šmoula nešika 29.04.14 18:13
« Re: Vyhlášení výsledků
Thom: No dobře, tak ses tu vysmajlíkoval, ale dál z té iudexovy drobné barevné koláže (nebo cos měl na mysli) snad vědu dělat nebudeme. Podle mě je to jen jemná úprava. Na své přípomínky máš jistě prostor před zahájením a pak formou hodnocení. Nehraj si tu po všem na uraženého... vypadá to přes drobnou tvou ironii dost infantilně. ;-) -
Thomasino 29.04.14 17:55
« Re: Vyhlášení výsledků
Proč? Já tady férově nedal fotku co jsem nefotil já a při tom mohla být hodně akční přímo z okruhu. Ale tady u té iudexové je to jasné co jsem koukal do pravidel :-) Schválně jsem čekal co na to bude kdo říkat, a ono nic >:D Mě je to samozřejmě šumák, já sem dávám fotky vyjímečně, ale přijde mi to pak zvláštní, že občas tady mrčíte že nevidíte téma a pak projde tohle (mimochodem jsem neviděl téma ani v té první fotce s rozmazanýma kapkama (LEG?), ale to je na každém z nás) :-) :-)
Mimochodem už jsou oficiální fotky od Renault Sportu z akce ve Spa, tak kdo by chtěl ještě trochu nasát té atmosféry (než se tam sám za nějaký ten čas vypraví, že iudexi? ;-) ), tak tady pokračují v mé galerii:
Nebo tady je celé album na Flickru:
Brandon Walsh 29.04.14 06:21
« Re: Vyhlášení výsledků
to all: no neviem ono sa toho narozprava o znackach, takisto ako je seat zly, renault zly a vsetko zle, a ktore auta nakoniec jazdia s hrdzavymi kuframi ? sny ceskej rodiny octavie v nafte, metle a na hlinach, takze tieto reci mna vobec nevzrusuju a ani v priuse, ani v audi, ani v mercedese by som nebol stastny ;-) uvidime
dylan myslel som na teba ci uz mas novy prius, to som zvedavy co donesies len prosim nie opat na 15 kach >:-[]