně přihlašuji se svou fotkou. Sice bylo původně v plánu něco jiné, něco drifterského, ale nebyly podmínky a snaha :D. Každopádně musím poděkovat své sličné asistentce za pomoc při tvorbě fotky. Muž zobrazený na mém díle je neznámý padlý hrdina.
A jako bonus jedna západofka pro hezčí večer :).

Prostě Apple. Šikovné lechtátko v ceně. >:D