Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.14  19:00

« Re: Hlasujem

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.14  18:59

w-a
    Víš co se říká (v Evropě) o Fordech? Nic, protože už nikoho nezajímají... >:-[]
    Ale vážně, Ford (dřív) takovou pověst (jako Opel) neměl, jinak jsem ale samozřejmě taky proti absolutnímu zobecňování.

P.S. Mně osobně třeba stačilo (když jsem ještě jezdil Corradem) přesednout z Corrada do stejně staré Calibry (a to zdaleka ne do jediné), a to byl opravdu neuvěřitelný rozdíl v kvalitě zpracování.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.14  18:58

Šviháku, já ti nevím, vnitřky Opel dost vylepšil a už jsou myslím konkurenceschopné. Co mi na Opelech vadí je, že modifikovali heslo Audi na Náskok díky hmotnosti. >:D Dále vzhledem ke stále rostoucím (a ne o málo) rozměrům neodpovídající vnitřní prostor a exteriérová bachratost až nateklost. Vždyť ve srovnání s Insignií si i to Mondeo musí připadat jako vyžle. No a taky nechápu,proč bych měl společně s pátými dveřmi zvedat prakticky celej nárazník a zadní blatníky. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.14  18:50

wl: Něco na tom jistě bude, protože tahle říkanka se šíří i mezi dětmi, a tak když nedávno dcera vykřikla v reakci na reklamu 24hodin Opel v televizi "Hopla, koupíme si Opla", dvou a půl letý synátor zařval "Ale néééééééééé". >:D

Jinak ovšem na říkanky moc nedám, o Fordech se toho taky nakecá... >:-[] Ale přidávám se k tomu Huš hybride... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.04.14  18:47

Já chci zapsat do knihy rekordů, nic víc.

Opravdu nechci Opel pomlouvat, ale taková krásná Insignia uvnitř. No, kelímek od jogurtu je kvalitnější...
    Jediný Opel, který bych chtěl je Ampera.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.14  18:40

DMcK
    Huš hybride..., sám máš už pátý kus a furt to není ono... >:-[]
    Ale jinak s tím Opelem na tom možná něco bude, už můj děda (hanlivě) říkával:
    "Hopla, koupil jsem (nerozvážně) Opla!" ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.04.14  18:33

Brácho, jak se tak motám kolem automobilových novinářů, tak i když Opelu fandím a chci aby existoval, tak si Opel nekupuj. Už když se ten název vysloví, tak se vyplázne jazyk, zkus si to- Opellll. Zase! >:D

Já si jedu zítra do Belgie koupit pátý Prius. Furt to není ten co chci, proto ho koupím, a zase budu hledat dál. Stejně u něčeho podobnýho jednou skončíte všichni- aby to furt jezdilo a nežralo. Doba vám ty hothačský čmoudy vyžene z hlavy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.04.14  17:25

jj, pri corse to vyjde so všetkými papierovačkami a kolkami cca 1100 Eur ;-\ netreba naštastie prekladať zmluvy do slovenčiny, uradníci ovládajú aspoň tento cudzí jazyk >:-[] pri cliu by sa to už šplhalo pomali k 1400 Eurám a keď si zoberiem ako si každý myslí, čo to je za klenot a musí ho predávať za 11 000 Euro >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.04.14  17:20

Nejde mi to skopírovať, tak dám rovno odkaz na tabuľku: [odkaz]
    BW: áno, z Čiech máš smolu a ojazdené výkonné auto doviezť sa vôbec neopláca, budeš musieť pátrať u nás.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.04.14  17:15

iudex áno prvý zápis v slovenskej republike, takže auto z čiech automaticky do tohto svinstva zapadá, prvý majiteľ na svk, prvý zápis na svk
    ak je auto na svk značkách, môžem kúpiť veyron a zaplatím 66 Eur
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.04.14  17:12

Brandon: trošku sa pletieš s tým registračným poplatkom. Ten sa platí za PRVÝ zápis auta na SK; pri zmenách majiteľa sa už logicky neplatí (čím som zároveň zodpovedal aj woodyho otázku).
    Pre info cit. zákon:
    Prvý zápis držiteľa motorového vozidla kategórie L, M1 a N1, okrem kategórie N1 s najviac tromi miestami na sedenie, do evidencie vozidiel v Slovenskej republike aj s vykonaním úprav v dokladoch vrátane vydania týchto dokladov, ak je výkon motora:
    nad 80 kW do 86 kW.....................................1… €
    nad 86 kW do 92 kW......................................… €
    nad 92 kW do 98 kW......................................… €
    nad 98 kW do 104 kW......................................… €
    nad 104 kW do 110 kW......................................… €
    nad 110 kW do 121 kW......................................… €
    nad 121 kW do 132 kW......................................… €
    nad 132 kW do 143 kW......................................… €
    nad 143 kW do 154 kW......................................… €
    nad 154 kW do 165 kW......................................… €
    nad 165 kW do 176 kW......................................… €
    nad 176 kW do 202 kW......................................… €
    nad 202 kW do 228 kW......................................… €
    nad 228 kW do 254 kW......................................… €
    nad 254 kW ........................................… €
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.14  17:07

