Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.04.14 21:57
« Prihlasujem sa
Tak sa pridám tiež. Mal som nápad, inšpirovaný známou reklamou BMW "Jump for joy": [odkaz] Lenže to nie je také jednoduché, ako to vyzerá a i keď som bol ochotný riskovať nejakú tú modrinu pri páde, zistil som, že so samospúšťou to nespravím a asistentka bola práve na víkendovom nákupe. Takže vyťahujem starú záložnú fotku z SK Ringu a prihlasujem tú: [odkaz] -
David Silver 25.04.14 21:55
« Re: Přihlášení
Přihlašuji svoji fofrfotku, jentak do počtu. Moje auto a jarní radost, hmmm. Když Vám začne takhle na jaře, týden před technickou, kvést auto, tak to je opravdu jarní "radost" ;-) [odkaz]
Musím zaklepat, že naštěstí toto jsou jediné květy jenž na voze jsou ;-)
A příhoda z focení - přijedu si takhle z Budějic domů, prší a stejně nemám čas. Pak je chvilka a sluníčko, natrhám na zahradě nějaké to kvítí a připravím si je na stůl. Dvě hodiny na to je víc času, tak jdu fotit a květinky jsou jaksi napůl uvadlé >:D Svině jedny živý! Za to si už na nich pochutnal náš činčilák Norbert :-! >:-[] -
iudex 25.04.14 21:32
« Re: Přihlášení - white label
No asi ste si riadne uhli z tej flašky, keď takto za bieleho dňa na verejnosti... šibete. >:-[] A i šibák máš riadne dlhý. >:D
Ad Tomova fotka: ja som to čakanie v boxovej uličke pred výjazdom na trať vnímal s napätým očakávaním, rozhodne nie ako nudné čakanie v rade, ale tešiac sa na dynamické zážitky. Ale možno je to mojím okruhovým začiatočníctvom a starí bardi to už vnímajú ako nudu. ;-)
Btw. kde ste boli dovolenkovať? Opäť v teple, ako minulú jar? Ak si dobre pamätám, Leg by sa mal práve zberať k arabským emirom. -
iudex 25.04.14 16:54
« Re: Přihlašuji se.
Tom: na Tvojom mieste by som dal oveľa skôr túto fotku: [odkaz]
Autá zoradené tesne pred vyštartovaním na trať; radosť, očakávanie i mierna nervozita, tá fotka má napätie a grády. Ten hotel-zámok je pekný, ale taký pokojný, chýba tam to spojenie s jazdou a radosťou z nej. -
Thomasino 25.04.14 10:50
Přilby jsem měl zapůjčené od známých ze závodního týmu RTR Projects, co jezdí i s Honzou Červenkou 24 hod Dubaj (4.místo ve skupině), 24 hod Barcelona (2.místo ve skupině), Carbonia Cup apod. s BMW E46 GTR. Někteří asi znáte z článků ze Speedu. Pak jsem se s nimi potkal na Ringu, dva piloti jezdí s Caterhamem (R500 a H.Č. pak CSR), jeden tam jezdil s černou 911 GT3 RS 4.0. (mimochodem tři nejrychlejší auta toho dne na Ringu) a jeden tam jezdil s 911 Turbo :-)
[odkaz]
-
woody-alien 25.04.14 10:33
Thom: V pravidlech to není a je tady celá řada fotek nefocená přímo soutěžícím. Je ale třeba citlivě posoudit, nakolik "cizí osoba" jen spolupracuje třeba na základě tvého nápadu a nakolik je sama autorem. Takže v tomhle konkrétním případě jsem s tebou zajedno a tvé rozhodnutí oceňuji. :yes:
Ad srázek v Rožnově: To víš, že bych chtěl toho tvýho "zázraka" vidět (míněn samozřejmě Megane - ypsi a wiii se tady už moc nevyskytují, ale pro jistotu to musím zdůraznit >:-[] ), ale bohužel jen tak na otočku je to pro mě moc narychlo (v neděli už něco mám) a daleko (celkem cca 850 km, 10 hodin jízdy). Takže já tentokrát bohužel ne. -
Thomasino 25.04.14 10:11
No dobře, tak já to teda zase jednou zkusím, ikdyž spíše do počtu.
Sice jsem v pravidlech nenašel, že fotka musí být focena samotným soutěžícím, ale přijde mi nefér použít fotku MRS přímo z okruhu od skoro profi fotografa Davida Rajdla co fotil ve SPA pro Auto.cz (ikdyž mám svolení tyto fotky použít), takže přihlašuji raději jednu ze svých fotek z mého výletu do SPA:
[odkaz]
- malý zámeček a hotel Manoir-Lebioles kousek od okruhu SPA-Francorchamps
A za ní najdete mimochodem další fotky ze SPA... -
woody-alien 25.04.14 09:51
iudex: Pokud jsou to ty fotky z tvojí akce s poršákem, není na tom nic nepravdivého. Na fotce máš MOJE AUTO a že si JARNÍ RADOST neužíváš přímo s ním, to na pravdivosti nic nemění. Aktuální titulka Fotosoutěže je to samé na jiný způsob. Taky si aktér neužívá jarní radost přímo se svým autem. >:D