Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 24.12.22 17:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
Freddie.....hmmm...já myslím, že C-HR není na "pajšl" z TYGR vhodná. Chtělo by to ten 2.0 l s turbem. Ale musím znovu opakovat, že těch 183 k, co 2.0 C-HR GR má, je na to, co by mělo auto dělat, bohatě postačující. C-HR bylo primárně koncipováno jako menší městské SUV (odpověď na Nissan Juke) a výsledek tomu také odpovídal. Proto také originálně přišlo jen s malým 1.2 benzinem plus turbo (které se moc neprodávalo) a s 1.8 hybridem. Ten 2.0 litr přišel později až bylo třeba "popohnat" trochu prodeje.... -
woody-alien 23.12.22 22:49
« Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
Thom: Za prvé objednat si vysněný Porsche a nakonec ho nedostat by bolelo asi o dost víc než u té mojí Toyoty ;-) a za druhé na všem zlým se dá najít i něco dobrýho. Sice teď denně jezdím něčím, o čem by Arnie nejspíš řekl "my shoe is bigger than this car" >:D , na sněhu i ledu na letních, co maj to nejlepší za sebou.....ale aspoň ta motorka je sichr. ;-) -
-
woody-alien 23.12.22 19:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
pd77: Heh, to já měl takovýhle termíny dodání do centrálního skladu Toyoty už dva... ;-) Ale jo, třeba budeš mít kliku a cesta z Turecka není tak ucpaná jako ta z Francie. -
pradeda777 23.12.22 16:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
Freddie.....čekat na poriadný motor v C-HR je jako čekat na Gogota, který nikdy nepřijde. Ten 2.0 litr v GR 184k je nejsilnější co je a bude. Jo, příští rok má být nějaký lehce vylepšený motor, ale tady jde opravdu jen o pár kW. Nic takového jako 221 kW Toyota nechystá a ani nemůže, protože takový motor nemá. Tož mohli by si pomoc silnějším elektromotorem, ale to by ovlivnilo dojezd na elektriku. Nová C-HR...[odkaz]
Stávající C-HR [odkaz]
Tady je možná cesta, ale myslím, že víc power bez 4x4 není třeba C-HR is powered by a 2.0-liter 4-cylinder engine and takes on most terrains with ease. A turbocharger or a supercharger could be used on the 2022 model, setting you on a stable, quick, and safe ride.18. 2. 2022
-
pradeda777 23.12.22 15:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
C-HR GR bude v Kolíně v Toyota centrálním skladě 25.01.23. Dnešní update.... :-! V ten den má soudružka manželka narozeniny. Tož jako dárek k narozkám...."not bad"..... ;-)
Kolín...Toyota centrální sklad [odkaz] -
pradeda777 23.12.22 11:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
Dobrá zpráva z Toyoty. Do skladu přistály zimní kola na moji C-HR. Mělo by to prý znamenat, že dodání vozu je "za rohem"...Škoda, že nepasují na 1er hned bych je použil. Ty zimní pneu na 1er jsem ale vzdal. Nedávalo by to na tu chvíli smysl. Zkrátka než dostanu C-HR, tak to budu muset holt nějak vydržet.... :-!
[odkaz]