Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 25.04.14  22:04

« Konec přihlašování

Ukončuji přihlašování, super že se na poslední chvíli ještě našlo pár "jarních radostníků" a tudíž si nemusím tolik nadávat, že jsem sám nic nestvořil. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.04.14  21:57

« Prihlasujem sa

Tak sa pridám tiež. Mal som nápad, inšpirovaný známou reklamou BMW "Jump for joy": [odkaz] Lenže to nie je také jednoduché, ako to vyzerá a i keď som bol ochotný riskovať nejakú tú modrinu pri páde, zistil som, že so samospúšťou to nespravím a asistentka bola práve na víkendovom nákupe. Takže vyťahujem starú záložnú fotku z SK Ringu a prihlasujem tú: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.04.14  21:55

« Re: Přihlášení

Přihlašuji svoji fofrfotku, jentak do počtu. Moje auto a jarní radost, hmmm. Když Vám začne takhle na jaře, týden před technickou, kvést auto, tak to je opravdu jarní "radost" ;-) [odkaz]

Musím zaklepat, že naštěstí toto jsou jediné květy jenž na voze jsou ;-)

A příhoda z focení - přijedu si takhle z Budějic domů, prší a stejně nemám čas. Pak je chvilka a sluníčko, natrhám na zahradě nějaké to kvítí a připravím si je na stůl. Dvě hodiny na to je víc času, tak jdu fotit a květinky jsou jaksi napůl uvadlé >:D Svině jedny živý! Za to si už na nich pochutnal náš činčilák Norbert :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.04.14  21:37

« Re: Přihlášení

Hlásím se aji já, málem sem to nestihl neb sem na to zapoměl, takže dávám jednu asi spíš do počtu, mobilovka...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.04.14  21:32

« Re: Přihlášení - white label

No asi ste si riadne uhli z tej flašky, keď takto za bieleho dňa na verejnosti... šibete. >:-[] A i šibák máš riadne dlhý. >:D
    Ad Tomova fotka: ja som to čakanie v boxovej uličke pred výjazdom na trať vnímal s napätým očakávaním, rozhodne nie ako nudné čakanie v rade, ale tešiac sa na dynamické zážitky. Ale možno je to mojím okruhovým začiatočníctvom a starí bardi to už vnímajú ako nudu. ;-)
    Btw. kde ste boli dovolenkovať? Opäť v teple, ako minulú jar? Ak si dobre pamätám, Leg by sa mal práve zberať k arabským emirom.
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 25.04.14  21:19

« Blíží se konec přihlašování

Ještě do 22.00 hodin můžete přihlašovat své fotky za Duben 2014. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.04.14  21:12

« Re: Přihlášení - white label

WL: jeden z důkazů, že prémiovky mají prostě malý kufr.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.14  20:23

« Přihlášení - white label

Minulý týden jsem se nafotil (na dovolené) poměrně dost, ale přesto taky něco přidám, je to fotka s pracovním názvem:
    "Když se šmigrust trošku zvrtne, aneb láska je láska (a nejen ta k autům)...":
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.14  20:02

« Re: Přihlašuji se.

w-a
    Jj, přesně tak, bez toho, jako bys jen pasivně seděl na sedadle spolujezdce... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.14  18:55

wl: Přece ta vytrvalá práce se spojkou a šaltpákou - petrolheadův sen. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.14  17:57

iudex
    No nevím, kdyby to byla nějaká dynamická fotka už se samotné jízdy na okruhu, tak to bych chápal, ale co je radostného na popojíždění v dlouhé frontě (jak na banány)? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.04.14  16:54

Tom: na Tvojom mieste by som dal oveľa skôr túto fotku: [odkaz]
    Autá zoradené tesne pred vyštartovaním na trať; radosť, očakávanie i mierna nervozita, tá fotka má napätie a grády. Ten hotel-zámok je pekný, ale taký pokojný, chýba tam to spojenie s jazdou a radosťou z nej.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.04.14  10:50

Přilby jsem měl zapůjčené od známých ze závodního týmu RTR Projects, co jezdí i s Honzou Červenkou 24 hod Dubaj (4.místo ve skupině), 24 hod Barcelona (2.místo ve skupině), Carbonia Cup apod. s BMW E46 GTR. Někteří asi znáte z článků ze Speedu. Pak jsem se s nimi potkal na Ringu, dva piloti jezdí s Caterhamem (R500 a H.Č. pak CSR), jeden tam jezdil s černou 911 GT3 RS 4.0. (mimochodem tři nejrychlejší auta toho dne na Ringu) a jeden tam jezdil s 911 Turbo :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.14  10:48

Thom: Tak jsem si to znovu projel....a to je prostě nádhera. :yes: :yes: Byť okruhovej panic, stejně se ve mně vaří krev. >:D Btw, přilbu už máš svojí nebo vám tam půjčovali ?
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.04.14  10:39

TH: Já být tebou, tak použiji některou fotku z těch, kde je auto u hotýlku/hospůdky. Tak bych si představil jarní radost s tvým autem - hezkou projížďku ostrým autem směr dobré jídlo, existuje snad větší radost? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.04.14  10:38

Tak samozřejmě, že jsem Davida poprosil, aby občas Meggie vyfotil ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.14  10:33

Thom: V pravidlech to není a je tady celá řada fotek nefocená přímo soutěžícím. Je ale třeba citlivě posoudit, nakolik "cizí osoba" jen spolupracuje třeba na základě tvého nápadu a nakolik je sama autorem. Takže v tomhle konkrétním případě jsem s tebou zajedno a tvé rozhodnutí oceňuji. :yes:

Ad srázek v Rožnově: To víš, že bych chtěl toho tvýho "zázraka" vidět (míněn samozřejmě Megane - ypsi a wiii se tady už moc nevyskytují, ale pro jistotu to musím zdůraznit >:-[] ), ale bohužel jen tak na otočku je to pro mě moc narychlo (v neděli už něco mám) a daleko (celkem cca 850 km, 10 hodin jízdy). Takže já tentokrát bohužel ne.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.04.14  10:27

iudex - takže klidně můžeš použít do fotosoutěže fotku z SK ringu, já nedal fotku přímo z okruhu ve SPA či na Ringu ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.04.14  10:11

No dobře, tak já to teda zase jednou zkusím, ikdyž spíše do počtu.
    Sice jsem v pravidlech nenašel, že fotka musí být focena samotným soutěžícím, ale přijde mi nefér použít fotku MRS přímo z okruhu od skoro profi fotografa Davida Rajdla co fotil ve SPA pro Auto.cz (ikdyž mám svolení tyto fotky použít), takže přihlašuji raději jednu ze svých fotek z mého výletu do SPA:

[odkaz]

- malý zámeček a hotel Manoir-Lebiol es kousek od okruhu SPA-Francorc hamps

A za ní najdete mimochodem další fotky ze SPA...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.14  09:51

iudex: Pokud jsou to ty fotky z tvojí akce s poršákem, není na tom nic nepravdivého. Na fotce máš MOJE AUTO a že si JARNÍ RADOST neužíváš přímo s ním, to na pravdivosti nic nemění. Aktuální titulka Fotosoutěže je to samé na jiný způsob. Taky si aktér neužívá jarní radost přímo se svým autem. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…