Th
    Co to je??? K tomuto pojetí "sexsymbolu" by se hodil spíš Golf GTI I. g. ze 70-tých let, nebo ta i30ka, cos měl potom.
    >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.04.14  16:57

woody, uvažujem o kupe na 90 %, zvyšok mi kazí manželka, ktorá žiaden HH či veľký či malý nechce,
    to práveže neviem leon v tdičku ma už natoľko nudí, že ho chcem predať, no na druhú stranu corsa veľmi na dovolenky nebude. Aby som to zhrnul môj plán je teraz mať iba corsu a ak by sme sa rozrástli tak k nej kúpiť fabiu za 8990 Eur s klimou, metlou a na hlinach >:D manželka bude spokojná, že máme nové auto, ja budem spokojný, že v garáži je výkonné auto,
    uvažoval som iba medzi opc a rs, rs vypadlo aj kvôli motoru, laka ma to, ale aj si zoberie z nádrže a nájsť nejaký dobrý kusok s recaro sedačkami je nemožné, rs by som kúpil jedine na svk značkách, tam už je registračka okolo tisic eur + kontrola originality atd a to ja nedam za staré auto,
    tie kolesa sú diskutabilne, taktiež som si myslel, že prve by sa kúpili iné kola a toto predalo, no ako prichádzal na parkovisko stratil som reč, s tou farbou to ide k sebe ako r.t na šerbel, taktiež je to veľmi udržiavaný kus, interiér ako nový, leon nemá ani štyri roky, starám sa oňho, ale vedľa tohto som sa hanbil, majiteľ mi pred jazdou ukazoval, kde si pozriem teplotu oleja, po jazde som sa opýtal nechám dochladiť turbo ? no to je samozrejme, o tom, že motor nežerie olej ma utvrdila majiteľova nevedomosť, čo sa tam vlastne má liať a hľadal v servisnej knižke, jeho otec ma leon fr 2,0 tfsi a ževraj dolieva každú chvíľu,
    nechal som si týždeň na rozmyslenie a potom mu dám vedieť či áno alebo nie, komunikujeme spolu už vyše mesiaca a nechcem ho zbytočne naťahovať,
    mimochodom majiteľ chce cupru R, aj môj kúsok si poobzeral :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.14  16:37

To víš, se štěrbinkou na kapotě jde všechno lépe !! ;-)

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.14  16:28

Právě že nééé, když už něco takového, tak proč nezajít o kousek dále a stále zůstat v mezích slušnosti :-) Viz. foto z Driverswebu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.14  16:27

Bejvávalo,
    [odkaz]
    - teď už se spíše soustředím na ty okruhy, to je taky hodně zábavné ;-)

Ikdyž mám v hlavě jednu zajímavou fotku, ženský akt spolu s Meggie, zkusím přes léto zrealizovat, najdu-li odvážnou modelku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.14  16:22

Th
    Díky za důkaz mého předchozího tvrzení. >:-[]
    Každý si zjevně představujeme to "dotažení do konce" trochu jinak. Ty jsi evidentně vystačíš i s pouhou fotkou. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.14  16:10

Brand on Walsh: Pěkné, a nakolik reálně uvažuješ o koupi takového auta ? Jako místo Kroniaka nebo jako další auto ? S Corsou OPC přiznávám žádné zkušenosti nemám, ale protože o ojetině neuvažuju (a už vůbec ne u auta, které si "němečtí důchodci" příliš nekupují ;-) ), nemá pro mě Corsa ve srovnání s konkurencí moc co nabídnout. Nezkoušel jsem ani poptávání u dealerů ohledně slev, ale i kdyby, třídní konkurence slevy nabízí taky. Byť třeba v případě Fiesty ST s ohledem na její výchozí cenu dost malé. Ale jak u 208GTi, tak u Clia RS už jde o slevy v desítkách tisíc. Corsa má základní cenu dost vysoko, k nějaké výbavě potřebuješ dost příplatků (přitom 208 i CRS jsou už v "základu" vybavené nadstandardně a FieSTa nemá příplatky nijak dramaticky drahé) a našťouchnutá verze Nurburgring tě stáhne ještě o víc jak 100t.

U toho tvého konkrétního kusu mě drásaj ty oranžový kola, ale budiž. Jsem zvědav, jak to vykoumáš. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.14  15:55

Thomasino: No vidíš, a já už chtěl napsat, že Thomasino už se místo pr(a)sárniček na internetu chvályhodně soustředí na "prasení" na okruhu...a bum ho. 8-s >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.14  15:23

Ale říkám si, jestli to nechtělo ten tvůj nápad s jarními radovánkami dotáhnout do konce:

[odkaz]

;-) :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…